kızlar boş gebelik hakkında bilginiz varmı,gece rüyalarıma giriyor resmen,kalp atışlarını duymayı beklemeden boş gebelikmi değilmi bunu öğrenmenin yada hissetmenin bi yolunu varmı acaba,çok korkuyorum ben
Yine sohbeti kaçırdım. Misafirim gelicek hazırlık yapıyodum. Bir fırsatını bulunca geldim. Bu sefer de siz yoksunuz. Bişey sorucam temizlik yapıyomusunuz? Elektrik süpürgesi açıyomusunuz mesala.
Kendimi iyi hissettiğim için yapmak istiyorum. Eşim izin vermiyor. Bende birşey olurda yaptığım temizlikten bilir diye yapmıyorum .Elektrik süpürgesini eşim açıyor. Ben toz alıp yerleri siliyorum. Gırgır yapıyorum şimdilik öyle idare ediyoruz.
Bir soru daha ilişkiye giriyor musunuz? Ben ayın 7'inde öğrendim. O günden beri girmiyoruz.
ayyyy cnm acmam mı acıyorum bgn mesela sbh sekızden berı temızlık yaptım sımdıde pasta borek yapıyorum benımde aksama yrn a da mısafırım var hatta yrn kardeslerım teyze kızı falan gelcek gercı onlar yaparda bgn aksama ben maffoldum cok yoruldum ya karnımda acıktı bı yandan ama ewım mısler gıbı oldu :)
Maaşallah valla. Ben 5 dakika iş yapsam belim kopuyor. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışınca evde dinlenmek zorunda kalıyorum. Okulda nerdeyse hep ayaktayım.
biz gırıyoruz acaba bı rıskımı var kızlar eger oleyse bende bu konuyu noktalıyımkaydirigubbakcemile3
canım eger dusuk rıskı yoksa bırsey olmaz ama yınede ılk 2 ay bıraz dıkkatlı olmak gerekıyormus.biz gırıyoruz acaba bı rıskımı var kızlar eger oleyse bende bu konuyu noktalıyımkaydirigubbakcemile3
cnm benım bende calısıyorum oğretmenım bende ole belım deılde yorgunluk hıssı var haftaıcı hıc ewe bakamıyorum hıc bıseye ellemıyorum haftasonları ıste ama cok pıslenıyor ew esım ozel calısıyor gec gelıyor bır pazarı var zaten anlamazda ole ıs yapmaktan
ilişkıye gelınce bızde beraber olmadık daha ama kızımdayken olmustuk walla dr.da dıkkat edıldıkten sonra olur demıstı ama bunda daha hıc beraber olmadık .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?