2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar merhabalar 2 haftadır tekıp edemedim umarım hepiniz iyisinizdir.biz bebişimle istrahatliydik.bugun iş başı yaptık.benim birsürü sağlık problemim var,onlarla uğraşmaktan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kilo alamıyorum aksine kilo verdim yemek yiyemiyorum.bebeğimi nasıl taşıcam böyle ona zarar vermekten çok korkuyorum.1no2 3.aya girdik bulantı yok,karnımda hiç değişiklik yok ve zayıflıyorum anlayacağınız biz mutsuz ve endişeliyiz.:sm_confused:

swethome boşuna canını sıkma bir iki kere yazdımama yine yazayım bayramda malatyadaydık ve kuzenimiz askeri hastanede jinekolok yanında memur olarak çalışıyor kendisi 10 ay önce doğum yaptı ikili test daha türkiyede deneme aşamsındaymış sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş yaptırmasanda olur dedi ve bir kaç kez şahit oldumda tanıdıklarımda downlu bebek dediler ve normal geldi böyle bir hikayede yeni k.k da okudum 11. 16. hafta arası yapılan bu ikili teste pek güven memek gerekiyormuş canını boşuna sıkma ben 40 yaş çocuğuyum gayet sağlıklı doğmuşuma.s.

canım ense kalınlığı 1,2
burun kemiğ ni ultrasnda elimde ki filmelrde ayrıntılı ben bile görüdm.maşallahı var aşkımın.
burnunu seyretmiştim bir d bacakalrını en çok ultrason filminde.
alim alıp alıp.
hatta doktor da önce ultrasonu götürüdüm geçn hafta çok güzel maşallah kana bakalım dedi.birde.
kan da aynı gün çıkmadaığı için c.tesi çıktı.aldım götürdüm.bana ne iyi ne kötü felan dedi.
sonraişte ayın 15 de bana gel dedi.
tahlil mi yapacağız dedim sen buraya gel dedi.
sinir oldum.yani o an zaten annede kafa kalmıyor, şok oldum hatta bebeği gelişmeler egöre alırız gibi konuşunca deli oldum.
sorna ultrason muayenesinde baktı ,çok güzle gelişmesi dedi.
ama bende kafa o an gitti.
bebişim elini yzüen götürüp duruyordu.
şimdi acaba diyorum ultrasodna bir şey mi gördü o akdar soğuk davrandı ne bili.bir elini grüdm bir elini göremedim sanki kafamda bir sürü şey yazıyorum.
allahım korusun.
yarın başka bir hastaneye gideceğim.
oradadan da mennun olan bir doktr avr herkesin beğendiği bakalım canım.
ama o benim bbeğim ve onu seviyorum anneciğim o benim meleiğim.
ben en çok o kadar beğenilen bir doktorun sanki acelesi varmış gibi peşpeşe söyledi ve anlattığı net bir şey yok .yani deli oldum deli.:)))
ama benim bebeğim çok iyi .
işte başka bir doktora anlattık,bütün gelişem leri tahlild yazanları.
o da bize sınırda zaten yaş artıkça kan da bu değer artıyor ben asla geçerli görümüyorum bu sonucu.bebeğinizn maşallahı var ,sorun olsa bebğin gelişimnde hiç değilse bir tuhaflık olur ded.
ama kan testleri kesin sonuç vermez.en güzeli ayrıntılı ultrason birde bebeği üzmeyin dedi.
sağolsun inşallah çok çok iyidir bebeğim. benim

önemli olan tabiki sağlıklı olmaları ama ben artık çok ciddi ciddi cinsiyetini merak ediyorum....
Hayırlısı ile gelsin meleğim.
Haftaya cumartesi büyük ihtimal öğreneceğim cinsiyetini.yarın da gideceğim ama henüz belli olması inkansız gibi bişey

Benım de hep ıcıme kız dogdu esımın de. Bu yuzden erkek olma ıhtımalı ımkansız gıbı gelıyor. Hep kız dıyorum. Hatta o kadar emınım kı cınsıyetı ıcın hıc heycanlanmıyorum. Cok garıp dımı :))

aslında bana da kız olabilir gibime geliyor ama kız olmasını istediğim için de böyle düşünebilirim....
Emin olamıyorum bir türlü...
Babamız da kız istiyor ama rabbim neyi uygun gördüyse o olsun tabi

benimde bulantım falan olmadı fazla o halde içimden kız geçyior ,eşiminde kız geçiyormuş

ben hep erkek olarak düşündüm eşimide adapte ettim galiba ama eşimin gönlünde kız var son 1 haftadır cinsiyeti hakkındada bişey düşünmüyorum

kızlar bugün eşim şehir dışına gitti bende sabah bi kalktım dudağımda uçuk çıkmış çokda acıyor nasıl geçecek bu

ben de süt içemiyorum .
zaten sevmezdim midem de kötü olunca daha beter oldum.
şimdi sabahları içine azıcık mısır gevreği -tahıl gevreği atıyorum onunla süt yemiş oluyorum işte.doktora soracaktımm nunuttum diyet ürünelrin zararı avr mı diye
sizce var mı.

Ocak sonu gibi ben de gelicem,izmirden yapıcam alışverişimi..a.s

bademcim ,aslında imkanın varsa ve seni sağlık koşulları bakımıdan zorlamayacaksa alışverişe ist.a git derim ,, ben ist.a gtmek zorunda kalıcam belki hafta başda yada 3 hafta sonra , ama istirahatim devam ettiği için evden k.yaka çarşıya bile yarım saat için ancak gidip geziyoruz , o da mecbur kalırsak .. böyle olmasaydı bütün alışverişlerim ist.a gittiğim zamanlarda yapmayı istiyordum ..
ist.sana çok yakın üstelik , orada seçeneklerin daha fazla olacak ve fiyat olarak daha uygundur , dolayısıyla daha fazla şey alabilirsin
özellikle bakırköye gitsen yeter zaten , bilmeyenler için yazıorum , bakırköy gürçaşının altında hem hamileler için özellikle iç çamaşırı , doğuma hazırlık ürünleri ve bebek kıyafet-aksesuarları yönünden hem çok çeşit var hem de uygun .. bebek arabası ,park yatak ve pusetler de var orada ama onlar için saraçhane alt geçidine gidilmeli kesinlikle yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…