2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlar 1 haftadır giremedim yoğundum annemler memleketten geldi ziyaretlerine gittim gitmişkende biraz kaldım dertleştik özlemiştim annemleri ve geçen pazartesi akşamı kanamam oldu akşam biraz telaşlandım ve hemen evime yakın özel hastaneye gittim 15 damla kadar geldi normal kırmızı ve sonrasında kahverengi lekelenmelerim oldu ve beni çok korkuttu neyseki doktora gittik bişey yok şimdilik pregeston verdi dikkat et istirat dedi bende uymaya çalışıyorum aramıza katılan arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi öpüyorum kızlar herkese iyi akşamlar...:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

oyy oy ne kadar da çok temmuz annesi varmış maaşallah öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve aranıza katılıyorum :)) bende 3 haftalık hamileyim sanırım temmuz sonuna denk geliyor... Allah hayırlı sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah.. güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepinize ve sizler gibi yavrumu kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
bayağı okudum sayfaları kiminiz akıntıdan şikayetçi kiminiz göğüs ağrılarından her ikiside çok normal bende de yoğun olarak akıntı ve göğüs ağrısı var ağrının yanında sertleştiler iyice sütyen takamıyorum..
birde sol kasığım da sürekli bir sızı var ara ara ağrı hissediyorum yine sızlayan yerde sizde de oluyormu merak ettim.. bu benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir oğlum var onda hiç ağrı sızı mide bulantısı hissetmemiştim...

günaydın kızlar. herkesler iyidir inş.

hoşgeldiniz aramıza serapkaya.inş sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik geçirirsiniz.

ben 7 haftalık oldum hala kasık ağrısı çekiyorum. burda çoğu kişi rahatsız bu durumdan ama normalmiş. içiniz ferah olsun.

Günaydın arkadaşlar. Hoşgeldin serap kayra. Hayırlı olsun canım. Canım o ağrıları hepimiz çektik çekiyoruz da. Sen hamile olduğunu erken öğrenmişsin. Biz o ağrıları, kasık batmalarını büyük bir heyecanla hatta sevinçle yaşadık. Çünkü daha hamile olduğumuzu bilmiyorduk. Her ağrıda gülümseyip inşallah hamilelik belirtisidir diye dualar ettik. Şimdi şikayet ettiğimize bakma. O ağrılar bir zamanlar bizde mutluluk yaratıyordu. Arkadaşlar sizin adınıza da konuştum ama ben sizlerinde benim gibi bu duyguları yaşadığınızı düşünüyorum. Haksız mıyım?

sağolun arkadaşlar hoşbuldum evet hamileliğimi arken farkettim çünkü planlayarak oldu... ben her ayın 10 unda adet görürüm normalde, hiç şaşmaz o yüzden hamile kalmadan önce yumurtlama dönemimi hesapladım ve böylece hamile kaldım gününüde biliyorum böylelikle :)) daha doktora gitmedim bir hafta sonra gidicem kese ancak görünür diye düşünüyorum. ikinci hamileliğim olunca tecrübede var tabii bu hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ilkinde nasıl geçti anlamadım sıkıntılar birbirini kovalamıştı, stres ,skıkntı, üzüntü... böyle geçmişti ve hepsi bebeğime yansıdı huysuz bir bebek oldu 5 yaşında hala huysuz aman aman çok dikkat edin mümkün olduğu kadar rahat, sakin bir hamilelik geçirin..
kasık ağrılarından bende şikayetçi değilim hamile olduğumu anlıyorum hatta midem bulansa hoşuma gidiyor :))

Günaydın arkadaşlar.Ben bu gün baya halsiz gibiyim..ayakta duramıyorum uzun süre...

