2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım benımde hıç bulantım olmadı
herkezde mıde bulantısı olucak dıye bırsey yok bunyeyle alakalı olsa gerek

Efsuncum benimde mide bulantım yok hiç sadece bazı şeylerden tiksinme oluyor. Ama her hamilelik farklı benim ilk hamileliğimde hiçbirşey hissetmemiştim mesela.

2009 temmuz anne adaylari

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
annembirmelek.....7 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
gülüm_12......... .....11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
sibel07.....................?
efsun_05..................?
marchandize............?

gunaydın canım.
elevıte kacıncı hafta basladın?benım doktorum ılk gıttıgımde henuz 4 haftalıkken vermıstı ama ben hala baslamadım.:mymeka:

Günaydın kızlar....
Benimde bulantım yok ancak yemek yedikden sonra meidem karışır gibi oluyor.. Kasıklarım belim ağrıyor arda...
Zamn geçsede dr.a gitsem haftaya ne gün gitsem bilmem ne zaman görünür meleğim ....

benim bulantıarı 6 hafta bitince başladı.
yani tam 7 haftanın ilk günü.
:))
ve zaten öyle demişerldi.
hayırlsıı ne ie o olsun hepimiz için

Benimde öyle.. Bulantı yok. Yemekten sonra sanki çok yemişim gibi midem karışıyor. Sanırım 6. haftadan sonra kalp atışı duyuluyor canım. Bende henüz göremedimmm ( Kısmetse yarın :))

benımde sımdılık bulantım yok.banada 7-8 .haftada baslar dedıler ama ınsallah hıc baslamaz.

kızlar benım canım sureklı et yemek ıstıyo acaba demir eksıklıgımı var bende?
canım olabılır.bence herhangı bır hastaneye gıdıp kanda sekerıne,demır v.s. ye baktır ben bırkac gun once baktırdım.saglık ocakları bıle bakıyormus canım.

günaydın güzelllerim benim midem geçen hafta başladı 6+4üz midem sanki bulanıyor gibi ağrıyor gibi yanıyor gibi belli değil yani bişey yiyemiyorum rannie diye mide hapı var onu kullanıyorum.... doğumuda bi aksilik olmadığı sürece normal istiyorum Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Kızlar hangi hastane ve doktora gittiğimizide paylaşırsak sanırım faydalı olur. Doktorlarınızdan memnunmusunuz ? Ben medical fatih medical parka gittim ama çok kalabalık geldi bahçelievlerdeki medical parka gitmeyi düşünüyorum bundan sonra. Suat Bey varmış onu düşünüyorum giden varmı?

canım bende bahçelievler medical parka gidiyorum tülin hanıma gidiyorum memnunumda hamileyken ilk defa gidecem ama öce gidiyordum bahçelievlerde emine hanımda çok iyi

Sevgili menekşe. Doktor açısından hiç şansım olmadı şimdiye kadar. Dün randevum vardı. iş yerimden izin aldım sabah 9 için. İki saat gecikeceğini söylediler. O kadar heyecanla gitmiştim ki anlatamam. Kalbini duyacağım diye. Ama moral bozukluğu ile çıktım hst.den.Beylikdüzü Acıbadem'e gittim. Hemen baş hekime çıkıp durumu bildirdim. Çok moralim bozulmuştu. Beni başka dorktora yönledirdiler. Umarım ilgili bir doktordur. Yarın kısmetse anlayacağım.

ben ikitellideki batı bahat hastanesıne gıdıcem onumuzdekı cuma randevumu almıstım hamıle oldugumu bılmeden
reşat bahat bey çok ıyı oldugunu soyledıler hem baş hekım hem hastahanenın sahıbıymıs kendısı

gunaydın canım.
elevıte kacıncı hafta basladın?benım doktorum ılk gıttıgımde henuz 4 haftalıkken vermıstı ama ben hala baslamadım.:mymeka:

Canım ben doktora 6 haftalıkken gittim, o zaman folik asiti bırak elevite başla dedi. Ben dün başladım kullanmaya içeriğini okuyunca keşke daha önce başlasaydım dedim, çünkü bulantılardan pek bişey yiyemiyorum ilacı içince içim rahat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…