2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyi olmana sevindim canım dedim yine rahatsızlandı sandım canım hamiş hamiş koşturuyolarmı seni sakın iş için kendini paralama bebişin çok yorulur:teselli:

Saol diloşummmmmm kuzummmm, cok sükürrrr masallah süt danası gibiydimm tüm haftasonu ama sanırım bugünn bayılcammm artıkk delikafadulden

canım madem yaptırdın sonuçlarını niye almadın ki hem için rahat olurdu yaptırmazsan bişey olmaz ama yinede içinin rahatlaması için daha iyi olurdu:CüvCüv:

çok haklısın cnm sonuçlarımı oradan sonra alacaktım hemen vermiyorlardı evime çok uzak 2 saat falan tekrar gitme şansım olmadı.. yaptırdım ama sonucumu bilmiyorum... tabii bende merak ediyorum ama... napim

günaydın zuzuu...
ne güzell alışverişini yapmışsın...ben de işten çıktığımda yani bu ayın sonunda gidicem alışverişe kendime de bişeyşler almam bebeğimin eksiklerini tamamlamam lazım sonjra daha çok ağırlaşıp sıcak olduğunda daha zor olur...
haklısın şimdi de dinlenme zamanı.. güzell güzell dinlenin bakalım..

yaa ne güzell hıçkırığını nasıl ayırt edebiliyorsunuz?? benim bebeğimde dün biraz sakindi önceki gün çok hareketliydi maşallahh oğluma... ama ben hiçkırıyor mu tekmeliyor mu ayırt edemiyorumm...

hafta sonu annemin şeker aleti ile şekerimi ölçtüm.ve moralim bozuldu.açlık şekerim 106 çıktı.bunda sorun yok.sonra 1 saat sonra tokluk şekerimi ölçelim dedim anneme birde ne göreyim şekerim fırlamış 167.çok moralim bozuldu.

canım biz nasıl hıçkırıyosak oda öyle içinde durmadan 3 dakika kadar biraz daha hızlı tabi hıçkırıyo ben sabahları kalkıyorum açkarnına 2 bardak su içiyorum hapımı içiyorum yatıyorum tekrar yarım saat kadar ondan sonra başlıyo hıçkırmaya kaydirigubbakcemile3

HıÇkırıĞını bazen hısseettıĞımı sanıyorum ama .emın olamıyorum.
Acaba nasıl bır Şey.:)))))))
Şımdı herŞey oyun gıbı zevklı.

canım açlık şekerin önemli olan bende arada sırada tokluk ölçüyorum 150 den aşağı çıkmıyo bi kerede 190 çıktı kafana takma doktor tokluk olduğu için normal dedi bide hamişiğin verdiği etkiden dolayı aç karnı yapınca iyi çıkıyorsa sorun yok güzelim merak etme:1hug:

Sorma cnm ya eşime karsı nasıl bi savaş verdigimi biliyosun bisiler almak için bebişime kaydirigubbakcemile3 Savaşı kazandım ama abarttım sanırım bilas Eşime söz verdim cuma günü yeni aldıklarımı gosterirken bi daha kıyafet almıcam bez, biberon felan alcammmm senağlama Ama cok güsellll seyler varrrrrrr... Neyseki dün eşimin doomgünüydü onada hediye aldımda bilas unutturdummmmm delikafadulden Bence bian once başla cnm ben de gec kaldım diye ne gorduysem aldım bilincsizce sora kredi kartları gelince acı oluyo sonuuu :lepi:

Yaw selsinimmm sen niye şekere bu kadar taktınnn, sen yemene dikkat et yeter, zaten doktorunn onemli bi durum olsa ekstra ilgi gosterirdiiii, gerci benim dedigimi yap yaptıgımı yapma , ben lop lop indiriyorum hala çuku çukularııııı kaydirigubbakcemile3

Diloşuummm hıçkırıkk mı, ben kendminkini ayırt edemiyorummm waowww cok heycanlııı delikafadulden

ama o zaman neden o suyu ölçtürdükten sonra şekere bakıyorlar.şimdi internetten baktımda açlık 90 olmalıymış yemekten 2 saat sonra ölçüp tekrar bakıcakmışsın o da 120 altında olmalıymış.buna göre benim açlıkta yüksek

canım yediklerine dikkat et dedi.ama o gün annemde kalmıştım sabah bayağı bir kahvaltı yaptım tabi.beyaz ekmek yedim birde reçel filanda yedim.ceviz yedim.yani şekerli şeyleri tükettim.öff ya bilmiyorum valla canım ya.cmtesi tekrar ölçücem bakalım.bebek için korkuyorum.

