aslında bana da kız olabilir gibime geliyor ama kız olmasını istediğim için de böyle düşünebilirim....
Emin olamıyorum bir türlü...
Babamız da kız istiyor ama rabbim neyi uygun gördüyse o olsun tabi
ben de süt içemiyorum .
zaten sevmezdim midem de kötü olunca daha beter oldum.
şimdi sabahları içine azıcık mısır gevreği -tahıl gevreği atıyorum onunla süt yemiş oluyorum işte.doktora soracaktımm nunuttum diyet ürünelrin zararı avr mı diye
sizce var mı.
şimdi doktorum aradı.ikili test sonucum normal değerlerinde çıkmış.ense kalınlığını zaten biliyorduk.kan tahlilimde normal çıkmış
kızlar bugün eşim şehir dışına gitti bende sabah bi kalktım dudağımda uçuk çıkmış çokda acıyor nasıl geçecek bu
kızlar ikili testimin sonucunu aldım hatta kızımın test sonucu saklıyodum 5 senedir onunla karşılaştırdık çok çok güzel çıktı allah hepimize iyi haberler getirmeyi nasip etsin..:Saruboceq:a.s.
Canım çok teşekkür ederim ama istanbulu pek düşünmüyorum çünkü istanbulu pek bilmiyorum ben..İstanbul bana çok yakın değil.Bolu - İstanbul arası 262 km..Bolu - İzmir arası 594 km..Ailem orada olduğu için izmir benim için çok daha avantajlı ve çok daha rahat.Çünkü çok daha iyi biliyorum oraları..Karşıyaka,konak,Kemeraltı,,Alsancak,Bornova falan..İstanbulda bir yerden bir yere gitmek saatler sürüyor.Eşim istanbulda araba kullanmayı da sevmiyor..Ama izmirde heryer bana yakın..Otobüsle 25 dak,vapurla 10 dakika..İstanbulda ordan oraya gitmekten helak olurum...kaydirigubbakcemile3
Hem izmirde alışverişte annem,ablamlar olucak..Yani yanımda bilen ve tecrubeli birilerinin olması daha iyi olur..Ne de olsa ilk bebeğim ve tecrubesizlikle neyin daha iyi olduğunu düşünemeyebilirim...
Ki istanbuldaki bir çok ürün zaten izmire de getirtiliyor...sengözlerimebaksanab
merhaba arkadaslar,
bugun doktora gidiyorum hayirlisiyla. cok heyecanliyim, bi taraftanda cok korkuyorum sonuclar kotu cikicak diye. bir kac gun annemlerde kaldim. oradada kedi ve kopekler var. onlarla zaman gecirmeyi cok seviyorum. mide bulantisi denen bisey kalmiyo. dikkat ettim, agzima maske taktim onlarla beraber oldugum zamanlar. ama yinede cok korkuyorum. ya toxoplasma bende positif cikarsa diye!! :çok üzgünüm:
Ay bende çok merak ediyorum.erkek olduğunu düşünüyorum..ama nedense güzel kızım diye sevmek geliyor içimden belkide bilinç altı kız istediğim için öyle oluıyor.ayın 23.üne kadar nasıl beklicem bilmiyorum
Kızlar birde doktorunuz ilşki ile ilgili bişey dedi mi size..
şimdi doktorum aradı.ikili test sonucum normal değerlerinde çıkmış.ense kalınlığını zaten biliyorduk.kan tahlilimde normal çıkmış
kızlar ikili testimin sonucunu aldım hatta kızımın test sonucu saklıyodum 5 senedir onunla karşılaştırdık çok çok güzel çıktı allah hepimize iyi haberler getirmeyi nasip etsin..:Saruboceq:a.s.
maşallah yaa ne güzel haberler alıyoruz maşallah
sağolasın canım benim...:1hug:
sağlıcakla büyür inşallah meleklerimiz:ecrin_bebek:
ammman ne güzel ..
güzel haberleri art arda alıyoruz
gözünüz aydın canım ..
slm arkadaşlar bende biraz önce doktordan geldim
bebeklerimin gelişimleri haftalarına göre gayet iyi imiş miniklerim büyümüşler vıcır vıcır hareket ediyorlardı şükürler olsunlar 3.88 mm ve 3.60 mm boylarındalar 15 gün sonra tekrar bakılacak
benim kontrollerim ikiz gebelik olduğu için 15 günde bi devam ediyor
doktorum ikili ve üçlü test yapılmıyacağını çünkü doğru netice vermiyeceğini ve amiyosentez yapılacağını söyledi çünkü tek yumurta ikizi benimkiler bebeğin tekine yapılması gerekli dedi şimdide onun telaşı düştü bakalım hayırlısı inş. herşey güzel gelişmeye devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?