2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm 2009 anne adayları.....

ben de hamileliğin ilk haftalarındayım. daha önce düşük yaşadığım için çok korkuyorum. allahım inşallah bu defa bebeğimi bana bağışlar.

ben keseyi gördüm allaha şükür. inşallah haftaya kalp atışını da duyarım. dedim ya çok heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorum.

İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ BİZE SIMSIKI TUTUNUR VE ALLAHIM ONLARI BİZE BAĞIŞLAR KIZLAR.

doğum tarihini bilmiyorum ama hesaplarda 16 TEMMUZ çıkıyor.

Sanırım boş gebelik kesenin içinde bebeğin görünmemesi. (arkadaşlar yanlışsam düzeltin.) Kalp atışlarını duymadan önce bebek kesenin içinde gözüküyor. İçiini ferah tut canım.

Yine sohbeti kaçırdım. Misafirim gelicek hazırlık yapıyodum. Bir fırsatını bulunca geldim. Bu sefer de siz yoksunuz. Bişey sorucam temizlik yapıyomusunuz? Elektrik süpürgesi açıyomusunuz mesala.

akdas aramıza hosgeldın.ınsallah saglıklı bır hamıslık gecırırsın.

meltemcım acıkcası hamıslıgı ılk ogrendıgımde bıraz temızlık felan yapmadım ama sonra baktım ıs basa dusuyor,mecburen supurge acıyorum ama kendımı fazla yormadan yapmaya calısıyorum.

buarada demek herkesın sacı dokuluyor demek kı hamıslıkten..kaydirigubbakcemile3hormonlardan olabılır.

bis dedıkk
nasılsınız kızlar?
dısarı cıktık bıraz dolastık hava bıraz soguk ama guneslı
bebek magazalarını gezdık bıraz hep kıslık kıyafetler var
yazlık hıçbırsey yoktu malesef

meltemcım temızlık yapmıyorum ama gunluk ev ıslerını yapıyorum
camasır bulasık falan bu sefer agır temızlık asla yapmıcam

Yine sohbeti kaçırdım. Misafirim gelicek hazırlık yapıyodum. Bir fırsatını bulunca geldim. Bu sefer de siz yoksunuz. Bişey sorucam temizlik yapıyomusunuz? Elektrik süpürgesi açıyomusunuz mesala.

ayyyy cnm acmam mı acıyorum bgn mesela sbh sekızden berı temızlık yaptım sımdıde pasta borek yapıyorum benımde aksama yrn a da mısafırım var hatta yrn kardeslerım teyze kızı falan gelcek gercı onlar yaparda bgn aksama ben maffoldum cok yoruldum ya karnımda acıktı bı yandan ama ewım mısler gıbı oldu :)

Kendimi iyi hissettiğim için yapmak istiyorum. Eşim izin vermiyor. Bende birşey olurda yaptığım temizlikten bilir diye yapmıyorum .Elektrik süpürgesini eşim açıyor. Ben toz alıp yerleri siliyorum. Gırgır yapıyorum şimdilik öyle idare ediyoruz.
Bir soru daha ilişkiye giriyor musunuz? Ben ayın 7'inde öğrendim. O günden beri girmiyoruz.

canım bızde ne olur ne olmaz dıye ogrendıgımızden berı hıc ılıskıye gırmedık.kaydirigubbakcemile3

Maaşallah valla. Ben 5 dakika iş yapsam belim kopuyor. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışınca evde dinlenmek zorunda kalıyorum. Okulda nerdeyse hep ayaktayım.

Maaşallah valla. Ben 5 dakika iş yapsam belim kopuyor. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışınca evde dinlenmek zorunda kalıyorum. Okulda nerdeyse hep ayaktayım.

cnm benım bende calısıyorum oğretmenım bende ole belım deılde yorgunluk hıssı var haftaıcı hıc ewe bakamıyorum hıc bıseye ellemıyorum haftasonları ıste ama cok pıslenıyor ew esım ozel calısıyor gec gelıyor bır pazarı var zaten anlamazda ole ıs yapmaktan

ilişkıye gelınce bızde beraber olmadık daha ama kızımdayken olmustuk walla dr.da dıkkat edıldıkten sonra olur demıstı ama bunda daha hıc beraber olmadık .............

Kızlar benim misafirler gelmek üzere. Akşama görüşürüz.

Ne güzel birbirimizi görmeden çok sıcak bir şekilde konuşabiliyoruz. Sevgi bağı kuruluyor aramızda. Bazen düşünüyorum çok ilginç geliyor. Bazen merak ediyorum bazen de sanki sizleri tanıyormuşum gibi geliyor. İyiki birbirimizi bulduk. İnşallah görüşmekte kısmet olur.

Haklısın. Ben de öğretmenim. Eşimde öğretmen olduğu için bana bayağı bir yardımcı oluyor. İnsan ilk zamanlar korkuyor. Kalp atışlarını duymaya gittiğimde sorucam bakalım ne dicek?

ınsallah meltemcım yakındanda gorusmek nasıp olur
bende yakın zamanda ınsallah ıstanbula tasınıcam allah ızın verırse o zaman dahada yakın oluruz :)

canım bende temizlik yapmıyorum,eşimle en ufak bi münasebetde yaşamıyorum ayrıca,dr um öyl söylediği için böyle davranıyorum ama, sen dr muayenesine gitmedinmi hiç,herkesin durumuna göre değişir çünkü bunlar,bence dr una danış canım,en doğrusu bu olur

kızlar ben ılk hamılelıgımde doktora sormustum son aylara kadar eskısı gıbı kısıtlama getırmeden ılıskıye gırebılırsınız demıstı doktorum
ama benım rahım cok kasılıyodu

Hürremcim ;
Doğum tarihlerini yazmışsın 26 Temmuz çıkıyor internet hesaplayıcılarına göre.

benımkıde 9temmuz cıkıyor bakalım belkı bıraz daha gecırde 21temmuz gıbı falan babasıyla aynı gunde olurlar sansss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…