2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok canım söylemedi.ağzın şap şap oluyormuş.zaten o gün sürekli su içme ihtaiyacı duydum.ne illet birşey şu şeker.sınırın ne olduğunuda bilmiyorum.yapılan testlerdeki mi sınır şimdi internette baktım farklı diyor.açlık 90 toklukta 2 saat sonar 120 olmalıymı.şu şeker testlerindeki sonuçlarda açlık 75-115 di.toklukta 140 sınırdı.hangisini baz almak lazım şimdi.

geçmil olsun melekcim dikkat et kendine bol c vitamini al

bahsetmiştim ya.sağ göğsümün altı yanıyor çok kötü diye.nedenini buldum daha doğrusu çözümünü.karnım şiştikçe cildim geriliyor.ve orada yanma oluyor.oraya bebek yağı sürdüğümde çok iyi geliyor ve yanma geçiyor.kuruyunca gene başlıyor.

burcu bunun için bana sürekli magnezyum veriyor doktorum
o yzüden belki fazla şikayetim yok.sen doktounla görüş canım.magnesyum çok iyi geliyor

teşekkür ederim kızlar...
gözüm ekranda yazıları bile görmüyor....geçmişi çok dikkatli okuyamadım kusura bakmayın..
umarım herkez iyidir

Günaydın kıslar geçmişi okuyamadan size yazayım bi ara okurum dedim
Haftasonu gittik şeker yüklemesini yaptırdık. Neyseki normal çıktı değerlerim rahatladım sonunda ama sabah 10 gibi hastanedeydik 3 gibi çıktık bütün günümüzü aldı alışverişe gidemedik
paşam 1200gr 37 cm olmuş kocaman olmuş anlıcanız çok tatlıydı kuzum ya herşeyi çok güsel gelişimi iyi dedi doktorumuz böyle giderse 50 cm gibi doğar dedi kuzuma kocaman
Şeker sonuçlarımıda yazayım;
Açlık 81,88 Referans aralığı:<95
1. Saat:151 Referans aralığı:<180
2.Saat:149,43 Referans aralığı:<155
3.Saat:129,44 Referans aralığı:<140

Günaydınlarrr,

Selsincim yediğimiz tatlılar falan direkt yükseltiyormuş , onlardan uzak dur. reçel falan yemişsin yao yükseltmiştir bence.

Hürremcim hayırlı oslun prensesinin odası canım.kesinlikle her hafta farklı bir şikayet çıkıyor.ki sen 30 haftana gelmişsin daha ağırlasmışsındır.benimde bu hafta bacağımın ararasındaki kemikler acıyor:)

Melekcim sen hakettin ama hasta hasta ne işin var piknikte.grıp olabılırsın c vıtamını al bolca

Gaydın cım süper çok sevindim şekeri de eledin
sen bu hafta dikkat etmiştin dimi şekerli yieceklerine
bana da 50 lik yapılacak yine haftasonu sınırda olduğu için

Melekcim geçmiş olsun canım dikkat et havalar çok tehlikeli benimde kaç haftadır mangal piknik aklımda kocişim götürmüyo kesin hasta olursun diye yalancı bu havalar diyo hakikaten haftasonu çok üşüdük biz güneş var ama soğukta çok canım
Çok dikkat et kendine ilaçda alamıyoruz çok zor atlatılıyor:1hug:

internet ile kafanı karıştırma sen .doktorunu ara bahset.
çok takılırsan şeker artar.biiyorsun.sıkıntı yaptığın anda şeker artıyor.
ama azpında garib bir tat var evet.birde şekerli şeyler yersen artıyor işte o tat.
pöfffffffff ne kadar sorunlu olduk bir anda.ama elimzid değil kuzularımız için çalkışna vucud bize sorun çıkaruıyor işte:)))))

Gaydın cım süper çok sevindim şekeri de eledin
sen bu hafta dikkat etmiştin dimi şekerli yieceklerine
bana da 50 lik yapılacak yine haftasonu sınırda olduğu için

Saol tatlım çok mutlu olduk doktorum özgürsün artık dedi çok sevindim dikkat etmiştim biraz bana kalsa sürekli yerim tatlı seviyorum anlıcan ama yememeye çalışıyorum
Bencede 50lik yaptır canım birde farklı bi rhastanede yaptır benim ikisi farklı yerlerde oldu müdürümün kuzeninde bi hastane şeker çıkartmış ve kıza insülin uygulamışlar başka bir hastanede tekrar yaptırmış ve değerleri normalçıkmış boşu boşuna bikaç insülin olmuş düşün o dönem yapılan testler yanlış olmuş sende farklı bi yerde yaptır bence canımcım kaydirigubbakcemile5

kontrole gittiğimde söylücem.cmtesi tekrar ölçücem.ve şekerli şeylerden uzak durucam.ama ya şimdi yaz da geldi.canım sürekli dondurma filan istiyor.artık bebeciklerimiz için yemicem.off off yani

buarada paşana da masallah
1 kiloyu aşmış bile gelişimi evet çok güzel görünüyor bitanem

Saol canım ya hep yandan poz verdi koyucam resimlerini hele bir resimde sanki dua eder gibi bi hali var yanaklar tombiş tombiş ayy yerim ben onu babasına benzetiyoruz ama bakalım kaydirigubbakcemile2

teşekkürler gaydın ve ilsu sağolun inşallah çabuk tlar-tırım bakalım...
gaydın sonucun iyi çıkmış gözünaydın paşana da maşallah güzelim çok iyi gidiyor boyu kilosu falan

saol melekcim maşallah evet çok iyi gidiyo hayatlarımızı onlara yönelik yaşıyoruz sağlıklı olsunlar diye inş. boşa çıkmaz uğraşlarımız Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş.
Sen dikkat et kendine vücudun kırgınsa dinlenmeden geçmez o canım ya bilirim döklüyo gibi oluyosun acır her tarafın mümkünse eve git dinlen canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…