kac kılosun kı ben 83 oldum m:))))
tansıyonun nasıl
masallah dıyelım
sılacım nasılsın canım
aslında baya bişey yemişim ya
ne sınavı cnm
sen kac kılo aldın sıla kac haftalıksın
canım uyku bozukluğundan kaynaklanıyo bende erken kalktığım zaman oluyo göz kapaklarım çok ağrıyo uykumu alamayınca:1shok:
kızlar bugun oğlusumun besıgını ve bebek arabasını aldık delikafadulden
besıgı fuarda olan prens besıklerınden aldı annecım bayıldık harıka bırsey bambudan cıbınlıklı tullu falandelikafadulden
bebek arabamızda pıeerre cardının travel sıstem bebek arabası hani şu ödüllü olandankaydirigubbakcemile2
tesadufen hayat park alısverıs merkezını gezerken alıverdık anıden guya sarachaneden alıcaktık
besıgı görunce hepsını bırden alıverdık:lepi:
veeee işte oğlusumun kuş yuvasııııııı:lepi:
kızlr alıntı yapmassanı sevınırım silicem cunku.....
bende memleketten küçük bi beşik aldım ilk 6 ay yanımda yatırmak için yatak odasına koyacam
yarım saat önce bende krampla uykumdan fırladım.
aaa benimde bu gece bacağıma kramp girdi öyle böyle değil ölüyorum sandim çığlık attım 5 dak. kendine geldi suan hala acısı var baldırımda
günaydın kızlar evet canım suluk aldım onunla içinceye kadar 2 3 ay geçer ama dayanamadım aldım işte herşeye özeniyor insankaydirigubbakcemile
bebişimm çok üzüldüm olanlara. umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle tatlımm....
melekcimm sana da geçmiş olsun...
stardust canımm naptın keneyii... walla bende resşmde bişeye benzetemedimm..
hüzünyılı cnm güzell haberlerle gel inşallahh...
aklımda kalanlar bunlardıı umarım kimseyi atlamamışımdırr.....
kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ama hep takipteyim sizleri genelde akşamları girip okuyup çıkıyorum vakit olmuyor çalışınca.biz kızımla iyiyiz çok şükür 8 kilo almışım salı günü randevum var bakalım kızım kaçkilo almış inşallah iyidir kilosu.ilsucum şekerin tam sınırda canm ama dediğin gibi biraz dikkat ederk tekrar baktır.benimde 104 çıktı iyi sanırım. bu arada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar indirek coombs yaptırdınızmı benimki çok şükür negatif çıktı bakalım kızım doğunca kangrubuna göre tekrar onada direk combs bakılacak ona göre iğne yapılacak.hayırlısı artık.
herkese hayırlı doğumlar işallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
aslında baya bişey yemişim ya
canim sukur iyiyim siz nasilsiniz?? nette takiliyodum bi baktim baya ilerlemis sohbet:) yediklerin benim yediklerimin yarisi gibi bisi buna mi cok diyosun:1shok:
bende bu ay bir kilo vermisim. tek yemedigimse asiri hamur isi. hic yemiyorum diyemem asla ama. protein agirlikli besleniyorum. bol meyve yiyorum bide.. aldigim kiloyu doktorum normal buluyo. bense tebrik bekliyorumkaydirigubbakcemile3:bbo:laelaelaelaelae
kpss belası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?