2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bende memleketimdeyim burda bi doktora gittim çok övdüler adam bana direk bebek rahim ağzına yakın çok kötü çok kötü diyip durdu moralimi bitirdi miletin beğenmediği bi doktora gittim kadın nasıl kızdı böyle şey söylenir mi stresten düşürtür çocuğu diye anlayacağın doktorlar dengesizleşmişkaydirigubbakcemile3

hürremcim benimki son adet tarihine göre 8 temmuz ama yinede ultrasona göre değişiyor.
benim usg ye göre 5+2 falan ama sata göre 6+1.bebeğin gelişimine göre değişecektir önümüzdeki haftalarda.

benimde mide bulantım 2-3 gündür başladı çubuk krakerle yine dost olucam anlaşılan.bebğim sağlıklı olsunda razıyım ben.

Nurcum, gerçekten öyle. Methini çok duyduğum bir dr. vardı. Ondan randevu alayım istedim. Yine Beylikdüzünde medicana hst.sinde. Gittim o kadar dolu ki. randevu vermiyorlar. Tamam iyi bir dr.olabilir. Ama çok da dolu olmayacak. Acil bir durum olsa ulaşamayacağım. Prof. felanda olmasın. O seminer senin, bu kongre benim dolaşıyorlar. Hastalarına ayırcak vakitleri olmuyor. Sekreterleri bile takip edemiyor o anda nerede olduğunu doktorun. İşinin ehli olsun yeter. Çok toy da olmasın tabiki.. Kısaca dr. bulmak, hadi buldunuz randevu almak bile o kadar zor ki...

arkadaşlar merhaba ben bugün tam 7 haftalaık hamileyimm ama inanılmaz sırt ağrılarımm içinizde benim gibi sırt ağrısı çeken varmıı çünkü erken olduğunu söylüyolar...:))

bis dedikk
nasılsınız güzel hamışler :CüvCüv:
rabbıme sukurler olsun bu mutlulugu tekrar yasattı bana:Saruboceq:
gecen sene ekım ayında 7 aylık bebegımı kaybettmıstımsenağlama
ve sımdı 1 sene sonra tekrar nasıp ettı annelıgı bana
bınlerce kez sukurler olsun:Saruboceq:
bıdaha o kotu gunlerı yasatmasın:Saruboceq:
saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
:Saruboceq:

maşallah burası bugün ne kadar kalabalık ne kadar hareketli:ecrin_bebek:sayımız arttıkça daha da hareketlenecek inşkaydirigubbakcemile2
paylaşım artmışkaydirigubbakcemile5 sanki çok mutlu oldum görünce.
herkesin de hamileliği iyi gidiyor maşallah rutin rahatsızlıklar dışında.

şu sol tarafa yatma meselesini burda bi topicde okumuştum. rahimi besleyen damar sol taraftaymış bebek iyi beslensin diye sol tarafa yatmayı öneriyorlarmış doktorlar.

benim de midem hep yedikden sonra bulanıyor ya.:bbo:canım da öyle hiç aşırı bişey çekmiyo. ama hep açımmcokacimcoook

anladım canım.bende 6 haftalık olmasını beklıyorum elevıte baslamak ıcın.

bende burasını boyle hareketlı ve kalabalık gorunce cok sevınıyorum.ılk basta dıger hamıs topıclerı bana daha canlı gelmıstı,cok sessızdı buralar ama sımdı masallah canlandık..

hosgeldın canım aramıza..

Bi arkadaşım daha vardı kızlar belki görmüştürsünüz ilsu ismi... Oda öğleyin test yaptı 2.çizgi silik çıktı benim gibi :) akşama kan testi yaptırcak kesinleşince oda gelecek yarın aramıza kızlar....

swwethome senin kalp atışı kaçıncı haftada bide vajinalmi göründü.
yok kalp atışını duymadık daha gideceğiz teyzesi onun için.
ayın 20 gigi işte gittimde 6 hafta gibi oluyoırud doktor 5 haftalık dedi.
2 hafta sonra gelin dedi.
üstten ultrason ile baktı.çok şükür diğeri değildi.
:))
allahım kucağını almak ve büyütmek nasşp etisn.
analı babalı büyütürsün inşallah.
mevlam hepimize de mutlu sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hoşgeldin.
doğuma kadar hep birlikte oluruz inşallah

:uhm:Arkadaşlar günaydın..mirmirmirmirmirmirmirmir
Ben bu saate kadar uyudum inanırmısınız?
Çok uykucu oldum ya ve hala yataktayım :sm_confused:
Hiçte kalkasım yok..mirmirmirmir mirmirmirmir
Bakıyorumda kiminin canı özellikle et itiomuş
O yazıyı okurken bile miğdem klktıkafamçokkarıştı
Sabahları azda olsa miğdem bulanıyo
Ama beni rahatsız etmio ilaç olarak folik asit ve progestan kullanıorum
Bebeğim sağlıklı ve kalp atışınıda duydum:Saruboceq:
10 gün snra tekrar gelirsin dedi doktorum
Başkada bişi yok kızlar
Kendinize iyi bakın....:

kızlar ultrason zararlı mı bebek için hiç öyle bişey duydunuz mu doktorunuzdan yada tecrübeli birilerinden?

kıslar bende sıze bırsey danısmak ıstıyorum.
bıraz sacma gelebılır ama hamıslıkte sac kestırmenın pek ıyı olmadıgını duydum.:1shok:
hurafelere pek ınanmam ama yınede ınsan acaba dıyor.
saclarım cok dokuluyor kestırmek ıstıyorum ama tedırgınım..:1no2:
bu konuda fıkrı olan varmı?

Canım, erken olup olmadığını bilmiyorum ama bende 7.haftadayım ve sırt ağrısı yaşıyorum.

Bende de feci sırt agrisi var. sırtım kıtır kıtır sanki, kulunc dolu. doktora sordum (ortopedist) dogal olarak ilac ya da merhem tipi seyler kullanamiyoruz - sicak tutacaksin dedi. Banyoda falan sıcak su tutuyorum bir de oturdugum yerde egzersiz yapmaya calisiyorum faydasi oluyor.

ultrasonun zararli oldugunu sanmiyorum sonucta ses dalgasi. daha detayli bilgi icin asagidaki linki buldum. ben de simdi okuyacam.
Hamilelikte ultrason güvenli midir?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Valla Rosemcim ben kızıma hamileyken kestirmiştim. Hiçbişeyde olmadı çok şükür batıl şeyler bunlar cnm.

okudumm makaleyi teşekkür ederim babylon.

kızlar benim de bi sorunum var aslında. şimdiye kadar bende hiç kepek olmamıştı. fakat 1 2 haftadır hafif bi kepeklenme var saçımda. acaba hamilelikten olabilir mi? sizde de var bunun gibi sorunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…