canım bazı kısılerde yerlesme kanaması olabılıyor.kızlar az önce benden çok hafif akıntıyla bırlıkte pembe kan geldı
sanırım yerlesme kanaması ılk hamılelıgımdede gelmıstı eger devam ederse doktora gıdıcem
suan bısey yok ınsallah bısey olmaz:Saruboceq:
sizdede oldumu yerlesme kanaması
canım bendede çok az olmuştu,hemen dr a gittim ben,ve dr um rahme yerleşirken kılcal damarlar kanama yapar onun içinde ya bu kan dışarı atılır yada rahmin içinde kendi kendine kaybolur ama dikkat et demişti,yat,uzan yorma fazla kendini dedi,endişe etmene gerek yok yani,ama dahada devam ederse gidersin,canım senin sat 10 ekim miydi
ınsallah meltemcım yakındanda gorusmek nasıp olur
bende yakın zamanda ınsallah ıstanbula tasınıcam allah ızın verırse o zaman dahada yakın oluruz :)
Ne güzel olur. Benim annem Tekirdağ yeniçiftlikte oturuyo. Bütün yaz ordaydım. Tekirdağ yeniçiftliğe yakın sanırım.
canım bende temizlik yapmıyorum,eşimle en ufak bi münasebetde yaşamıyorum ayrıca,dr um öyl söylediği için böyle davranıyorum ama, sen dr muayenesine gitmedinmi hiç,herkesin durumuna göre değişir çünkü bunlar,bence dr una danış canım,en doğrusu bu olur
iyi aksamlar nur hoşgeldın canıma.s.
canım yenıcıftlıkte bızım yazlıgımız var
yazları gorusuruz artık senınle bol bolkaydirigubbakcemile5
bende çorluda oturuyorum yenıcıftlıge yakın
bayanlar iyi akşamlar
hoşbulduk canım nasılsınız bugün
İnşallah canım. Benim annemler yaz kış ordalar. Otobüsten inilen yere köy yolu deniyo. Bim'in yanındaki site hemen. Bilirsin herhelde zaten orda bi tane bim bir de Dia var büyük market olarak.
kızlar az önce benden çok hafif akıntıyla bırlıkte pembe kan geldı
sanırım yerlesme kanaması ılk hamılelıgımdede gelmıstı eger devam ederse doktora gıdıcem
suan bısey yok ınsallah bısey olmaz:Saruboceq:
sizdede oldumu yerlesme kanaması
Merhaba arkadaslar nasılsınız ?
benim normal regl günüm yarın ayni adet olacakmışım gibi geliyor sanki
sizde de böyle olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?