2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bende bir kaç gündür hergün lavaboya gittiğimde peçetede kahverengi bi lakelenme oluyor,dünde çok az kan gördüm peçetede,hemen dr a gittik,kese gayet düzgün görünüyormuş,2 tane serum taktılar.sizde hiç böyle lekelenmeler oldumu,bende yanlış giden bişeyler mi var,normalmi çok az lekelenme olması,ben 4+6 günlük hamileyim henüz,ve çok mutsuzum,endişeliyim

canım bende hiç lekelenme olmadı. Kanama tarzı olmadığı sürece normal diyor doktorlar. Kendine dikkat et. bol bol dinlen. İlaçla bu lekelenmeler geçiyor.

inşallah canımcım...ben geriden gitmiyorum herhalde dr bununla ağlakalı bir şey sölemedi..
6+5 benim.. progestanı genelde bütün gebeliklerde veriyorlar canım artık sende söyle doktoruna ben söyledim oda zaten vericem dedi kullanıyorum ben...
canım çok sevindim bebişini görmüşsün inşallah böyle devam etsin canım..
meltemimi arıyosun kıs bende burdayım narencim...

canım inşallah bir sorun yoktur..dinlen yorma kendini ..

Kızlar bugün doktoruma gittik eşimle...
Korktuğum gibi bi durum yokmuş şutarafagitti
Bu gibi durumlar olabilir endişelenme dedi
Ve minicik bebeğimi ve kalp atışını duydum çok mutlu oldum Şeniz
Çok küçük daha 6+1
Banada progestan verdi bunu ağızdan iç yada seni rahatsız edici bir durum olursa vajinal yoldan al dedi
Ben ne olur ne olmaz diye yatıyorum yinede
Dikkatli olmamız lazım arkadaşlar
Şu 3 ayımızı bi atlatalım allahın izniyle
ALLAH herkesin yardımcısı olsun
Kimseyi zorda bırakmasın....:Saruboceq:

cnm endişelenme bende olmuştum ama doktorum korkmana gerek yok dedi
sende progestan al istersen tabi doktoruna danışarak
kafana takma cnm hayırlısıyla doğurucaz bebeklerimizi allahın izniyle...

kızlar aranızda sıgara ıcen varmı?
ben 2 gun once ogrendım hamıle oldugumu ve dun sıgarayı bıraktım fazla aklıma gelmıyo arada bı canım ıstıyo
ama yavas yavas alısıyorum
canım bende içiyordum bebeği öğrenince hemen bıraktım bebeği öğrenene kadar sorumlu değilmişizkaydirigubbakcemile3

bendede vardı göbüş biraz kilo verdim bişey yiyemeyince ama bugün kot giymiştim göbüş sivrlmiş dediler canım midem için rannie alıyorum baya rahatlattı beni

bendede vardı göbüş biraz kilo verdim bişey yiyemeyince ama bugün kot giymiştim göbüş sivrlmiş dediler canım midem için rannie alıyorum baya rahatlattı beni

rannienin zararı yokmuymuş canım hamilelikte?
bende 45 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 48 oldum ama iştahım kesildi vermeye başladım yine...her kokudan miğdem bulanıyor özellikle balık ve tavuk bırakın yemeyi kokusuna bile tahammülüm yok...yememde lazım nolcak böyle bilmiyorum...

yokmuş canım doktora sordum ilacın içindede yazıyor zaten bide 12. haftaya kadar yemedik bebek beslenmedi die korkmayın dedi 12. haftadan sonrası önemli dedi ben sadece çubuk kraker yiyorumkaydirigubbakcemile3

Günaydın.
Bu sabah naıslıımmm
hımm çok şükür biraz böyle baş dönmesi gibi bir hal var ama
hafifi mide bulantısı da ama olsun.
Onalr hamişliğimi hatırlatıyor bana
sizler nasılsınız

bisde iyiyiz nedense bu sabah hiç iştahımız yok
ayrıca cok uykumuz var ama uyuyamıyoruz halsizlesmeye basladım galıba
mirmirmirmir

ben degce çok rahtsızdım.
uyukum erken geliyor ama gece sürekli uyanıyorum.hatta bir ara uykum kaçtı.
döndüm durdum.
o yüzden sabhaları gözlerim işi başımda biraz ağrıyor oluyor sanırım.
ama uyku isteği var hep eve gitsem de uyusam diye geçiyor aklımdan kesinlikle.
ama malesef sabsh 8 akşma 18,30 çalışmka zorundayım.
işe gel git te hesapla.
offf uyumak için vakit kalmıyor ki.
sabhalrı 9 da uyansam süper olur::)))))))) patron da beni vurur

al bendende o kadar
dun gece aynen bende oyleydım
uyuyup uyanıyodum
ordan oraya donup duruyodum
ustelık yıne sabahın korunde kalktım
gözlerımın önunde çizgiler böcekler var sanki
tansıyonmu var bende aceba
:uhm:

Günaydın güzel anne adayları. amileliğinizin kaçıncı haftasındasınız. Sanırım ben 7.haftama girdim. Yarın kontrole gidiyorum. Tam olarak öğreneceğim sanırım. Sizlerde yazarmısınız kaçıncı haftada olduğunuzu.

ben 5. haftamdayım canım
ama henuz doktora gıtmedım daha erken oldugunu dusunuyorum
haftaya cuma randevum var ınsallah melegımı gorurum saglıklı bır sekılde
:asigim:

Günaydın hanımlar ben de sizin gibi geceleri uyanıyorum, bulantılarımda devam ediyor. Elevite başladım günde 1 tane alıyorum içeriği baya zengin bir hap folik asit demir ve tüm vitaminler var içinde yerimseniben

Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı peki. Benim hiç öyle bir şikayetim olmadı şimdiye kadar. Bir çok anne adayında bulantı olduğunu okuyorum. Eğer bu olması gereken ise, bende niye olmuyor. Birde beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.

evet geceleri benim birde belim felan ağrıyor.
nedne bilmem.
sanki 1,5 aylık deil de daha fazla gibi belkide doktor hep sol tarafına yat dedi ondan mı acaba uynaıyrum.sağa ve sırt üstü yüzüstü yatma dedi.
size de dedi mi doktor.yani ehkese mi aynı şeyi söylüyorlar.özellkike söykedi ama o an neden diyemedim.sonradan düşündüm.:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…