2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:)))) haklısın cnm demekki daha çok dikkat etmem lazımm..

HıÇkırıĞını bazen hİsseettİĞİmİ sanıyorum ama .emİn olamıyorum.
Acaba nasıl bİr Şey.:)))))))
Şİmdİ herŞey oyun gİbİ zevklİ.

evet cnm walla öyle herşey oyun gibi geliyorr.. şimdi de acaba bebeğime yeterli olabilirmiyim diye düşünmeye başladım.. allah yardımcımız olsun...:Saruboceq:

çok haklısın cnm bende hiç bişeycik almadım sonra çok sıkışıcam ama napimm şurda 17 günüm kaldı.. sonra doya doya gezer alırım bebeğime bişeyler...

hiçbiyerim tutmuyor yaa napçam bilemiyorum................

geçmiş olsun cnm... sen magnezyum kullanıyormusun uyuşma ve kramlar için..?

süper bi liste rozemcim tşk... bunları almak hazırlamak ç.ok zevkli olacak...:))) sabırsızlanıyorummmm

[/

günaydın güzel annecikler ve tatlı kuzucuklarıŞeniz

ben hala atamadım bu hastalığı üzerimden...
gündüz biraz daha iyi oluyorum gece tıkanıp kalıyorumsenağlama
çok fazla dinlenemedim de haftasonu gezdim hep hasta hasta-tatlicadiarzu-

gaydincim gözün aydın canım şeker problemini atlatmışsın.
yakışıklı oğluşunada maşallah kocaman adam olmuş annesi

hürremcim güle güle sağlıkla kullanın mobilyalarınızı inşallahŞenizresimlerini istiyoruz en kısa zamanda:teytey:

melekcim çokkk geçmiş olsun tatlım sende benim gibi hasta hasta gezenlerdensin:icecream:
valla dün birde hep göl kenarındaydık hem titredim hem oturdum ne inat kadınım ben yaaaaakaydirigubbakcemile

ecetuba canım bende hiç olmazdı kramp bu sabaha karşı resmen çığlıkla uyandım nasıl attım kendimi yataktan anlatamam normalde wc e kalkarken 5 dakkada zor doğrulan ben resmen yataktan atladım yaaa eşim zavallı nası fırladı noldu diye adamın ödü şeyettikaydirigubbakcemile3 ama nasıl bir acı anlatamam yat dedim kramp girdi korkma sağolsun geldi masaj falan derken dağıldı uyumuşumbenneyaptımki

selsin canım bence önemli biryükseklik olsAydı doktorun sana perhiz verirdi listeyle ya da ilaç kullanırdın sadece dikkat et demiş lütfen dikkat et sende ne kaldı şunun şurasında canımcım sık dişini yakışıklın için annesi:1hug: öyle internetten okuduklarınla da üzme kendiniiiiiii:1no2:

zuzummmm hadi ekle aldıklarını bakk çatlarım meraktan heeeee:lepi:
güle güle sağlıkla giysin prensesin yeni cicilerini canımmmmŞeniz

derinimmmmmm bı ne güzellik şekerim maşallah subhanallahhhhhŞeniz
nasılda yakışmış prensesi annesine yaaaa:lepi:

rosem canım benim şimdi yok ama oğluma hamileyken muhabbet kuşum vardı bişey olmadı çok şükürrr:Saruboceq:

ayy kızlar çantalar hazırlanmaya başlamış valla Rabbim sağlıkla kuzularımıza kavuştursun bizi inşallahhhhhhh:Saruboceq::lepi:

unuttuğum arkadaşlar varsa affetsin hepinizi seviyorumŞeniz

arkadaşlar anlaşıldı. aranıza yeni birilerini istemiyorsunuz.
sadece birbirlerinizle cevap yazıp ilgileniyorsunuz.
daha önceki günlerdede bu günde aranıza karışmaya çalıştım.sorular sordum cevaplar yazdım ama sizler hiç oralı olmadınız.
saygı duyuyorum.hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum. umarım yavrularınızıda sağlıkla kucağınıza alırsınız.
bir daha rahatsızlık vermemek üzere byy

melek sen tam yazı getirmişsin hemde hasta hastaklava:

sende benim gibi dikkat etmiyorsun kendine ama bu havalar kıştan daha tehlikeli canım dikkat et kendine:1no2:

ayrıca çok tatlısın herzamanki gibi göbüşünde kocaman olmuşşşş maşallahhhhh sana öyküme ve göbüşüneeeŞeniz:teytey:

canım lutfen boyle dusunme.
aramıza neden yeni bırılerını almak ıstemeyelım kı.
cok kalabalık oldugumuz ıcın zaman zaman mesajlar,konular karısıyor.
bir konuya tam yazıcakken baska bırısı baska bır konuda bırseyler yazıyor o o yuzden bazen mesajlar gozden kacabılıyor canım..
lutfen aramıza katıl ve paylasımda bulun..:1hug:
kac haftalıksın bu arada?

tatlım hoşgeldin ne demek istemiyoruz hiç olurmu öyle şeyyyyyŞeniz
gündüz saatleri çok yoğun oluyor yazılar ve bazen arada kaynıyor yazılanlar lütfen böyle düşnme burada hiçkimsenin o şekilde davranmayacağına garanti veririm:1hug:

sende sağlıkla alırsın kuzunu kucağına inşallah tatlım lütfen gitme ve bize katıla.s.

demet hoşgeldin hala iyileşemedin mi sen yaa dinlenmiyormusun yoksa klava:

rosemcim benim kuşlarım vardı evde halada duruyorlar canım bi şikayetimiz yok şimdilik

Demete bak sen bi de Melege kızıyooooo, döverim ikinizi de valla, babanemin bi lafı vardı düttürü leyla kaydirigubbakcemile3 gibi geziyosunuz ortada daha hava soguk valla klava: Valla bebişlere kıyamıyorum yoksa agır hırpalıcammm.... Melekcim gün be gün büyüyo seninde göbek valla masallah Demetimmm bikac tane ekliyim senin için ciciler bölümüne normalde hic eklemiyorum aldıklarımı ama eskilerdennn bikac tane eklerim simdiii devamını insallah kısıma giydirip resmini cekicemmm teyzesiii :dance:

demet geçmiş olsun canım sende hasta hasta geziyon hhee geliyo oklavaaaklava:

oyyyy hasta hasta kıyabilecekmisin bana diloşummmm-tatlicadiarzu-

bakk nası munnum kızarıkkkksenağlama ve de dudaklarımı da rüzgar çarptı kıpkırmızı ve alevler çıkıyo yanıyor ve de çok acıyorrrrrbenneyaptımki
hafta içi evde çok sıkılıyorum kızma banaaaaaaŞeniz

sen işlerini bitirdin misssler gibi oldunnnnnnnn ohhhhhhhh ben gene yapıcam temizlik ama bakalım ne zamanaaa-tatlicadiarzu-
bi iyileşiimde inşallahkaydirigubbakcemile2

canım yaa hepimizde duygusallık var sakın incinme ne olur bi sorunun varsa söyle halledelim yada teselli edelim bir birimize destek olalım sakın bize kırılıpta gitme sen yaz elbet cevap veren olacaktıra.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…