2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hayırlısı olsun melekcim ..Allah gönlünüzdekni hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde versin :Saruboceq:
benim içimden de 1 kız 1 erkek yada kisi de kız geçiyor . belki ben ve eşim kız çocuklarına daha düşkün olduğumzdan mıdır nedir kaydirigubbakcemile5
gerçi bazen bu eve bir kokoş yeter uğraşamam ben 3 kokoşla dese de o da istiyor kız olsunlar diye , en azından birinin ... hayırlısı artık :Saruboceq:

kızlar ikili testimin sonucunu aldım hatta kızımın test sonucu saklıyodum 5 senedir onunla karşılaştırdık çok çok güzel çıktı allah hepimize iyi haberler getirmeyi nasip etsin..:Saruboceq:a.s.

güzel fikir aslında :lepi:bana bir dr.un verdiği eslenme reçetesinde kahvaltı seçeneklerinin arasında vardı sanırım ütle yapılan tahıllı gevrek-müsli gbi bir şey.
ben bir zararının olacağını düşünmüyorum . yabancı ülkelerin çoğunda bizdeki gibi kahvaltı alışkanlığı olmadığı için onların kahvaltıdan anladığı conflakes türü yiyecekelr .taş gibi de doğuruyorlar walla :))) ben de ctesi günü dr.la randevumda bi sorayım en iyisi a.s

şimdi doktorum aradı.ikili test sonucum normal değerlerinde çıkmış.ense kalınlığını zaten biliyorduk.kan tahlilimde normal çıkmış

maşallah canım
darısı başımıza sanırım bende 2 ocak ta gittiğimde yapar.

kızlar bugün eşim şehir dışına gitti bende sabah bi kalktım dudağımda uçuk çıkmış çokda acıyor nasıl geçecek bu

geçmiş olsun canım ..
o bölgeye ruj sür , geçiyor 1 güne kalmadan .. geçenlerde eşimde çıkmış , akşam eve geldiğinde dudağımda sivilce çıktı benim demşti , çok güldüm . şimdiye kadar hiç uçuğu çıkmamış da benim paşamın :roflol:
akşam yemekten ruj sürdük , bir de gece yatarken .. sabah kalktığında hiç br şeyi kalmamıştı ..

kızlar ikili testimin sonucunu aldım hatta kızımın test sonucu saklıyodum 5 senedir onunla karşılaştırdık çok çok güzel çıktı allah hepimize iyi haberler getirmeyi nasip etsin..:Saruboceq:a.s.

maşallah yaa ne güzel haberler alıyoruz maşallah

sağlıcakla büyür inşallah meleklerimiz:ecrin_bebek:

doğru , izmire alışınca unutuverdim ist.un trafiğini keşmekeşini kaydirigubbakcemile3. ama orada da gideceği yer belli ve adres elideyse çok gezmek zorunda kalmıyorsun .. eşin trafik konusundaki düşüncelerinde yerden göğe kadar haklı . eşim arabayla sabah yarım saate gittiği işe akşam iş dönüşü 1 saatte gelirdi . ki bu rutn olanı . yağmur yağsın , kaza bir yana biri olmayacak yerde bekleme yapsın anında birbirine giriyor .
şükür artık izmirimdeyim delikafadulden
ne güzel ailenle beraber geze dinlene yaparsın alışverişini yerimseniben

slm arkadaşlar bende biraz önce doktordan geldim
bebeklerimin gelişimleri haftalarına göre gayet iyi imiş miniklerim büyümüşler vıcır vıcır hareket ediyorlardı şükürler olsunlar 3.88 mm ve 3.60 mm boylarındalar 15 gün sonra tekrar bakılacak
benim kontrollerim ikiz gebelik olduğu için 15 günde bi devam ediyor
doktorum ikili ve üçlü test yapılmıyacağını çünkü doğru netice vermiyeceğini ve amiyosentez yapılacağını söyledi çünkü tek yumurta ikizi benimkiler bebeğin tekine yapılması gerekli dedi şimdide onun telaşı düştü bakalım hayırlısı inş. herşey güzel gelişmeye devam eder

korkma canım .durduk yere kuruntu yapma öyle .. yediğin etler iyi pişmişse , zaten maske taktım diyorsun , niye pozitif çıksın ki...
yüreğini ferah tut , iyi olacak herşey kaydirigubbakcemile5

aynen ben de canım kaydirigubbakcemile5
kaç haftalık oldunuz yerimseniben

Kızlar birde doktorunuz ilşki ile ilgili bişey dedi mi size..

bize demedi canım , hali hazırda düşük tehlikelerini atlatmakla meşgulüz belki ondan .. ama bildiğim bir şey varsa o da ilk tirmesterda ilişkiye girmemek gerektiği .. düşüğe sebep olailiyormuş Allah korusun ..

şimdi doktorum aradı.ikili test sonucum normal değerlerinde çıkmış.ense kalınlığını zaten biliyorduk.kan tahlilimde normal çıkmış

süper haber :lepi:
gözünüz aydın canım .. darısı sonuç bekleyenlere ve henüz yaptırmamış olanlara yerimseniben

ammman ne güzel ..
güzel haberleri art arda alıyoruz
gözünüz aydın canım ..

bebeğim şimdi 13 haftalık 12 haftalıkken drmize gitmiştik dönmediği için cisiyetini göremedik.heralde cinsiyeti öğrenenlerde 12 13 haftalıktır. artk dr sık sık gidemeyeceğim.
her hafta dr gidince artık 4 haftada bir gelmemi söyledi.
napıyım bebeğimi hep görmek istiyorum sizde böyle hissediyorsunuzdur.
cinsiyeti öğrenmeme 18 gün var yani
çooook merak ediyorum

yazdıklarım nasıl uçuyor anlamıyorum ya , offff klava:
canımcım ,bize de dr.umuz yapmayacak o testleri
eğer ense kalınlığı vb. ölçümlerde şüpheye düşecekleri bir nokta olursa amniyosenteze bavurabileceklerini söyledi ..
merak ettim canım sen tüp bebek blümünde bir dr.la lgili sormuştun , ne yaptın , yine aynı o dr.la mı devam ediyorsn takiplerine ?
bizim de nihayet haftada 1den 2 haftada 1e düştü takiplerimiz .bakalım bu hafta ne kadar büyümüşler acaba ..
canım ya , senin verdiğin ölçümler cm mi olmalıydı acaba ?
herşeyin güzel gitmesine sevindim

doktorum kalp atışlarını duyduktan sonra ilşkiye girebilirsiniz dedi..ama ben çok korkuyorum........................................
Ama yazık eşime de üzülüyorum aslında ona bunu yapmaya hakkım yok diye vijdan azabı duyuyorum.10 -15 günde bir ilşkiye girilse bizararı olmaz heralde..........
Doktorum serbest dedi ama ........içim hiç rahat değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…