canım senın degerın masallah ılk gıttıgınde yuksek cıkmıs.Rosem canım evet benimki biraz erken gözüktü.Daha önceden de yazmıştım ama görünmez diye kendi doktoruma bile gitmedim. Değerim 990'dı. Doktor gözükmez ama bir bakalım dedi. Keseyi hemen gördük. Bebeğimi bile gördük. Ama belli belirsizdi. Ben bişey göremedim yada gördüğümden bişey anlamadım ama doktor gördü. Bugün 5+5 olduk. Yarın kendi doktoruma randevum var. Bakalım keseyi ve bebişi erken gördük belki yarın kalp atışlarını duyarız. Bana kalp atışları için 24 kasımda gel demişti. Ben bekliyemicem. Kendi doktoruma görünürsem daha rahat olucam. Eşimde ben göremedim sen gördün deyip duruyo. O da görsün de dilinden kurtulayım. Sen 27 kasımı bekleme git gör keseni.
merhaba arkadaslar
iyi pazarlar hepinize
nasılsınız ?
benim hafiften bulantım var sanki bugun yemek görünce bi tuhaf oluyorum belki de psikolojiktir bukadar erkenden baslamaz sanirim
canım senın degerın masallah ılk gıttıgınde yuksek cıkmıs.
benım ıkıncı beta hcg de bıle 323 du.
deger 1000 ve ustu olduktan sonra kese gozukuyormus sanırım senınkı o yuzden gozuktu canım.banada o gun doktorum ultrasondan baktı henuz 4+1 dık.ama hıcbırsey gozukmed oyle oluncada 27 sıne gel dedı.:1closedeyes:
sanırım bende bekleyemıcem cok kararsız kaldım bu konuda acaba bende senın gıbı baska bır doktora mı gıtsem.:sm_confused:
canım senın degerın masallah ılk gıttıgınde yuksek cıkmıs.
benım ıkıncı beta hcg de bıle 323 du.
deger 1000 ve ustu olduktan sonra kese gozukuyormus sanırım senınkı o yuzden gozuktu canım.banada o gun doktorum ultrasondan baktı henuz 4+1 dık.ama hıcbırsey gozukmed oyle oluncada 27 sıne gel dedı.:1closedeyes:
sanırım bende bekleyemıcem cok kararsız kaldım bu konuda acaba bende senın gıbı baska bır doktora mı gıtsem.:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sen öyle yap en iyisi başka bir doktora git keseni gör haftaya yine kendi doktoruna gidersin. Bak sonra bebeğin annem çok ilgisiz, beni hiç merak etmiyor diye düşünür :dance::dance:.
canım evet dedıgın gıbı ıcım rahat ederdı..canım 4+1 de gözükmez tabi minicik annesi
bende ayın 27 sinde gidicem dr :)
gerçi kesesini gördüm kalp atışınıda duydum..
senin doktorum hem keseyi görmek hemde kalp atışını duymak için biraz geç çağırmış seni..ama önceden keseyi görmek içinde çağırsaydı keşke..için rahat olurdu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebısımı hıc merak etmez olurmuyum teyzesı ..:1hug:
esımı ıkna edebılırsem bu haftaıcı baska bır doktora gıtmek ıstıyorum..kaydirigubbakcemile
gelecek haftayada kendı doktoruma gıderım.kaydirigubbakcemile3
pekı sıze gereklı kan tahlıllerı yapıldımı?seker,demır vs. ye bakılması gerekıyormus.
ben saglık ocagında yaptırdım ordakıler normal dedı ama doktora gıderken yanımda goturucem.mirmirmirmir
canım her hamilelik farklı oluyor birinde gögüslerde hassasiyet olurken değerinde sadece adet belirtisi oluyor ben kesin adet olucam bu ay derken hamile olduğumu öğrendim...
inşallah hamişsindir tatlım..
merhaba
ben de cuma günü ayın 21 inde gidicem bebeğimi görmeye o zaman kalp atışını da duyabilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz
canım adetin geçtimi?
Bu akşam hiç huyum olmayan bir şeyi yaptım..Tahin helvasının kokusundan rahatsız oldum..Burnuma sigara külü,içi izmarit dolu bir kültablası gibi koku geldi..Çok rahatsız oldum..Eşim hemen kaldırdı sofradan..Bunun hamilelikle bir alakası var mı bilmiyorum:çok üzgünüm:
badem sana sordum canım
meltemcim bu haftayı ben sanırım yanlış hesaplıyorum doktorada gitmedim daha erken diye ama mademki kese görünür diyosun yarın gidicem.. dediğim gibi ben spermin yumurtayla buluşması anından hesaplıyordum böyle olmuyor mu? 25 ekim den hesapladım yani bizim ki plan lı olunca :))
belirtileri soran arkadaşıma cevap verim... vajinal salgılar artıyor canım birde sık sık idrara çıkma oluyor, en fazla göğüslerin ağrısı sızısından anlayabilirsin ve hafiften tiksinmeler başlıyor....
Adet olduğunu sanmıştım bende ama adet olsam betahcg de üstüste hamile sonucu çıkmazdı sanırım..kaydirigubbakcemile3
Eğer kanama diyorsan evet geçti..Sanırım benimki yerleşme kanamasıydı...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?