2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

toplamda kac kılo aldın huzun yılı. ben de bu ay tam 5 kılo almısım nasıl oldu anlamadım rekor bu. o kadar cok yemedım her zamankı gıbı yedım. sen ne yıyorsun gun ıcerınde ekmek vs. moralım coktu resmen bugun

valla canım ben sakatat urunlerı haric herseyı yıyorum
toplam 10 kılo aldım annecık bozma moralını...Şeniz

neyse hayırlısı olsun. doktorum kıloya cok takıyor benım de sınırım bozuluyor. halbukı 30 kılo alan bıle var hamılelıjkte. bugun kımsecıkler yok

derin maşallah canım çok yakışmış hamilelik allah nazarlardan korusun seni ve kızını çok tatlısın güzelim yaa 41 kere maşallahhhhhhhh:lepi:

derin maşallah göbişine

DERİN göbüşüne 41 kere maşallah çok güzel görünüyorsun hamişlik yakışmış valla

derincimm maşallahh canımm göbüşünee

derın masallah gobısıne .cok tatlı cıkmısın.

derincim hamişlik çok yakışmış canım
yüzüne ayri bir güzellik gelmiş gerçekten de
çok teşekkür ederim kızlar sağolun bugünde öyle söylediler günde güzeldin ama dahada güzelleştin çok yakıştı dediler

annecik takma kafana canım önemli değil bir iki gün bozma moralini çıkmam gerekio dışarıda bişiler yiyeceğiz eşim bekliyor

derincim masallah canimm.. cok hos gorunuyosun.

annecik uzulme canim ins bisicik cikmaz o kadar gunden.. biraz daha iyi beslen canimm

huzunyili bana da doktor aynisini dedi. biraz fazla ama olumsuz yorumlamayiz biz bu kadarini dedi. aksine ilerde bize yarayabilir dedi. ins bisicik olmaz bebislerimze. saglikla sihhatle aliris kucagimizaa...

iyi akşamlar kızlar..
derincim maşallah göbüşüne canım, bebişim inş hayırlısıyla kucağına alırsın
hüzün yılı, annecik normalleşir merak etmeyin canlarım

sız neler yıyorsunuz kızlar . ben de herkes gıbı beslenıyorum aslında. mesela yazabılırmısınız son 2-3 gun yedıklerınızı hatırlıyorsanız

sız neler yıyorsunuz kızlar . ben de herkes gıbı beslenıyorum aslında. mesela yazabılırmısınız son 2-3 gun yedıklerınızı hatırlıyorsanız

canım ben geçen ay 4 kilo almıştım bu ayda hiç almadım hatta 1 kilo verdim ama saat 7den sonra sadece meyva yiyorumve hamur işinden uzak duruyorum

ben de 5 kılo almısım . toplamda kac kılo aldın nur. nedeen kılo verdın az mı yedin. bugun neler yedın yazarmısın nur

canım toplamda 5 kilo aldım ben mesela bugün sabah kahvaltıda 2 dilkim ekmek yedim birazda peynir zeytin 1 tanede yumurta yedim...
öğlen teyzeme gitmiştim 4-5 kaşık kısır ve marul falan yedim üstüne 1 dilim tatlı yedim...
akşamda kızartma yapmış yengem sadece biber kızartmasından 1 dilim ekmekle yedim sabah yarımda ceviz yedim aralarda elma portakal falan yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…