2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek ve ılsu aramıza hosgeldınız..
beyaz melekcım senı burda gormek cok guzel..Şeniz

ilsucum, özgülcüm sizin adınıza çokkk sevindim inan.inşallah bebişlerimiz bizi sonuna kadar bırakmaz.
sizin bir arkadaşınız daha vardı cimbomlu inşallah oda hamiş kalır.sayfanızdan boş yok bakıyorumda.bizimkindende 3 tane var bu ay.allahım çoğaltsın inşallah.

ebkube slm bende tam aynı şeyi düşünüyordum günlük ped değiştiriyorum habire normalmi diye doktoruma soracaktım.ama demekki normal.

Ben de geldim...:CüvCüv:

Allahım çok şükür sana anne adayları topiğine geçtim..:Saruboceq::lepi::asigim:

Herkes çıkmış sohbete yetişemedim. İlk defa bu sayfayı bu kadar hareketli gördüm. İnşallah böyle devam eder. Rosemcim bende saçımı kestiricem ama çok az kimsenin farketmeyeceği bir şekilde şimdi bir sürü laf ederler. Bende de vajinal akıntı çok fazla. Her lavaboya gittiğimde gelmiş oluyo. Bazen ıslaklık hissediyorum. Kanama falan diye koşturuyorum lavaboya. Allah korusun. Bu arada bende Özel Huzur Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum çok tatlı ve çok ilgili bir bayan. Daha önceden Avrasya Hospital'da çalışıyodu şimdi bu hastaneye geçti.

ayy ne heyecanlısınızdır siz şimdi mesajlarınıza baktım biraz bizde arkadaşlarla sizler gibiydik,allah saglıklı bir bebek kolay dogumlar nasip etsin hepinize

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinizi tebrik ediyorum bende 6 haftalık hamileyim kısmetse bende temmuz annesi olacağım rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:CüvCüv:

a.s.günaydın canım... hoş geldin .. tebrikler... allahım kucağımız almayıda nasip eder inşallah... inşallah hep güzel şeyler paylaşırız burada ....:CüvCüv:

Sibelcim sayfayı pek dolaşmakasiolmadığı için göremedim seni
Süper ya sende mi hamişsin

bende cok tuhaf hıssedıyorum kendımı karma karısık
sankı gercek degılde bir ruyanın içindeymısım gıbı:CüvCüv:
bide korkularım var tabı her an sankı bebegıme bısey olucakmıs gıbı
senağlama

gunaydın kızlarrr bende temmuzda ıkıncı bebeğımı alıcam kucağıma ınsllah
persembe dr. a gıttım 5_6haftalık olabılır dedı cumaya tekrar gıdıcem bu dr. u pek begenmedım mızmız gedı bana bıraz 5mi 6mı? dımı yanı?bıs uru sey sordum hıc cevap vermedı olurda olmazda dıyıp durdu

bende bu gün tekrarlayacağım testi. En son 54.55 çıktı bu gün 100 küsürlü bişey çıkması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…