2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ne güzel yaa sevndim canım senin adına ..
geçen gün eşimle mothercare'e gittik hamile ürünleri de var diye duymuştum.. var olanlar bir şeye benzemiyor . çıkarken yataklara bi bakalım dedik . şu güzelmiş , sanırım alt değştirme ünitesi de var , bi fiyatına bakalım dedik 3000 ytl ( evet evet , yazı ile üçbin )
çok telmaşa sallanan beşik vardı ilk 4 ay için belki , o bile 127 ytl idi .. gerçi 3000 ytlden sonra çooook ucuz gelmiş olmalıki eşim alıp bir köşeye mi koysak ne dedi kaydirigubbakcemile3. ama ben cinsiyetlerini öğreneyim, şöyle bir 6-7 ay geçsin ondan sonra almayı düşünüyorum ne alacaksam. zaten daha tedavimin başında da dr.um "inşallah hamle kalıcaz ama daha ilk aylardan bir şeyler almıycaz , 2.trimesterı da atlatıp ondan sonra yapıcaz alışverişleri diimi ? " demşti yerimseniben

Türkiyede hakikaten pahalı hem bebek ürünler hem de hamile ürünleri . dün bir kot pantolon aldım 100 ytl .. bildiğin likralı kot , sadece hamileyken kllanabliyorsun , üstelik de malzemeden çalıp penye dikiyorlar üst kısmına :)) o paranın stüne 20-30 verdin mi levistan maviden en alasnıı alıyosun . ama mecburuz ya yolunuyoruz işte..
ben nette araştırırken yine kk'den buldum itediğim bilgiyi . popodan geçen likralı pantolonu götürüyormuşun terziye , varsa elinde bir hamile pantolonunu da ölçü olsun diye bırakıyormuşsun , o sana 10 ytlye o pantolonu hamile patolonuna dönüştürüyormuş delikafadulden
ikinci pantolonumu öyle yaptırıcam yerimseniben

sana şimdiden keyfli alışverişler canım Şeniz

bır de bır sey daha soracagım. benım su ana kadar mıde bulantım olmadı. bu haftalardan sonra olabılır mı acaba

ben gebelik haftalaıyla ilgli bilg veren bi sitede okumuştum. 10. haftadn sonra bulantı şikayetlerinin giderek hafiflediğini bazı anne adaylarıda se bir üre daha devam edebileceğini yazıyordu . yani bu haftaya kadar bulamadıysa bundan sonra da olmazmı . bende de yok bulantı felan ...

Canım çok teşekkür ederim ama istanbulu pek düşünmüyorum çünkü istanbulu pek bilmiyorum ben..İstanbul bana çok yakın değil.Bolu - İstanbul arası 262 km..Bolu - İzmir arası 594 km..Ailem orada olduğu için izmir benim için çok daha avantajlı ve çok daha rahat.Çünkü çok daha iyi biliyorum oraları..Karşıyaka,konak,Kemeraltı,,Alsancak,Bornova falan..İstanbulda bir yerden bir yere gitmek saatler sürüyor.Eşim istanbulda araba kullanmayı da sevmiyor..Ama izmirde heryer bana yakın..Otobüsle 25 dak,vapurla 10 dakika..İstanbulda ordan oraya gitmekten helak olurum...kaydirigubbakcemile3

Hem izmirde alışverişte annem,ablamlar olucak..Yani yanımda bilen ve tecrubeli birilerinin olması daha iyi olur..Ne de olsa ilk bebeğim ve tecrubesizlikle neyin daha iyi olduğunu düşünemeyebilirim...

Ki istanbuldaki bir çok ürün zaten izmire de getirtiliyor...sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaslar,
bugun doktora gidiyorum hayirlisiyla. cok heyecanliyim, bi taraftanda cok korkuyorum sonuclar kotu cikicak diye. bir kac gun annemlerde kaldim. oradada kedi ve kopekler var. onlarla zaman gecirmeyi cok seviyorum. mide bulantisi denen bisey kalmiyo. dikkat ettim, agzima maske taktim onlarla beraber oldugum zamanlar. ama yinede cok korkuyorum. ya toxoplasma bende positif cikarsa diye!! :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım , düğün felan anlıyorum da biraz daha dkkat etsen , iyice iyileşmeden çıkma bir daha .. sana da bebişe de bi şey olmasın :Saruboceq:

canım inşallah bir şey olmayacak .. çok çok aklında bir soru işareti kalırsa amniyosentez yaptırırsın .. Allah senin de , meleğinin de hepimizin ve tüm bebeklerin yardımcısı olsun ..:Saruboceq:

benim çok yürüdüğüm söylenemez .. istirahatli olduğum çin .. genelde yatıyorum ya da uzun oturuyorum ..
ev içinde iş de yapamadığım için haliyle sdece wc , mutfak arası günde 5-6 tur yapıyorum sanırım toplamda ...
ama şimdi kalkıp yürüycem mesela .. teşekkürler canım verdiğin bilgiler için a.s.

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün biz 12. haftada gittik cinsiyetini öğrenemedik şimdi randevummuz 17 ocak hayırlısıyla sağlıkla gelsinde

nurcum o zaman kesin öğrenirsin , miniğin izin verirse tabi :))

Ay bende çok merak ediyorum.erkek olduğunu düşünüyorum..ama nedense güzel kızım diye sevmek geliyor içimden belkide bilinç altı kız istediğim için öyle oluıyor.ayın 23.üne kadar nasıl beklicem bilmiyorum

şimdi doktorum aradı.ikili test sonucum normal değerlerinde çıkmış.ense kalınlığını zaten biliyorduk.kan tahlilimde normal çıkmış

geçmiş olsun canım .gebelikle ilgili bir siteden okuduklarımdan aklımda kalan 12. haftadan sonra , bu haftaya kadar hiç kilo almamış olan anneler bile haftada 450-500gr alırmış , endişelenme ok Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…