2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hüzünn bugün hiç uğramadın canım bebişin iyidir takma sen kafana tamammı zaten doktorun olumsuz bişeyde dememiş bebişin suyu olması her zaman iyidir son aylarda bebişin suyunda iyide olsa azalma oluyo o yüzden bence herşey güzel olcak:1hug:

canım Allah yardımcımız olsun bu devirde inan bana kız-erkek farketmiyor çocuk yetiştirmek genel olarak zor..

dilaracım hüzüne ne oldu ki bir sorun mu varfisfisfis

Gaydıncım deĞerlerının ıyı Çıkmasına sevındım.paŞanda kocaman omuŞ.eklesene fotolarını

canım Allah yardımcımız olsun bu devirde inan bana kız-erkek farketmiyor çocuk yetiştirmek genel olarak zor..

dilaracım hüzüne ne oldu ki bir sorun mu varfisfisfis

canım doktor bebeğin suyu biraz fazla demişti tabi bende tam bilmiyorum ama her zamn için suyunun fazla olması iyi son aylarda bebişin suyu bi anda azalıyogamyoncuiremsu

gaydin58 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Günaydın kıslar geçmişi okuyamadan size yazayım bi ara okurum dedim
Haftasonu gittik şeker yüklemesini yaptırdık. Neyseki normal çıktı değerlerim rahatladım sonunda ama sabah 10 gibi hastanedeydik 3 gibi çıktık bütün günümüzü aldı alışverişe gidemedik
paşam 1200gr 37 cm olmuş kocaman olmuş anlıcanız çok tatlıydı kuzum ya herşeyi çok güsel gelişimi iyi dedi doktorumuz böyle giderse 50 cm gibi doğar dedi kuzuma kocaman
Şeker sonuçlarımıda yazayım;
Açlık 81,88 Referans aralığı:<95
1. Saat:151 Referans aralığı:<180
2.Saat:149,43 Referans aralığı:<155
3.Saat:129,44 Referans aralığı:<140
CANIM TEST SONUÇLARIN GÜZEL ÇIKMIŞ BENıMDE ŞÖYŞE
AÇLIK 90
1.SAAT152
2.SAAT116
3.SAAT69

canım doktor bebeğin suyu biraz fazla demişti tabi bende tam bilmiyorum ama her zamn için suyunun fazla olması iyi son aylarda bebişin suyu bi anda azalıyogamyoncuiremsu

önemli birşey olsaydı doktoru zaten gerekeni söylerdi bence boş yere üzme hüzüncüm kendini aman az olmasında az bişeu çok olmasından bişey olmaz tatlımmm:1hug:

dilaracım hüzüne ne oldu ki bir sorun mu varfisfisfis[/QUOTE]

kızlar merak etmeyın bı sorun yok cok sukur
bebısımde bende gayet ıyıyız doktorum suyum bırazcık fazla dedı ama pek önemlı olmadıgını söyledı ınsallah sagsaglım alırız bebıslerımızı kucagımıza az bır zaman kaldı...

Derin kimden bahsedıyorsun

Bebeğin suyu fazla olduğu zaman bebek doğum kanalına giremiyormuş.Arkadaşımda öyleydi sezeryan oldu başkada bir zararı yoktu.fazlalılığı günde 2-3 şişe soda içiyormuş ondan olmuş.

bende bu aralar çıkolatayı cok yedım suyu zaten hep cok ıcıyordum bundan olsa gerek sezeryanda olsa farketmez benım ıcın yeterkı bebısım saglıkla gelsın:Saruboceq:

slm güzel annişler ve güzel bebişleri.geçmişi okudum anca gelebildim.

melekcim geçmiş olsun çabuçak atlatırsın inşaallah hastalığı..

demetcim sana da geçmiş olsun kramp çok kötü oluyor.bana doktorum

kalsiyum verdi.onu içtiğim için artık olmuyor kramp...

Hürremcim bebişinin odası hayırlı olsun.güle güle büyütürsün inşaallah bebişini odasında...

annecik sana da geçmiş olsun....

geçmişten aklımda kalanlar bunlar..

herkese güzel bir hafta diliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…