2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim cildim inanılmaz güzelleşti cok sasırıyorum, kız bebek annesinin güzelligini alır derlerdi, çirkinleşirmiş anne adayı ama be kendimi cok güzelleşmiş hissediyorum dostlarımda oyle diyo acaba beni kırmamak için mi kaydirigubbakcemile3

Aaaa delinin zoruna bak kısss gelmiyimmm orayaaa, ne güsel iste otur bebişine bişiler bak nettennn :1shok:

haklısın cnmm... ama bütün gün oturmakk çok sıkıcıı... yarın kitap geitiricemm artık okurum zaman gçer.. geçmek bilmiyo zaman....

kaç gündür nete girmiyordu.geçmişe bakıim dedim, amannınn ancak tekrar dönebildim.zaten internette bi sorun var galiba gidip duruyor. Bari bi konuya katılayım dedim:)))

Benimde cildim güzelleşti zaten güzeldi yani bozulmadı demeliyim galiba Kız bebek çirkinleştirmiyormuş deme kii ispatlanır :dilcikar:

Benim cildimde döküntü felan yok ama isilik gibi taneler atmıştı alnımda geçmeye başladı ama vücüdüm parlak sanırım bebeyağındankaydirigubbakcemile3

haklısın cnmm... ama bütün gün oturmakk çok sıkıcıı... yarın kitap geitiricemm artık okurum zaman gçer.. geçmek bilmiyo zaman....

ay bilirim ne demek olduğunu.benimde doğru düzgün işim yok bende çok sıkılıyorum.inrtermette gezinmektende sıkıldım.allahtan burası var.iki muhabbet ediyorum.konuşacak kimsede yok.sizlerle muhabbet iyi oluyor

Yaaa napsam aksam palladium a felan gitsem gezsem tek basıma sıkılırmıyım acebaaa :uhm: Eşim mesaiye kalcak bu hafta hep bende ne yapcaımı şaşırıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…