2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sılacım nasılsın canım

aslında baya bişey yemişim ya

canim sukur iyiyim siz nasilsiniz?? nette takiliyodum bi baktim baya ilerlemis sohbet:) yediklerin benim yediklerimin yarisi gibi bisi buna mi cok diyosun:1shok:
bende bu ay bir kilo vermisim. tek yemedigimse asiri hamur isi. hic yemiyorum diyemem asla ama. protein agirlikli besleniyorum. bol meyve yiyorum bide.. aldigim kiloyu doktorum normal buluyo. bense tebrik bekliyorumkaydirigubbakcemile3:bbo:laelaelaelaelae

canım uyku bozukluğundan kaynaklanıyo bende erken kalktığım zaman oluyo göz kapaklarım çok ağrıyo uykumu alamayınca:1shok:

haklısın canımm :1hug: ama dün erken yattıysam ve 2 gündür erken kalkıp öğlenden sonra uyumadıysam da bu sabah yine 8.30da kalktım benneyaptımki
öğleden sonradan beri hep uykum geldi , yine gözüm yandı , kapatamama hissi yaşadım , sulandı felan ..

veeee işte oğlusumun kuş yuvasııııııı:lepi:
kızlr alıntı yapmassanı sevınırım silicem cunku.....

güle güle kullansın oğluşun aldıklarınızın hepsini canım , da niye eklediğin resimleri sildin anlamadım :bbo:

bende memleketten küçük bi beşik aldım ilk 6 ay yanımda yatırmak için yatak odasına koyacam

senin kızın da iyi günlerde kullansın canım .. ben hala kararsızım , beşik mi yoksa 3 yaşına kadar idare edecek sallanır karyolalardan mı alsam diye :uhm:

yarım saat önce bende krampla uykumdan fırladım.

aaa benimde bu gece bacağıma kramp girdi öyle böyle değil ölüyorum sandim çığlık attım 5 dak. kendine geldi suan hala acısı var baldırımda

geçmiş olsun kızlar , magnezyum içmeye özen gösteriyorsunuz değil mi ???

günaydın kızlar evet canım suluk aldım onunla içinceye kadar 2 3 ay geçer ama dayanamadım aldım işte herşeye özeniyor insankaydirigubbakcemile

derin canım iyi günlerde kullansın kızın inşallah ama biliyorsun değil mi ilk 6 ay su vermek yasak , daha doğrusu emmek - ememiyorsa mama haricinde herşey yasak ..
bir şey daha , sağılan sütün bile yada mamanın biberondan ziyade kahve fincanıyla verilmesinden yana çocuk dr.larının çoğu yerimseniben
bu arada maşallah bayaa çıkmış göbüşümüz
e az kaldı haftalar ne de olsa , kaç kilo aldın şimdiye kadar bak merak ettim şimdi ???

canım dün kent hastanesine gittik , kene olaylarına yeşilyurt devlet hastanesi bakıyormuş , arabada bekliyor böcek .. eşimin müsait olduğu bir ara götürücez yeşilyurta .. resimi gören kimisi " evet kesin kene diyor " kimi de kene böyle olmaz diyor .. inşallah alelade böceğin ekidir :sm_confused:

sibelcim senin şekerin de iyi çıkmış , ne güzel
ben o testi bilmiyordum sanırım ilerleyen haftalarda dr.um söyleyecektir bana da yerimseniben

aslında baya bişey yemişim ya

yazdıklarını okudum da kızdım sana , aslında bebişe yarar neredeyse hiçbir şey yememişsin canım yaaa :bbo: biraz daha mı dikkat etmeli yediklerimize yerimseniben

Son düzenleme:

ben tebrik edeyim seni tatlımmmmmmmmm Şeniz
hakkaten bravo :hooray
:

kpss belası canım

Allah kolaylık versin canımmmm :Saruboceq:

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalımm:1hug: hele ben bi yediklerimi sayayım ağzınız açık kalırlaelaelaelaelaebaşlıyorum saymayaaaaa
sabahları
2 kibrit kutusu peynir kesin yiyorumm bir domates normal boyda bide salatalık zeytin rahat 8 tane yiyorum reçel 3 4 dilim ekmek üstüne krem peynir yada yağ sürüyorum genelde:) 1 büyük kupada açık çay içiyorumm he bide sabahları kan hapım var kahvaltıdan önce onu içiyorum üstünede 6 7 adet kadar badem yiyorum
ara öğün
meyve artık elma armut kivi gibi ne varsa yiyorum:)
öğlen yaptığım sebze yemeği 2 dilim ekmek bi kase yoğurt
yine ara öğünde bisküvi yada yine canım meyve çekerse meyve yiyorum
akşamlarıda değişiyo tabiki ama 2 akşamda bir et yada tavuk yemeği ihmal etmiyorum yanında sebze yemeğim çorbam salatam 2 dilim ekmek yiyebilirsem yine yoğurt yiyorum ve yemekten 2 saat sonrada evde benim hiç eksik olmaz sütlü bi tatlı yerim yatarkende yine 5 6 adet badem ceviz karışı yiyorum bi bardakta ballı ılık sütümü içiyorum yatıyorum hee aradada içtiğim suyun haddi hesabı yok akşama kadar heran patlıcakmış gibi geziyorum ama çok şükür kilo almıyorum toplamda 6 kilo adlım şimdiye kadarr:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…