selammmm,
Dilara geçmiş olsun canım tekrar. Bu sefer son olur inşallah.
Sweethome, hiççç kafana takma sonucu çünkü halamda da aynızı olmuştu. Yaşı 35 olduğu için sonuç o kadar kötü çıkmıştı ki ağlaya ağlaya kahrolmuştu. Sonra detaylı ultrasonda bebekte sorun olmadığı anlaşıldı. Şimdi canavar gibi kızı var. Kan sonuçları riskli çıkabiliyor. Ultrason çektir kafan rahatlasın canım. Bu arada ense kalınlığı kaç onu yazmamışsın. Bir de burun kemiği oluşmuş mu?
canım ense kalınlığı 1,2
burun kemiğ ni ultrasnda elimde ki filmelrde ayrıntılı ben bile görüdm.maşallahı var aşkımın.
burnunu seyretmiştim bir d bacakalrını en çok ultrason filminde.
alim alıp alıp.
hatta doktor da önce ultrasonu götürüdüm geçn hafta çok güzel maşallah kana bakalım dedi.birde.
kan da aynı gün çıkmadaığı için c.tesi çıktı.aldım götürdüm.bana ne iyi ne kötü felan dedi.
sonraişte ayın 15 de bana gel dedi.
tahlil mi yapacağız dedim sen buraya gel dedi.
sinir oldum.yani o an zaten annede kafa kalmıyor, şok oldum hatta bebeği gelişmeler egöre alırız gibi konuşunca deli oldum.
sorna ultrason muayenesinde baktı ,çok güzle gelişmesi dedi.
ama bende kafa o an gitti.
bebişim elini yzüen götürüp duruyordu.
şimdi acaba diyorum ultrasodna bir şey mi gördü o akdar soğuk davrandı ne bili.bir elini grüdm bir elini göremedim sanki kafamda bir sürü şey yazıyorum.
allahım korusun.
yarın başka bir hastaneye gideceğim.
oradadan da mennun olan bir doktr avr herkesin beğendiği bakalım canım.
ama o benim bbeğim ve onu seviyorum anneciğim o benim meleiğim.
ben en çok o kadar beğenilen bir doktorun sanki acelesi varmış gibi peşpeşe söyledi ve anlattığı net bir şey yok .yani deli oldum deli.:)))
ama benim bebeğim çok iyi .
işte başka bir doktora anlattık,bütün gelişem leri tahlild yazanları.
o da bize sınırda zaten yaş artıkça kan da bu değer artıyor ben asla geçerli görümüyorum bu sonucu.bebeğinizn maşallahı var ,sorun olsa bebğin gelişimnde hiç değilse bir tuhaflık olur ded.
ama kan testleri kesin sonuç vermez.en güzeli ayrıntılı ultrason birde bebeği üzmeyin dedi.
sağolsun inşallah çok çok iyidir bebeğim. benim