2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım hurafe dediğin gibi ama çevremde ki herkes ayrı tembih ediyor sakın kestirme bebeğinin ömrü kısalır kestirirsen diyorlar( allah korusun) bunun yanında saçını kestiren milyonlarca hamile kadın var pek inandırıcı değil yani dinende okumuştum ben bir sayfada erkeğe benzeyecek kadar kısa olmamak şartıyla normal hayatta, hamilelikte ve lohusalıkta kestirilebirir yazıyor

canım bende arastırdım dınen bır sakıncası yok dıyor.
bırkac gun gecsınde oyle kestıreyım barı..kaydirigubbakcemile3

Valla Rosemcim ben kızıma hamileyken kestirmiştim. Hiçbişeyde olmadı çok şükür batıl şeyler bunlar cnm.
canım bende batıl ınanc dıye dusunuyorum ama konu bebegımız olunca ıster ıstemez etkılenıyor ınsan..:sm_confused:

Hiç sormayın.. Bende az önce arkadaşımdan kozmetik ürünleri hakkında bilgi aldım. Tecrübeli ve araştırmacı bir anne olduğu için onun bilgilerine değer veriyorum . Herhangi bir sakıncası yokmuş. Ancak saç boyatırken bir kez değil bir kaç kez düşün dedi. Bilgilerinize

herkeze merhaba bende 2009 temmuz annesi olacağım allah nasip ederse...........

hogeldin beyaz melek.
hayırlı uğurlu olsun.tüm arkadaşlarımızada sana da.
sabah sitede görünce hamile olduüğun haberini temmuz anneleri topiğinde görüşeceğiz diye düşünmüştüm.
inşallah gzüel ve hayrılı haberle paylaşırız hep birlikte.
daha çnce bebğine olna yazılarından hatırlıyorum.çok şükür llahım verid.inşallah isteyen tüm arkadaşlarımızada verisn.
rabbim sen isteyen lerin kucağını doldur bbekle yarabbim

Kızlar sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunacağız.sizin beta hcgniz kaç benim birz geç döllenme olmuş.haftaya pazar keseye bakmaya gideceğim...
Beta hcg 54,55 çıktı
sizin nasıldı değeriniz.ben yarın tekrar edeceğim testi.
Keseyi gören var mı

ben henuz doktora gıtmedım canım kan testıde yaptırmadım
2 tane üst üste ıdrar testı yaptım pozıtıf cıktı
cuma gunu ınsallah randevum var istanbulda bakalım keseyı ve bebısımın kalp tışlarını gorebılecekmıyım ınsallah
:Saruboceq:

merhaba arkadaslar
reglime 1 gün var bugun test yaptım iki çizgiyi gördüm ,inş bende Temmuz annesi olacağım.Meleğim inş bu sefer annesine tutunacak .

gözun aydın ılsu ınsallah saglıkla kucagına alırsın bebısını
bu ay cok bereketlı geldı temmuz annelerımız çogalmaya basladı :)

ben bir kere yaptırıdm
4 haftalık dediler :700 çıkmıştı düz.oalrak.adetimin 5. günü idi.
daha sonra 6 haftada doktora gittim keseyei görüdk çok şükür.
daha kalp atışalrını duymadık .haftaya sanırım oda.
inşallah hayrılsı şeiklde olur.çher şey

beyaz melek ve hüzün yılı sizleri de tebirk ederim canlarım
birden bire patlama oldu temmuz annişlerinde
bende bgn kan testi yaptırıcam kızlar gerçi adetime 1 gün var bakalım ne çıkacak

kızlar benım belım okadar cok agrıyokı sankı kopacak ne yapmam gerek
sol tarafıma yatıp bacagımın arasına yastık alıyorum bıde esıme aksamları krem surdurup masaj yaptırıyorum
bıraz ıyı gelıyo ama yınede asırı agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…