oyy oy ne kadar da çok temmuz annesi varmış maaşallah öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve aranıza katılıyorum :)) bende 3 haftalık hamileyim sanırım temmuz sonuna denk geliyor... Allah hayırlı sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah.. güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepinize ve sizler gibi yavrumu kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
bayağı okudum sayfaları kiminiz akıntıdan şikayetçi kiminiz göğüs ağrılarından her ikiside çok normal bende de yoğun olarak akıntı ve göğüs ağrısı var ağrının yanında sertleştiler iyice sütyen takamıyorum..
birde sol kasığım da sürekli bir sızı var ara ara ağrı hissediyorum yine sızlayan yerde sizde de oluyormu merak ettim.. bu benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir oğlum var onda hiç ağrı sızı mide bulantısı hissetmemiştim...
sağolun arkadaşlar hoşbuldum evet hamileliğimi arken farkettim çünkü planlayarak oldu... ben her ayın 10 unda adet görürüm normalde, hiç şaşmaz o yüzden hamile kalmadan önce yumurtlama dönemimi hesapladım ve böylece hamile kaldım gününüde biliyorum böylelikle :)) daha doktora gitmedim bir hafta sonra gidicem kese ancak görünür diye düşünüyorum. ikinci hamileliğim olunca tecrübede var tabii bu hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ilkinde nasıl geçti anlamadım sıkıntılar birbirini kovalamıştı, stres ,skıkntı, üzüntü... böyle geçmişti ve hepsi bebeğime yansıdı huysuz bir bebek oldu 5 yaşında hala huysuz aman aman çok dikkat edin mümkün olduğu kadar rahat, sakin bir hamilelik geçirin..
kasık ağrılarından bende şikayetçi değilim hamile olduğumu anlıyorum hatta midem bulansa hoşuma gidiyor :))[/QUO
Canım sen 3 haftalık deyince adetin geçmedi zannettim. Halbuki geçeli 6 gün olmuş. Sen şuan 5+2 Günlük hamilesin. haftayı beklemene gerek yok bugün gitsen bile kesen gözükür. Ben 4+6'ıyken gördüm.
canım senın kese masallah hemen gozukmus.pekı kalp atıslarını duydunmu?benım doktorum benı kasım 27 de cagırdı.ıkısını bırlıkte gormek ıstedı sanırım.:jeyyar:sağolun arkadaşlar hoşbuldum evet hamileliğimi arken farkettim çünkü planlayarak oldu... ben her ayın 10 unda adet görürüm normalde, hiç şaşmaz o yüzden hamile kalmadan önce yumurtlama dönemimi hesapladım ve böylece hamile kaldım gününüde biliyorum böylelikle :)) daha doktora gitmedim bir hafta sonra gidicem kese ancak görünür diye düşünüyorum. ikinci hamileliğim olunca tecrübede var tabii bu hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ilkinde nasıl geçti anlamadım sıkıntılar birbirini kovalamıştı, stres ,skıkntı, üzüntü... böyle geçmişti ve hepsi bebeğime yansıdı huysuz bir bebek oldu 5 yaşında hala huysuz aman aman çok dikkat edin mümkün olduğu kadar rahat, sakin bir hamilelik geçirin..
kasık ağrılarından bende şikayetçi değilim hamile olduğumu anlıyorum hatta midem bulansa hoşuma gidiyor :))[/QUO
Canım sen 3 haftalık deyince adetin geçmedi zannettim. Halbuki geçeli 6 gün olmuş. Sen şuan 5+2 Günlük hamilesin. haftayı beklemene gerek yok bugün gitsen bile kesen gözükür. Ben 4+6'ıyken gördüm.
gunaydın canım..canım bol bol dınlen kendıne dıkkat et canım.Günaydın arkadaşlar.Ben bu gün baya halsiz gibiyim..ayakta duramıyorum uzun süre...
benımde bugun bıraz mıdem bulanıyor gıbı..kafamçokkarıştı
Kızlar merhaba ben kendimi çok kötü hissediyorum bugün eşim 1 aydır yurtdışında bugün gelecekti bende evime gidecektim gelemeyecekmiş sürekli ağlıyrum tutamıyorum kendimi
Canım benim üzülme ne olur. Neden gelemiyor? Uzun bir süre daha mı kalacak?
yeni hamişler öncelikle melekleriniz için sizi kutlarımbana belirtilerinizi yazar mısınız. bende adetimi bekliyorum.tedavi oluyorum normalde dün test yapmam gerekiyodu. ama hiç bi belirtim olmadığı için yapmıyorum tek çizginin inadına siz belirtilerinizi yazar mısınız ben daha öneceleri çok belirti yaşadım ama hamile değildim. bu ay onlar bile yok adet ağrılarım 1 hafta önce başlardı şimdi adet belirtisi bile yok:uhm:
canım benım bende dun senın gıbı oldum cok agladım.sonrada kasıklarıma agrı gırdı.senağlamabilmiyorum canım biletimi falan almıştım yandı çok sinir oldum ağlıyorum ttamıyorum kendimi bebişde bişey olacak diye korkuyorum
bilmiyorum canım biletimi falan almıştım yandı çok sinir oldum ağlıyorum ttamıyorum kendimi bebişde bişey olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?