2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım senın degerın masallah ılk gıttıgınde yuksek cıkmıs.
benım ıkıncı beta hcg de bıle 323 du.
deger 1000 ve ustu olduktan sonra kese gozukuyormus sanırım senınkı o yuzden gozuktu canım.banada o gun doktorum ultrasondan baktı henuz 4+1 dık.ama hıcbırsey gozukmed oyle oluncada 27 sıne gel dedı.:1closedeyes:
sanırım bende bekleyemıcem cok kararsız kaldım bu konuda acaba bende senın gıbı baska bır doktora mı gıtsem.:sm_confused:

merhaba arkadaslar
iyi pazarlar hepinize
nasılsınız ?
benim hafiften bulantım var sanki bugun yemek görünce bi tuhaf oluyorum belki de psikolojiktir bukadar erkenden baslamaz sanirim

al bendende o kadar canım hiç iştahım yok bırak yemek yemeği kokusuna bile tahammülüm yok ama doktora sordum normal olduğunu söyledi..
inşallah bir an önce geçer bu durumumuz bebişlerimizde beslenemez böyle...

canım 4+1 de gözükmez tabi minicik annesi
bende ayın 27 sinde gidicem dr :)
gerçi kesesini gördüm kalp atışınıda duydum..
senin doktorum hem keseyi görmek hemde kalp atışını duymak için biraz geç çağırmış seni..ama önceden keseyi görmek içinde çağırsaydı keşke..için rahat olurdu

Sen öyle yap en iyisi başka bir doktora git keseni gör haftaya yine kendi doktoruna gidersin. Bak sonra bebeğin annem çok ilgisiz, beni hiç merak etmiyor diye düşünür :dance::dance:.

Sen öyle yap en iyisi başka bir doktora git keseni gör haftaya yine kendi doktoruna gidersin. Bak sonra bebeğin annem çok ilgisiz, beni hiç merak etmiyor diye düşünür :dance::dance:.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebısımı hıc merak etmez olurmuyum teyzesı ..:1hug:
esımı ıkna edebılırsem bu haftaıcı baska bır doktora gıtmek ıstıyorum..kaydirigubbakcemile
gelecek haftayada kendı doktoruma gıderım.kaydirigubbakcemile3
pekı sıze gereklı kan tahlıllerı yapıldımı?seker,demır vs. ye bakılması gerekıyormus.
ben saglık ocagında yaptırdım ordakıler normal dedı ama doktora gıderken yanımda goturucem.mirmirmirmir

canım evet dedıgın gıbı ıcım rahat ederdı..
boyle beklemekte pek zor oluyor..:sm_confused:

Hayır canım. Aslında ben onları korunmayı bırakmadan önce yaptırmıştım. Hepsi normal çıkmıştı. Doktor kalp atışlarını duymayı geldiğinde senden bazı testler isticem dedi. Ben biraz da o yüzden bir hafta önce gidiyorum doktora. Çünkü testleri devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Yarın testleri yazar bende hafta içi yaptırırım. Haftaya kalp atışlarını duymaya gittiğimde götürürüm. Bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği gün 350 milyon test parası vermişti. Devlet hastanelerinde parasız yapılıyor.

merhaba
ben de cuma günü ayın 21 inde gidicem bebeğimi görmeye o zaman kalp atışını da duyabilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz

canım her hamilelik farklı oluyor birinde gögüslerde hassasiyet olurken değerinde sadece adet belirtisi oluyor ben kesin adet olucam bu ay derken hamile olduğumu öğrendim...
inşallah hamişsindir tatlım..

yeni anniş adayları başka anlatacak olan yok mu belirti :uhm: bu arada teşekkür ederim nilay :1hug:

D.E.S.İ.R.E;
benim yumurtlamadan sonraki 3-4 gün kasığım feci ağrıdı.birde karnıma bıcak saplanır gibi oluyordu ,sık wc çıkma,göğüsüm yanları acıyordu böyle yani.

merhaba
ben de cuma günü ayın 21 inde gidicem bebeğimi görmeye o zaman kalp atışını da duyabilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz

geç döllenme olmamışssa duyarsın güzelim .
genelde 6. haftanın içinde duyuluyor.

Merhaba arkadaşlar..Benim göğüslerde dünden beri hassasiyet biraz daha arttı gibi..Biraz şişlik var gibi bir de..
Yüzümde sivilcelenme yok henüz..
Bu akşam hiç huyum olmayan bir şeyi yaptım..Tahin helvasının kokusundan rahatsız oldum..Burnuma sigara külü,içi izmarit dolu bir kültablası gibi koku geldi..Çok rahatsız oldum..Eşim hemen kaldırdı sofradan..Bunun hamilelikle bir alakası var mı bilmiyorum:çok üzgünüm:

kesinlikle hamileliktendir. ben de acaip hassas oldum kokulara karşı. yemeklerden daha fazla midemi bulandırıyorlar.

meltemcim bu haftayı ben sanırım yanlış hesaplıyorum doktorada gitmedim daha erken diye ama mademki kese görünür diyosun yarın gidicem.. dediğim gibi ben spermin yumurtayla buluşması anından hesaplıyordum böyle olmuyor mu? 25 ekim den hesapladım yani bizim ki plan lı olunca :))

belirtileri soran arkadaşıma cevap verim... vajinal salgılar artıyor canım birde sık sık idrara çıkma oluyor, en fazla göğüslerin ağrısı sızısından anlayabilirsin ve hafiften tiksinmeler başlıyor....

canım doğum zamanını ve bebeğin kaç haftalık olduğunu son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesaplıyorlar. Nedeni ise son adet tarihinin ilk gününden itibaren yeni bir yumurta hücresi gelişmeye başlıyor. Bu yumurta döllenerek hamile kalındığı için hamilelik biz daha adet kanaması yaşarken başlamış oluyor. İlginç aslında. Benin son adet tarihimin ilk günü 7 ekim. Ben şuan 5+5 günlük hamileyim. Yarın gittiğinde doktor sana 5+3 günlük diyecektir. Yarın bende gidicem doktora haberleşiriz.

Adet olduğunu sanmıştım bende ama adet olsam betahcg de üstüste hamile sonucu çıkmazdı sanırım..kaydirigubbakcemile3

Eğer kanama diyorsan evet geçti..Sanırım benimki yerleşme kanamasıydı...a.s

Canım kusura bakma birkaç kişi belirti sormuştu. Hamile olabilirmiyim gibisinden ben seni onlardan biri zannettim. Hamilelikten mi deyince bende yanlış anladım. Daha önceden sohbet etmedik herhalde isminde yabancı geldi. Kusura bakma olurmu? Saçmalamışım senağlama Allah sağlıkla bebeğinini kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…