2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar az önce benden çok hafif akıntıyla bırlıkte pembe kan geldı
sanırım yerlesme kanaması ılk hamılelıgımdede gelmıstı eger devam ederse doktora gıdıcem
suan bısey yok ınsallah bısey olmaz:Saruboceq:
sizdede oldumu yerlesme kanaması

canım bendede çok az olmuştu,hemen dr a gittim ben,ve dr um rahme yerleşirken kılcal damarlar kanama yapar onun içinde ya bu kan dışarı atılır yada rahmin içinde kendi kendine kaybolur ama dikkat et demişti,yat,uzan yorma fazla kendini dedi,endişe etmene gerek yok yani,ama dahada devam ederse gidersin,canım senin sat 10 ekim miydi

canım bazı kısılerde yerlesme kanaması olabılıyor.
bende olmadı ama forumdan okudugum kadarıyla olanlarda var.
eger devam ederse mutlaka doktora gıt canım.progestan versınler.
kendıne dıkkat bıraz uzan ıstersen..bugun ev temızlıgı felan yaptınmı?

ılk hamılelıgımdede oldugu ıcın bıraz tecrubelıyım aslında
suan uzanıyorum henuz bırsey yok zaten cok hafıf gelmıstı
eger tekrar gelır ve uzun surerse doktora gıdıcem

evet canım 10 ekıma.s

Canım gittim ama kendi doktoruma değil. Adetim geçince kan testi için evime yakın bir hastaneye gittim. Keseyi falan görünce o kadar sevindim ki aklıma hiç birşey sormak gelmedi. P.tesi günü için kendi doktorumdan randevu aldım. Artık gidince herşeyi sorarım.

canım yenıcıftlıkte bızım yazlıgımız var
yazları gorusuruz artık senınle bol bolkaydirigubbakcemile5
bende çorluda oturuyorum yenıcıftlıge yakın

İnşallah canım. Benim annemler yaz kış ordalar. Otobüsten inilen yere köy yolu deniyo. Bim'in yanındaki site hemen. Bilirsin herhelde zaten orda bi tane bim bir de Dia var büyük market olarak.

evet benzinci var bimin karşısında biraz ileride kalıyor. Güneş sigortanın orası. Bu arada bebişlerimizin arasında 3 gün var. Benimki 5+4.

Merhaba arkadaslar nasılsınız ?
benim normal regl günüm yarın ayni adet olacakmışım gibi geliyor sanki
sizde de böyle olmuş muydu?

Cnm korkma bendede oldu daha 3 gün önce
Doktoruma gittim önemli bişi değil dedi progestan verdi
Zaten çok azdı dahada gelmedi
Aman değmesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…