Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı peki. Benim hiç öyle bir şikayetim olmadı şimdiye kadar. Bir çok anne adayında bulantı olduğunu okuyorum. Eğer bu olması gereken ise, bende niye olmuyor. Birde beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.
Günaydın hanımlar ben de sizin gibi geceleri uyanıyorum, bulantılarımda devam ediyor. Elevite başladım günde 1 tane alıyorum içeriği baya zengin bir hap folik asit demir ve tüm vitaminler var içinde yerimseniben
ben zararlı oldugunu duydum felç olma rıskı varmıs fisfisfis[/QUO
benim 2 kuzenimde epidurelle normal doğum yaptı.ve gayet sağlıklılar..
canım olabılır.bence herhangı bır hastaneye gıdıp kanda sekerıne,demır v.s. ye baktır ben bırkac gun once baktırdım.saglık ocakları bıle bakıyormus canım.kızlar benım canım sureklı et yemek ıstıyo acaba demir eksıklıgımı var bende?
canım bende bahçelievler medical parka gidiyorum tülin hanıma gidiyorum memnunumda hamileyken ilk defa gidecem ama öce gidiyordum bahçelievlerde emine hanımda çok iyiKızlar hangi hastane ve doktora gittiğimizide paylaşırsak sanırım faydalı olur. Doktorlarınızdan memnunmusunuz ? Ben medical fatih medical parka gittim ama çok kalabalık geldi bahçelievlerdeki medical parka gitmeyi düşünüyorum bundan sonra. Suat Bey varmış onu düşünüyorum giden varmı?
gunaydın canım.
elevıte kacıncı hafta basladın?benım doktorum ılk gıttıgımde henuz 4 haftalıkken vermıstı ama ben hala baslamadım.:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?