2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ooo ne güzel besleniyorsun.bebişin çok şanslı.hepsi de ona yarar şeyler.ben o kadar yiyemiyorum...keşke yiyebilsem..

ooo ne güzel besleniyorsun.bebişin çok şanslı.hepsi de ona yarar şeyler.ben o kadar yiyemiyorum...keşke yiyebilsem..

iştahım öyle bi açıldıki allahtan gece kalkıp yemiyorum yada kilo yapsa biraz kendimi firenlerim:) inşallah fazla da kilo almadan doğum yaparımkaydirigubbakcemile2 sen niye yiyemiyosun canım hayırdır mide bulantın yanma felanmı oluyomirmirmirmir

inşaallah canım normal bir kiloda doğumunu yaparsın..mide bulantım yok da o kadar üst üste yiemiyorum şişiyorum hemen..az bir şey yeyince hemen doyuyorum...

inşaallah canım normal bir kiloda doğumunu yaparsın..mide bulantım yok da o kadar üst üste yiemiyorum şişiyorum hemen..az bir şey yeyince hemen doyuyorum...

bende 20. haftama kadar nerdeyse aç gezdim gibi ama bebiş büyüdükçe yeme hissim arttı bide şimdi sık yemezsem hemen tansiyonum düşüyo halsiz kalıyorum demekki bünyem istiyo halsiz kalıp düşmektense yiyorum cokacimcoook

kilo almamaşsın zaten yemeye devam...tansiyonun düşmesin vücudun istiyor demek ki.sen 28.haftadasın..yolun sonuna yaklaşmaya başlamışsın.bu ikinci bebeğin sanırım yazılarından takip ediyorrum.ilk bebeğinde kaç kilo aldın?

evet canım 2. bi kızım olacak allah kısmet ederse ilkinde öyle bi kilo aldımki-tatlicadiarzu- hemde ne kilo 24 kilo ile bitirmiştim 9 kilosu kaldı veremedim şimdi 62 ile hamile kaldım 68 kiloyum inşallah 75 geçmem:1no2:

ben tebrik edeyim seni tatlımmmmmmmmm Şeniz
hakkaten bravo :hooray
:

sagolasin canimm:sm_cool:

kılo nası verdın hamuru kesınce mı oldu
valla canim ondan da olabilir.. biraz da yuruyus zamanlarimi artirdimm. daha hareketliyim belki ondandirr...

ohhh canim masallahh.. valla en guselini yapiyosun. madem cok kilo almiyosun bebise yarasinn... benim istahim gun gun degisiyoo. cok istahli oldugum zamanlarda hemen hemen bu kadar yiyorum bendee.. ins saglikli bebisler dunyaya getiririz:1hug:

Allah bağışlasın meleklerini canım.ilkinde nasıl öyle kilo aldın çok mu iştahlıydın.?24 kilo çok rahatsız etmiştir seni.doğumun nasıl zor mu oldu.bu hamileliğin daha iyi gidiyor...benim doktorum çok kızıyor kilo alınca ayda bir kilodan fazla almak yok diyor.geçen ay 3 kilo aldım bu ne dedi.1 den fazla almak diyor.bu ay 1 kilo aldım.doktorum aferin dedi:lepi:.ben de 57 ile başladım hamileliğe şu an 63 kiloyum..

sağol canım yiyorum tutamıyorum kendimi çok şükür bi sorun yok bakalım can boğazdan gelir öylede çıkarmışkaydirigubbakcemile3

amin sağolasın canım ben ilkindede çok rahattım buna göre hiç ağrı sızı bulantı yanma hissi olmadı hiç bişeyim yokmuş gibi 24 kiloyu taşıdı bu beden kuş gibiydim vallahi canım sezaryan oldum doğum haftam geldi bende ağrı sızı olmayınca suni sancı ile doğum yaptrırcaktı bende korktum gittiğim gün dedim beni sancıyla oyalama çekemem okadar kes gitsin beni doktorumda hiç bişey demedi hemen gittiğim gibi aldı beni sezaryana okadar yememe göre kızım 3,300 doğdu boyu 52 cm doğdu ipek gibi teni vardı gözleriyle boncuk boncuk bana bakıyordu:1hug:

amin sağolasın canım ben ilkindede çok rahattım buna göre hiç ağrı sızı bulantı yanma hissi olmadı hiç bişeyim yokmuş gibi 24 kiloyu taşıdı bu beden kuş gibiydim vallahi canım sezaryan oldum doğum haftam geldi bende ağrı sızı olmayınca suni sancı ile doğum yaptrırcaktı bende korktum gittiğim gün dedim beni sancıyla oyalama çekemem okadar kes gitsin beni doktorumda hiç bişey demedi hemen gittiğim gibi aldı beni sezaryana okadar yememe göre kızım 3,300 doğdu boyu 52 cm doğdu ipek gibi teni vardı gözleriyle boncuk boncuk bana bakıyordu:1hug:[/QUOTE]

sezeryan nasıl geçti zor mu.ben de korkuyorum nasıl doğum yapacam diye..ilk kızın çok kiloda doğmamış ama boyu uzun doğmuş..normalde kızlar daha kısa doğuyorlar ya..ayy ne güzel ya bebişinin sana öyle bakması..inşallah ben de o günleri görürüm..Şeniz

canım sezaryanım kolay geçti bayılmadım belden uyuşturdu doktorum öyle yaptı konuşa konuşa aldı kızımı ilk o an çok güzel bi duygu epudural sezaryan yani bence çok rahat narkozlu zor oluyo narkozdan kendine gelene kadar baya bi zorlanıyomuşsun öyle diyolar ama ilk önce normal doğuma adapte ol derim sezaryanda 3 gün biraz ağrın sancın oluyo tabiki normal doğumda doğurana kadar ondan sonra normal hayatına daha çabuk dönüyosun sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz sezaryan normal hiç farketmez

canım ben kaçtım eşim bidi bidi söylencek halen kalkmadın bilgisayarın başından diyekaydirigubbakcemile3 iyi geceler tatlı rüyalar canım

ayy ne güzell ya.epidural kimisi iyi diyor kimisi kötü.bakalım ben nasıl yapacam normal olması iyi ama ben korkuyorum ondan..evet canım dediğin bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühüm değill.kaydirigubbakcemile5

bu arada ben kibeleyi iyice merak ettim yaa 2 hafta oldu özledim keşke msn adresi felan olsaydı bari ordan yazışırdım kibelem yaa gel artık ne kadar sürcek şu ban dahaaa:sm_confused:

herkese iyi pazarlar diliyorum kızlar..

dün eşimle dip köşe temizlik yaptık evde, tabi ben başrolde değildim:)eşim sagolsun..

bugunde misafirim var akşama ve ondan sonra artık yavas yavas toparlanıcam,eşyalarımızı hazırlıycam,ananeye gidicez ,dogumuda orda yapıcam inş ..

ceviz yemeyi unutmayııııınnnn...bebişlerimizin zeki olması için unutmayın annişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…