arkadaşlar bende cumartesi günü 100 lik şeker yük. yaptırdım
açlık 93 normal
1.saat 214 yüksek
2.saat 183 yüksek
3.saat 69 düşük
eve gelip birşeyler yiyecektim çok fenalaştım bayılacak gibi oldum herhalde dahada düştü şekerim
hiç bir şey anlayamadım yüksek mı düşük mü benim zaten normaldede şekerim düşerdi
dr. diteisyen önerdi ama bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi kendim dikkat etsem olmaz mı
sizce ne yapmalıyım

Kızlar 7. Aya gırıdk artık astane Çantası hazırlamalıyız.
En Öenmlısı bebeĞın hastane ÇıkıŞalrı-bıızm gecelık ve ÇamaŞırlarımız- baŞka ne oalbılır acaba.en eaz 2 gecelık 1 pıjama - sabalık ve bolca ıÇ ÇamaŞırı yanında anneye baŞka ne alınabılır.?
TecrÜbelı annelr lÜtfen .hastane Çanataıs ıÇın ne yapabılır.z

günaydın arkadaşlar.

gece uyurken ayaklarına kramp giren var mı. benim oluyor. biraz araştırdım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olurmuş ya da yorgunluktan. benim her ikisi de olabilir. doktoruma soracağım. merak ettim bu tarz şikayetleriniz var mı.

Selsın pekı doktorun bÖyle evbde kı ÖlÇÜmlerde dıkakt etmen gerekn bır Şey sÖyledı mı.
Bende aĞızmın tadından Şekerın bazen yÜskek ÇıktıÜını farkedıyorum o kadar.garıb bır lezzet oluyor.annemın anlattıĞına benzıyor yanı.
Ama Çok da Şekerlı bır Şey yemıyorum aslında.
Ama galıba vucud bunu yapan

Günaydın güzel annişler................
cumartesi günü baya kötüydüm bütün gün evde yattım.......
hava çok güzeldi eşim dışarı çıkalım dedi ama çıkamadım malesef...
akşam oldu kalkıp ne yemek yiyebilecek haldeyim ne de yapabilecek.....
eşimle birlikte biraz toparlanıp yemek yemeye çıktık 1 saat yemek yiyip geldik..........
haftasonu bakamadım size

pazar sabahı da hava çok güzeldi...............
eşim tutturdu hadi kızımızı pikniye götürelim gezdirelim diye....
bende dayanamadım kalktım hazırlandım eşim zaten götürmek için bişeyler hazırlamış...mangalı kaptık gittik pikniye..................

saat 12 de gittik pikniye..................4 gibi bitti piknik sefamız..sonrada hayvanat bahçesine gidelim dedik gittik.............iyi gibiydim çok iyi gelmişti..................
taaaaaaaaaaa kiii bu sabaha kadar...................

bu sabah felaket bi baş ağrısıyla uyandım...boğazlarım arıyor sesimm tuhaflaşmış..kulaklarım ağrıyor...başımı kaldıracak halde değilim...
her tarafım ağrıyor..işe geldim ama durabilecekmiyim şüpeli.............
ıhlamur falan içiyorum şimdi umarım iyileşirim

Günaydın kızlar hafta sonu çok güzeldi bebişin mobilyaları geldi temizlik falan yaptım komple şişti ayaklarım bacaklarım hiç keyfim yok bugün heryerim ağrıyor gerçekten haftadan haftaya değişiyor hamilelik 30.haftaya giriyoruz ağırlaştım ve çok çatladım bu hafta

bizlerdede oluyor.mağnezyum eksikliğinden.ben mağnezyum kullanıyorum.şikayetlerim azaldı benim

canım ben iki sabahtır kramplarla uyanıyorum ama çok fena üstüne basamıyorum halen böyle giderse doktora gidicem:1no2:

canım çok geçmiş olsun herhalde temiz hava bahar havası çarptı seni iyice dinlenmeden geçmez ıhlamur sıcak bişeyler iç devamlı dinlenmye bak :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…