Selsİn pekİ doktorun bÖyle evbde kİ ÖlÇÜmlerde dİkakt etmen gerekn bİr Şey sÖyledİ mİ.
Bende aĞızmın tadından Şekerİn bazen yÜskek ÇıktıÜını farkedİyorum o kadar.garİb bİr lezzet oluyor.annemİn anlattıĞına benzİyor yanİ.
Ama Çok da Şekerlİ bİr Şey yemİyorum aslında.
Ama galİba vucud bunu yapan
Günaydın güzel annişler................
cumartesi günü baya kötüydüm bütün gün evde yattım.......
hava çok güzeldi eşim dışarı çıkalım dedi ama çıkamadım malesef...
akşam oldu kalkıp ne yemek yiyebilecek haldeyim ne de yapabilecek.....
eşimle birlikte biraz toparlanıp yemek yemeye çıktık 1 saat yemek yiyip geldik..........
haftasonu bakamadım size
pazar sabahı da hava çok güzeldi...............
eşim tutturdu hadi kızımızı pikniye götürelim gezdirelim diye....
bende dayanamadım kalktım hazırlandım eşim zaten götürmek için bişeyler hazırlamış...mangalı kaptık gittik pikniye..................
saat 12 de gittik pikniye..................4 gibi bitti piknik sefamız..sonrada hayvanat bahçesine gidelim dedik gittik.............iyi gibiydim çok iyi gelmişti..................
taaaaaaaaaaa kiii bu sabaha kadar...................
bu sabah felaket bi baş ağrısıyla uyandım...boğazlarım arıyor sesimm tuhaflaşmış..kulaklarım ağrıyor...başımı kaldıracak halde değilim...
her tarafım ağrıyor..işe geldim ama durabilecekmiyim şüpeli.............
ıhlamur falan içiyorum şimdi umarım iyileşirim
günaydın arkadaşlar.
gece uyurken ayaklarına kramp giren var mı. benim oluyor. biraz araştırdım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olurmuş ya da yorgunluktan. benim her ikisi de olabilir. doktoruma soracağım. merak ettim bu tarz şikayetleriniz var mı.
burcu bunun için bana sürekli magnezyum veriyor doktorum
o yzüden belki fazla şikayetim yok.sen doktounla görüş canım.magnesyum çok iyi geliyor
yok canım söylemedi.ağzın şap şap oluyormuş.zaten o gün sürekli su içme ihtaiyacı duydum.ne illet birşey şu şeker.sınırın ne olduğunuda bilmiyorum.yapılan testlerdeki mi sınır şimdi internette baktım farklı diyor.açlık 90 toklukta 2 saat sonar 120 olmalıymı.şu şeker testlerindeki sonuçlarda açlık 75-115 di.toklukta 140 sınırdı.hangisini baz almak lazım şimdi.
Gaydın cım süper çok sevindim şekeri de eledin
sen bu hafta dikkat etmiştin dimi şekerli yieceklerine
bana da 50 lik yapılacak yine haftasonu sınırda olduğu için
internet ile kafanı karıştırma sen .doktorunu ara bahset.
çok takılırsan şeker artar.biiyorsun.sıkıntı yaptığın anda şeker artıyor.
ama azpında garib bir tat var evet.birde şekerli şeyler yersen artıyor işte o tat.
pöfffffffff ne kadar sorunlu olduk bir anda.ama elimzid değil kuzularımız için çalkışna vucud bize sorun çıkaruıyor işte:)))))
buarada paşana da masallah
1 kiloyu aşmış bile gelişimi evet çok güzel görünüyor bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?