2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim bebek geç döllenmemiş. Tam yumurtlama gününde olmamış yani...zaten bunu biliyodum çünkü bu ay yumurtlama güblerinde ilşkiye girememiştik .ondan sonra yani adete 10 gün varken kaldı sanırım.allah çok büyük vereceği varsa mucizeler yaratılıyo.
3 ay yumurta takibi yaptırdım.klomen kullandım.en son geçen ay aşılama yaptırdım...aslında her ikimizde de problem yoktu ama çok istedim için hızlandırmıştık...aşılamam bile tutmadı düşünün.
Sonra tüm tedaviyi bıraktım ve ilaç kullanmayacağım ne zaman isterse o zaman gelsin üstüne gitmeyeceğim dedim ve herşeyi oluruna bıraktım.ne yumurtlama günü takip ettim ne de çocuk konularıyla çok ilgilendim.vee allaha şükür ki bu ay doğal yolla bana geldi meleyim...allah mucizesini bana da nasip etti
herkeze nasip olur inşallah

kan testı yaptırsamda degısen bırsey olmayacak dıye dusunuyorum
bakalım ınsallah doktora gıttıgımde melegımın kesesını ve kalp atışlarını gorurum
:asigim:

MELEK

biliyorum
sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin

biliyorum
sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün
başımı döndürdün
acımı dindirdin
yolumdan çevirdin

eğlendirdin
sakinleştirdin
ehlileştirdin
ve daha bir sürü şey

canım mısın sen
benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek

biliyorum
sen bir meleksin
seni sevmem için gönderildin

biliyorum sen bir meleksin
son demlerimde çıkageldin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek
yanlış yapardım melek

merhaba kıslar.
nasılsınız bakalım guzel hamısler.
beyaz melek hamılelıgımı ılk ogrendıgım zamanlarda benımde uykum hıc gelmıyordu.
ama sımdı hamıslıge alıstım bu seferde cok uykum gelıyor.
senınkıde buyuk ıhtımal oyle olur.
yenı gelen arkadaslar hosgelmıs.
topıgın hareketlenmesı cok hosuma gıttı.Şeniz

Rosem cim canım bende alıştım bazen unutuyorum belirtide olmayınca.. Bazıları bana kızabilir nasıl unutursun hamiş olduğunu die.. Ama bunu özellikle istiyorum... Benim ilk gebeliğim boş du o zaman deli gibi sevinmiştim uykularım kaçardı ben hamilemiyim deyip dururdum... Sonu acı oldu... Bunda da endişe ediyorum onu görmeden emin olamayacağım galiba...

aynen incim bende ılk bebegımı kaybettıgım ıcın sankı suan hamıle degılmısım gıbı gelıyor
bende melegımı gormeden kabullenemeyecegım galıba

aynen incim bende ılk bebegımı kaybettıgım ıcın sankı suan hamıle degılmısım gıbı gelıyor
bende melegımı gormeden kabullenemeyecegım galıba

evet canım...
Dr.a gitmeye cesaretim yok inanırmısın. Olumsuz bişey söyleyecek die... Sonuç ne olursa kaçılmaz ama işte....

Gitmişken hepsini görebilmek istiyorum...

Ilkinde hemen test sonucu dr.a koşmuştum.. Kese görünmedi 1 hafta sonra gel.. Gittim .. Göründü kese ama bebek görünmedi.. Sonra.yine git yine yok.. O haftalar arası bekleyiş o stres.. Aman allahım....

Işte bekliyorum şimdi... Ne zman gitsem bilemiyorum.. Rabbim kimseye bu aclıar ve beterlerini göstermesin...
Bu sefer meleklerimiz bizimle kalsın....

bende 7 aylık hamıleyken kaybttım bebegımı kordon dolanmasından
sımdı oyle cok korkuyorumkı sankı heran ona bısey oluckmıs gıbı gelıyo bana allah korusun.
insallah bu sefer saglıkla kucagımıza alırız bebışlerımızı
:Saruboceq:

canım endıselenmenı cok ıyı anlıyorum.
benımde doktorum benı gec cagırdıgı ıcın bende artık sabırsızlasmaya basladım.kaydirigubbakcemile
pekı goguslerınız nasıl kıslar.benımkıler bomba gıbı oldu ve ucları cok sızlıyor..kaydirigubbakcemile3

aynen rosem benım goguslerımde kocaman oldu masallah sutyen takmasam dehset agrı yapıyo
damarlarım kopucakmıs gıbı oluyo uclarıda sızlıyo

huzun yılı benımkıde aynı.ben sutyen takamıyorum cok acıtıyor..ancak dısarı cıkarken gıyıyorum..kaydirigubbakcemile3
ıstırıdyeyım ıncımsın dua konusunda haklısın canım..bol bol bırbırımıze dua edelım..
ALLAH ım saglıklı bır hamıslık ve sonrasında saglıklı bır sekılde bebıslerımızı dunyaya getırmeyı nasıp etsın ınsallah..(AMIN):Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bu arada ben bu gün taşınıyorum.. çalışmaya devam edeceğim oturduğum yerde yol problemi oluyordu işe gelirken.. şimdi biraz daha yakınlaştım.. Ev haya kalktı ben şişteyim.. Yerleşecek eşim temizlik yapıormuş aradım şimdi :)) onun yaptığndan ne olacaksa :)) allah başımızdan eksik etmesin onları...

Hayırlısı ile bitiseytik.... He bu arada yormuyorum kendimi görümcem kaynanam annem yardım ediyorlar...

ıncım aman canım sakın sen bıseye elını surme bırak yapsın onlar
nerden kalkıstın sımdı bu tasınma işine hay allahkaydirigubbakcemile3

Sorma bacım yaa......

Işe yakın olalım dedik... Hayatım birden değişti her şey birden oldum... Hamiş kaldım ev değişiyorum.... Garibim :))

beyaz melek canım ağrı bende de ara ar oluyor.. Sanırım rahimde çalışma olduğundan ayaklarımızı üşütmeyelim ani harketlerden kaçınalım...

incim sakın kendını fazla yorma.yardım edıcek kısıler varmıs bırak onlar yapsın.kaydirigubbakcemile3
beyaz melek kasık agrıları ılk haftalarda oluyor canım.ben doktoruma sormustum bebek rahıme tutunmaya calısıyor cok normal demıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…