Sevgili menekşe. Doktor açısından hiç şansım olmadı şimdiye kadar. Dün randevum vardı. iş yerimden izin aldım sabah 9 için. İki saat gecikeceğini söylediler. O kadar heyecanla gitmiştim ki anlatamam. Kalbini duyacağım diye. Ama moral bozukluğu ile çıktım hst.den.Beylikdüzü Acıbadem'e gittim. Hemen baş hekime çıkıp durumu bildirdim. Çok moralim bozulmuştu. Beni başka dorktora yönledirdiler. Umarım ilgili bir doktordur. Yarın kısmetse anlayacağım.
anladım canım.bende 6 haftalık olmasını beklıyorum elevıte baslamak ıcın.Canım ben doktora 6 haftalıkken gittim, o zaman folik asiti bırak elevite başla dedi. Ben dün başladım kullanmaya içeriğini okuyunca keşke daha önce başlasaydım dedim, çünkü bulantılardan pek bişey yiyemiyorum ilacı içince içim rahat ediyor.
maşallah burası bugün ne kadar kalabalık ne kadar hareketli:ecrin_bebek:sayımız arttıkça daha da hareketlenecek inş
paylaşım artmış sanki çok mutlu oldum görünce.
herkesin de hamileliği iyi gidiyor maşallah rutin rahatsızlıklar dışında.
şu sol tarafa yatma meselesini burda bi topicde okumuştum. rahimi besleyen damar sol taraftaymış bebek iyi beslensin diye sol tarafa yatmayı öneriyorlarmış doktorlar.
benim de midem hep yedikden sonra bulanıyor ya.:bbo:canım da öyle hiç aşırı bişey çekmiyo. ama hep açımmcokacimcoook
bis dedikk
nasılsınız güzel hamışler
rabbıme sukurler olsun bu mutlulugu tekrar yasattı bana:Saruboceq:
gecen sene ekım ayında 7 aylık bebegımı kaybettmıstımsenağlama
ve sımdı 1 sene sonra tekrar nasıp ettı annelıgı bana
bınlerce kez sukurler olsun:Saruboceq:
bıdaha o kotu gunlerı yasatmasın
saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq::emir_bebek
yok kalp atışını duymadık daha gideceğiz teyzesi onun için.swwethome senin kalp atışı kaçıncı haftada bide vajinalmi göründü.
allahım kucağını almak ve büyütmek nasşp etisn.bis dedikk
nasılsınız güzel hamışler :CüvCüv:
rabbıme sukurler olsun bu mutlulugu tekrar yasattı bana:Saruboceq:
gecen sene ekım ayında 7 aylık bebegımı kaybettmıstımsenağlama
ve sımdı 1 sene sonra tekrar nasıp ettı annelıgı bana
bınlerce kez sukurler olsun:Saruboceq:
bıdaha o kotu gunlerı yasatmasın:Saruboceq:
saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah::
bende burasını boyle hareketlı ve kalabalık gorunce cok sevınıyorum.ılk basta dıger hamıs topıclerı bana daha canlı gelmıstı,cok sessızdı buralar ama sımdı masallah canlandık..
evet maşllah hadi bakalım bekliyoruz temmuz annesi olmak isteyen anne adaylarımız
Canım, erken olup olmadığını bilmiyorum ama bende 7.haftadayım ve sırt ağrısı yaşıyorum.
kıslar bende sıze bırsey danısmak ıstıyorum.
bıraz sacma gelebılır ama hamıslıkte sac kestırmenın pek ıyı olmadıgını duydum.:1shok:
hurafelere pek ınanmam ama yınede ınsan acaba dıyor.
saclarım cok dokuluyor kestırmek ıstıyorum ama tedırgınım..:1no2:
bu konuda fıkrı olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?