günaydın kızlar benimde miyde bulantılarım ve baş dönmelerim başladı bi acayip hissediyorum kendimi dermanım yok ben hafta sonları evde durmazken şimdi camdan bakmaya bile halim yok 2 gündür böyle olmaya başladı biraz azcık yiyorum tam kendime geldim derken tekrar dözlerim dönüyo miydem allak bullak ağzım buruk sizdede böylemi benimde 2. bebeğim olacak 4 yaşında kızım var ilk hamileliğimde çalışıyodum ve hiç bir problemim olmamıştı sanırım bunda biraz beni yatırcak dermanım yok inşallah fazla sürmez bu baş dönmesi ve bulantı halsizlik...:bbo:mirmirmirmir

merhaba arkadaslar
iyi pazarlar hepinize
nasılsınız ?
benim hafiften bulantım var sanki bugun yemek görünce bi tuhaf oluyorum belki de psikolojiktir bukadar erkenden baslamaz sanirim

yeni hamişler öncelikle melekleriniz için sizi kutlarım bana belirtilerinizi yazar mısınız. bende adetimi bekliyorum.tedavi oluyorum normalde dün test yapmam gerekiyodu. ama hiç bi belirtim olmadığı için yapmıyorum tek çizginin inadına siz belirtilerinizi yazar mısınız ben daha öneceleri çok belirti yaşadım ama hamile değildim. bu ay onlar bile yok adet ağrılarım 1 hafta önce başlardı şimdi adet belirtisi bile yok:uhm:

Kızlar merhaba ben kendimi çok kötü hissediyorum bugün eşim 1 aydır yurtdışında bugün gelecekti bende evime gidecektim gelemeyecekmiş sürekli ağlıyrum tutamıyorum kendimi

Rosem canım evet benimki biraz erken gözüktü.Daha önceden de yazmıştım ama görünmez diye kendi doktoruma bile gitmedim. Değerim 990'dı. Doktor gözükmez ama bir bakalım dedi. Keseyi hemen gördük. Bebeğimi bile gördük. Ama belli belirsizdi. Ben bişey göremedim yada gördüğümden bişey anlamadım ama doktor gördü. Bugün 5+5 olduk. Yarın kendi doktoruma randevum var. Bakalım keseyi ve bebişi erken gördük belki yarın kalp atışlarını duyarız. Bana kalp atışları için 24 kasımda gel demişti. Ben bekliyemicem. Kendi doktoruma görünürsem daha rahat olucam. Eşimde ben göremedim sen gördün deyip duruyo. O da görsün de dilinden kurtulayım. Sen 27 kasımı bekleme git gör keseni.

canım her hamilelik farklı oluyor birinde gögüslerde hassasiyet olurken değerinde sadece adet belirtisi oluyor ben kesin adet olucam bu ay derken hamile olduğumu öğrendim...
inşallah hamişsindir tatlım..

bilmiyorum canım biletimi falan almıştım yandı çok sinir oldum ağlıyorum ttamıyorum kendimi bebişde bişey olacak diye korkuyorum
canım benım bende dun senın gıbı oldum cok agladım.sonrada kasıklarıma agrı gırdı.senağlama
sanırım hamıslıgın etkısıyle herseyden daha cok etkılenıyoruz.kendını sıkma ama cok fazlada kendını uzup bebesını olumsuz yonde etkıleme canım.:teselli:

bilmiyorum canım biletimi falan almıştım yandı çok sinir oldum ağlıyorum ttamıyorum kendimi bebişde bişey olacak diye korkuyorum

Canım öncelikle sakin ol. Bebeğine bişey olmaz Allahın izniyle. Biraz ağla içini boşalt rahatlarsın. Bebeğini fazla üzme ama. Canım eşinle konuşursun sakinleştikten sonra geçerli bir nedeni vardır elbet. En az senin kadar oda senin ve bebişinin yanında olmayı istiyordur. İşleri uzamıştır. Nedenini öğrenmeden kendini bu kadar yıpratma. Hassas bir dönemdeyiz. Fazla tepkiler verebiliriz. Bak biz senin yanındayız ve sana desteğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…