güle güle kullansın oğluşun aldıklarınızın hepsini canım , da niye eklediğin resimleri sildin anlamadım :bbo:
canım cunku sureklı sureklı alıntı yapılıp gundeme gelmesınden hoşlanmıyorum oyuzdena.s
ooo ne güzel besleniyorsun.bebişin çok şanslı.hepsi de ona yarar şeyler.ben o kadar yiyemiyorum...keşke yiyebilsem..selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalımm:1hug: hele ben bi yediklerimi sayayım ağzınız açık kalırlaelaelaelaelaebaşlıyorum saymayaaaaa
sabahları
2 kibrit kutusu peynir kesin yiyorumm bir domates normal boyda bide salatalık zeytin rahat 8 tane yiyorum reçel 3 4 dilim ekmek üstüne krem peynir yada yağ sürüyorum genelde:) 1 büyük kupada açık çay içiyorumm he bide sabahları kan hapım var kahvaltıdan önce onu içiyorum üstünede 6 7 adet kadar badem yiyorum
ara öğün
meyve artık elma armut kivi gibi ne varsa yiyorum:)
öğlen yaptığım sebze yemeği 2 dilim ekmek bi kase yoğurt
yine ara öğünde bisküvi yada yine canım meyve çekerse meyve yiyorum
akşamlarıda değişiyo tabiki ama 2 akşamda bir et yada tavuk yemeği ihmal etmiyorum yanında sebze yemeğim çorbam salatam 2 dilim ekmek yiyebilirsem yine yoğurt yiyorum ve yemekten 2 saat sonrada evde benim hiç eksik olmaz sütlü bi tatlı yerim yatarkende yine 5 6 adet badem ceviz karışı yiyorum bi bardakta ballı ılık sütümü içiyorum yatıyorum hee aradada içtiğim suyun haddi hesabı yok akşama kadar heran patlıcakmış gibi geziyorum ama çok şükür kilo almıyorum toplamda 6 kilo adlım şimdiye kadarr:icecream:
ooo ne güzel besleniyorsun.bebişin çok şanslı.hepsi de ona yarar şeyler.ben o kadar yiyemiyorum...keşke yiyebilsem..
inşaallah canım normal bir kiloda doğumunu yaparsın..mide bulantım yok da o kadar üst üste yiemiyorum şişiyorum hemen..az bir şey yeyince hemen doyuyorum...iştahım öyle bi açıldıki allahtan gece kalkıp yemiyorum yada kilo yapsa biraz kendimi firenlerim:) inşallah fazla da kilo almadan doğum yaparımkaydirigubbakcemile2 sen niye yiyemiyosun canım hayırdır mide bulantın yanma felanmı oluyomirmirmirmir
inşaallah canım normal bir kiloda doğumunu yaparsın..mide bulantım yok da o kadar üst üste yiemiyorum şişiyorum hemen..az bir şey yeyince hemen doyuyorum...
kilo almamaşsın zaten yemeye devam...tansiyonun düşmesin vücudun istiyor demek ki.sen 28.haftadasın..yolun sonuna yaklaşmaya başlamışsın.bu ikinci bebeğin sanırım yazılarından takip ediyorrum.ilk bebeğinde kaç kilo aldın?bende 20. haftama kadar nerdeyse aç gezdim gibi ama bebiş büyüdükçe yeme hissim arttı bide şimdi sık yemezsem hemen tansiyonum düşüyo halsiz kalıyorum demekki bünyem istiyo halsiz kalıp düşmektense yiyorum cokacimcoook
kilo almamaşsın zaten yemeye devam...tansiyonun düşmesin vücudun istiyor demek ki.sen 28.haftadasın..yolun sonuna yaklaşmaya başlamışsın.bu ikinci bebeğin sanırım yazılarından takip ediyorrum.ilk bebeğinde kaç kilo aldın?
