2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nasılsın dilara hava güzel kimseler yok geziyolar heralde

iyiyim canım evet hava güzel olunca kimse yok bide hafta sonu zaten herkes gezmede ama istanbul çok soğuk bugün çok rüzgarlı dışarısı benimde halen biraz evde işlerim var onları bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın bebişin nasılkaydirigubbakcemile2

Derincim masallah canim gobusuneee, cok yakismis hamilelik sanaa

annecik sende kafana fazla takma canim, bence bi kac gunden fazla birsey olmaz, sen hep iyi dusunki hersey guzel olsun, kilolarinada aldiris etme canim nasil olsa verilir dogum dan sonra, bebislerimiz saglikli olsunlarda, gerisi bos
:1hug:

canim fazla yorma sakin kendini, ah ah ceviz yemeyi cok istiyorum ama herdefasinda geri kusuyorum, hic saglikli beslenemiyorum ya, bulantilarim hala devam ediyo, nezaman biticek bu iskence, kendime degil bebisime uzuluyorum, bebisim benim yuzumden beslenemiyo diye icim icimi yiyo!!senağlama

ebushcum balık yiyemiosan b avuc ceviz at sabah ve akşam..bebişimiz için önemli unutma..:)..ben balık yerdim ama tiksindim artık yiyemiorum malesef..

ebushcum balık yiyemiosan b avuc ceviz at sabah ve akşam..bebişimiz için önemli unutma..:)..ben balık yerdim ama tiksindim artık yiyemiorum malesef..

canim yemesine yiyorum ama yedigimle cikardigim bir oluyo....
midemde kalmiyolar, bende artik zorlamiyorum napayim:sm_confused:

canim yemesine yiyorum ama yedigimle cikardigim bir oluyo....
midemde kalmiyolar, bende artik zorlamiyorum napayim:sm_confused:

kıyamam yaa. b arkadasımda son aya kadar kustugunu sölüodu, zor cidden..senn bebiş degerini bilsin walla anne nelere katlanıo..ama b tavsie muhtemelen limon seviosundur mide bulantısını kestii için..al eline yarım limon b ceviz ye ardından limonu azcık em canım.inş kusmazsın bu şekilde.:)hihoyyyt

tesekkur ederim canim tavsiyen icin, deniycem bakalim ise yaricakmi???

hüzüncüm suyu fazla miktarda olması çok kötü bişi değildir sanirim
zaten tehlikeli boyutta çok olsaydi dr un söylerdi sana

Selammm,
Ben geldim. Artık eskisi gibi bağlanıp yazamıyorum. Hatta yazdıklarınızı bile takip edemiyorum. Ben, merak eden arkadaşlarım varmış. Sağolsun onlar da merak etmeyenler de. İnşallah hepiniz çok ama çok iyisinizdir. Kızımla ben iyiyiz çok şükür de bu aralar biraz agresifim bir türlü rahatlayamıyorum. Gerçi sinir bozacak o kadar çok şey var ki. Sakin olmak meziyet. Mesela dün eşimle bebek odası almaya gittik. Daha önce bir takım beğenmiştim. Peşin 1900 olur demişti. Şimdi KDV indirimi de olunca 1700'e düşer. Biraz da pazarlık ederiz 1600'e bağlarız diye gittim de ne göreyim. 1800 denen takımlar olmuş 2600 TL. Hele bir tanesine 3000 TL dedi. Çüşşş diyecektim kadının suratına. Neyse biz biraz dolaştık. Eşime ilk beğendiğimiz takımın olduğu mağzaya gidelim boyumuzun ölçüsünü bi de orda alalım dedim. Neyse gittik. 1900 dedikleri takıma 2300 dediler. Tabi bu peşin fiyatı. Taksitle 2800 TL. Daha önce de geldik 1900 demiştiniz. KDV indirimi olunca ucuzlar dedik siz zam yapmışsınız neden dedim. Biz o fiyatı vermiş olamayız diye kıvırdılar.Sonra mecbur kaldılar 2000 TL'ya tekstili ile verelim dediler. O da istersen al suratıyla. Yani 1 ay önce almak daha mantıklıymış. Esnafın canı azapta gerek. İflas edenlere acımamak lazım. Çok fırsatçılar. Dün o kadar sinirlendim ki almayalım dedim eşime. Zaten 8 ay sepette yatacak. Sonra alırız dedim. Normalde benden inatçı olan eşim, olmaz şimdi alalım istediğin takım olsun doğduğunda hazır olsun. İlk bebeğimiz diyip şimdiden kızı için yelkenleri suya indiriverdi.
Uzun lafın kısası bebek odasının siparişi verildi. Yavaştan odasını hazırlamaya başlayacağım. Son aylara bırakıp kendimi yormak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…