ay insallah oyledirrr selsinimmm ya, yoksa bittik bisssskaydirigubbakcemile3
valla az kalmıştı uyumama ama kzıım sagolsun hakkaten tekme tokattı yani uyuma anneeee diyesırnaşık şey
demetcim misafirlerimin 12 yasında b kızları var ve kızın msnine eklediği saçma sapan kişilerden korkmuşlar muhabbet uzadı,kızı da alıp önümüze babası dert yandı. bu kız çocuk diye kötü niyetli insanların olabileceğini anlatıo, kız da çok sallamıo anne babayı die delirtiyo..ayyyy dedim benmde kızım olcak, Allah korusun nasıl yetiştiricem dedim.yani bazen ne kadar korusanda etraf kötü anacım..korkmuo diilim..
hüzünn bugün hiç uğramadın canım bebişin iyidir takma sen kafana tamammı zaten doktorun olumsuz bişeyde dememiş bebişin suyu olması her zaman iyidir son aylarda bebişin suyunda iyide olsa azalma oluyo o yüzden bence herşey güzel olcak:1hug:
canım Allah yardımcımız olsun bu devirde inan bana kız-erkek farketmiyor çocuk yetiştirmek genel olarak zor..
dilaracım hüzüne ne oldu ki bir sorun mu varfisfisfis
canım doktor bebeğin suyu biraz fazla demişti tabi bende tam bilmiyorum ama her zamn için suyunun fazla olması iyi son aylarda bebişin suyu bi anda azalıyogamyoncuiremsu
hüzünn bugün hiç uğramadın canım bebişin iyidir takma sen kafana tamammı zaten doktorun olumsuz bişeyde dememiş bebişin suyu olması her zaman iyidir son aylarda bebişin suyunda iyide olsa azalma oluyo o yüzden bence herşey güzel olcak:1hug:
demetim geldim geldim bir taraftan yemek hazırlıyorum eşim öğle yemeğine gelicek oklavayı ben yicemkaydirigubbakcemile3 savulun zuzuuum diloş hürroş canımsınız ama
ne yapayım bodygard oldum bir kere oklavayı aldım geliyorumklava:kötükedihüso
canım ogün çok zor durumda kalmıştı m hakikatten haklıydım ama derdimi anlatamıyordum kalp kırmak istemedim daha forumda çok güzel günlerimiz olacak diyordum kavga etmek istemedim yinede aramızdan ayrılmasını istemezdim başına gelenlere çok üzülmüştüm hakikatten allah kimseye vermesin önce annecik ile uğraştı sonra benimle seni tebrik ediyorum bende olsam dayanamazdım girerdim konuya o zaman gergindi teşekkür bile edememiştim sana imdi çok teşekkür ederim canımŞeniza.s.
Bebeğin suyu fazla olduğu zaman bebek doğum kanalına giremiyormuş.Arkadaşımda öyleydi sezeryan oldu başkada bir zararı yoktu.fazlalılığı günde 2-3 şişe soda içiyormuş ondan olmuş.
bende bu aralar çıkolatayı cok yedım suyu zaten hep cok ıcıyordum bundan olsa gerek sezeryanda olsa farketmez benım ıcın yeterkı bebısım saglıkla gelsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?