ben tebrik edeyim seni tatlımmmmmmmmm Şeniz
hakkaten bravo :hooray:
sagolasin canimm:sm_cool:
valla canim ondan da olabilir.. biraz da yuruyus zamanlarimi artirdimm. daha hareketliyim belki ondandirr...kılo nası verdın hamuru kesınce mı oldu
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalımm:1hug: hele ben bi yediklerimi sayayım ağzınız açık kalırlaelaelaelaelaebaşlıyorum saymayaaaaa
sabahları
2 kibrit kutusu peynir kesin yiyorumm bir domates normal boyda bide salatalık zeytin rahat 8 tane yiyorum reçel 3 4 dilim ekmek üstüne krem peynir yada yağ sürüyorum genelde:) 1 büyük kupada açık çay içiyorumm he bide sabahları kan hapım var kahvaltıdan önce onu içiyorum üstünede 6 7 adet kadar badem yiyorum
ara öğün
meyve artık elma armut kivi gibi ne varsa yiyorum:)
öğlen yaptığım sebze yemeği 2 dilim ekmek bi kase yoğurt
yine ara öğünde bisküvi yada yine canım meyve çekerse meyve yiyorum
akşamlarıda değişiyo tabiki ama 2 akşamda bir et yada tavuk yemeği ihmal etmiyorum yanında sebze yemeğim çorbam salatam 2 dilim ekmek yiyebilirsem yine yoğurt yiyorum ve yemekten 2 saat sonrada evde benim hiç eksik olmaz sütlü bi tatlı yerim yatarkende yine 5 6 adet badem ceviz karışı yiyorum bi bardakta ballı ılık sütümü içiyorum yatıyorum hee aradada içtiğim suyun haddi hesabı yok akşama kadar heran patlıcakmış gibi geziyorum ama çok şükür kilo almıyorum toplamda 6 kilo adlım şimdiye kadarr:icecream:
Allah bağışlasın meleklerini canım.ilkinde nasıl öyle kilo aldın çok mu iştahlıydın.?24 kilo çok rahatsız etmiştir seni.doğumun nasıl zor mu oldu.bu hamileliğin daha iyi gidiyor...benim doktorum çok kızıyor kilo alınca ayda bir kilodan fazla almak yok diyor.geçen ay 3 kilo aldım bu ne dedi.1 den fazla almak diyor.bu ay 1 kilo aldım.doktorum aferin dedi:lepi:.ben de 57 ile başladım hamileliğe şu an 63 kiloyum..evet canım 2. bi kızım olacak allah kısmet ederse ilkinde öyle bi kilo aldımki-tatlicadiarzu- hemde ne kilo 24 kilo ile bitirmiştim 9 kilosu kaldı veremedimşimdi 62 ile hamile kaldım 68 kiloyum inşallah 75 geçmem:1no2:
valla canim ondan da olabilir.. biraz da yuruyus zamanlarimi artirdimm. daha hareketliyim belki ondandirr...
ohhh canim masallahh.. valla en guselini yapiyosun. madem cok kilo almiyosun bebise yarasinn... benim istahim gun gun degisiyoo. cok istahli oldugum zamanlarda hemen hemen bu kadar yiyorum bendee.. ins saglikli bebisler dunyaya getiririz:1hug:
Allah bağışlasın meleklerini canım.ilkinde nasıl öyle kilo aldın çok mu iştahlıydın.?24 kilo çok rahatsız etmiştir seni.doğumun nasıl zor mu oldu.bu hamileliğin daha iyi gidiyor...benim doktorum çok kızıyor kilo alınca ayda bir kilodan fazla almak yok diyor.geçen ay 3 kilo aldım bu ne dedi.1 den fazla almak diyor.bu ay 1 kilo aldım.doktorum aferin dedi:lepi:.ben de 57 ile başladım hamileliğe şu an 63 kiloyum..
bakalım canım hayırlısı artık.kızıma sağlıcakla bir kavuşsam...ecetuba sende iyi gidiyosun gayet normal bence en fazla 70 ile doğuma girersin
ayy ne güzell ya.epidural kimisi iyi diyor kimisi kötü.bakalım ben nasıl yapacam normal olması iyi ama ben korkuyorum ondan..evet canım dediğin bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühüm değill.kaydirigubbakcemile5canım sezaryanım kolay geçti bayılmadım belden uyuşturdu doktorum öyle yaptı konuşa konuşa aldı kızımı ilk o an çok güzel bi duygu epudural sezaryan yani bence çok rahat narkozlu zor oluyo narkozdan kendine gelene kadar baya bi zorlanıyomuşsun öyle diyolar ama ilk önce normal doğuma adapte ol derim sezaryanda 3 gün biraz ağrın sancın oluyo tabiki normal doğumda doğurana kadar ondan sonra normal hayatına daha çabuk dönüyosun sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz sezaryan normal hiç farketmez
canım ben kaçtım eşim bidi bidi söylencek halen kalkmadın bilgisayarın başından diyekaydirigubbakcemile3 iyi geceler tatlı rüyalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?