2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hürremcim ne güsel kızının odası gelmiş bu hafta eklede görelim odasını kızçenin tatlı yorgunluklar canım bunlar bizde bu haftasonu boyatıyoruz odasını inş. mayısın ilk haftası siparişi vericez mobilyasını 1 ayda ancak gelicek ben hemen odasını kullanmıcam için sürekli havalandırabilicem 3-4 ay sonrasında odasına koyucaz paşamı kısmetse
Sende sürekli havalandır canım hiç koku kalmasın canım

Geçmiş olsun Melekcim valla havalar bi sıcak bi soguk cok dikkat etmek lazım bu aralar, kendini iyi koru sıkı giyinnn, bol bol sıcak seyler iç, fitaminlerini de allll :1hug:

Hayırlı ossun Hürremcim, güle güle kullansın bebişinnnnn ama sen artık iyice büyüdünnn daha cok dikkat etmen gerek kendine klava:

Gaydınımmmm ne küselll cıkmıs sonucların masallahhh Bi masallahta oglusuna yirim onu ben yaaa, bi kilo patatisiii geçmiş o da kocamannnn olmus yaaaa delikafadulden

günaydınnn nasılsınız kızlar biz çok iyiyiz kızımla dün anneanneme gittik köye bahçesinde mangal filan yaptık çok eğlenceliydi bütün gün bahçede çiçeklerin arasında geçirdik günümüzü ama açık hava çarptı galiba akşam çok yorgun hissettim kendimi

çok mutluyum çeyizimde yapılan süslü püslü yatak takımlarını çıkardım bugün yıkıyorum onları ütüleyeceğim inşallah kullanma zamanı geldi 12 sene sonra biraz tabii sararmışlar diyordumki bunları hiçbir zaman kullanamayacağım ben çocuğum olmadığı için
zuzuum oklava sana geliyor canım hafta sonu çok gezmişsin kızımızıda yormuşsun
gaydın maşallah canım oğluşuna
melekcim geçmiş olsun bol c vitamini al ıhlamur iç

merhaba hanımlar.
sohbet ne gusel ılerlermıs yıne.
beyaz melek sanırım acık havada usutttun.gecmıs olsun dıkkat et kendıne ıhlamur ıc bol bol cok ıyı gelıyor.
canım bende senın gıbı dusunuyorum bıran once dogum cantamı artık hazırlamak ıstıyorum ama henuz eksıklerım var.
dogum cantası ıcın soyle bır lıste var bır bak ıstersen:
DOĞUM ÇANTASI

*Sizin için:
2 adet gecelik (pijama değil), sabahlık
iç çamaşırı
terlik
temiz havlular ve sabun
kalın çorap
tarak
hasta bezi (eczanelerde bulabilirsiniz)
deodorant, pudra, şampuan
diş fırçası ve diş macunu
kağıt peçete ve havlu, temizlik mendilleri
klozet ıcın klozet örtüsü(kagıdı)
eger sezeryan olucaksa kayısı kompostasu kabızlık olmasın dıye cok ıyı gelır:)

Bebeğiniz için:
Zıbın
Başlık
bebek battaniyesi
bebek havlusu
çocuk bezi
biberon ve mama.

[/Detaylar
Biberon (meme ucu yenidoğan boyu olacak)
Emzik ve koruyucu kutusu
Pişik kremi
Makyaj malzemesi
Hastaneden çıkarken giymek için rahat kıyafet
Kirli çamaşır torbası
Ziyarete gelenlere ikram edilecek şeker, çikolata vs.
Çatal, kaşık, bardak, çay kaşığı
Video kamera, ses kayıt cihazı, fotoğraf makinesi ve bunlara ait şarj veya pil.
Evlilik cüzdanı, nüfus cüzdanı.
Sağlık siğortası ve evrakları
Herhangi bir rahatsızlığınız varsa onunla ilgili ilaçlar
Bebeğiniz için günlük tutmak istiyorsanız bir defter ve kalem
COLOR]

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
gaydın seninle 1 gün fark var aramızda benim kuzuda mı acaba 1200 civarı :))))))
gözün aydın maşlalh paşana ,maşallah yakışıklıya

hürremcim tatlı kızın güle güle kullansın odasını hayırlı olsun...
ipeyimu siz de almışsınız odasını hayırlı olsun canım seni özlüyoruz...

teşekkürler canımçbak hep aklıma terlik fealn varda.
çorap hiç gelmiyordu.sağol canım not alayım ben hemen .ay allahım hayırlı doğumalr nasip etins

ilsu, gaydın ve zuzucum teşekkürler kızlar odamızı henüz tam döşemedik eksiklerimizi tamamlayıp resimlerimizi koyarım ama eşyalar gelince ayrı bi hava oldu eşimde bende odadan çıkamıyoruz şimdiden kaydirigubbakcemile3

derincim maşallah çok tatlı olmuş göbüş sen ve kızın............
bende güç bulursam piknikten birkaç göbüş resmi eklerim

maşallah derinim çok yakışmış sana hamişlik.
maşallah,maşallah.
melek ıhlamur işe yaradı mı biraz..geçmiş olsun .
bende kırgınım ve boğazım şiş ama canım ne yemek ne içmek istiyor.
inşallah bu yalancı havaları hasta olmadan atlatırız

sweethome rica ederım canım.
derin cok hos cıkmısın masallah.

hürremcım senin evde muhabbet kusun varmıydı?benmı yanlıs hatırlıyorum acaba?
evde muhabbet kusu yada evcil hayvanı olan varmı kıslar?

Yaaaaa oklava istemiyorummmm, sen gezerkennn iyi ben gezince hemen oklava naniknanik Bu arada süper bi anne adayı olmussun Derincim masallah allah nazarlardan saklasın seni de kızını da Aramızda 1 gün var kıssss senle ama benim de SAT e gore takvim doğum 15 gün once tabeee....

Swetcimmm sen ne kadar büyüdün ya saka bi yana 30 una merdiven dayadınnnn naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…