Kizlar ben ABD deyim ve bu yaz insallah TR ye geri donecegiz. bebesimin dogumundan sonraya denk geliyor. burada bebekle ilgili hersey cok ucuz. var ya TR de kazik yiyoruz. neler var neler. bazen burada alinanlara ve fiyatlarina bakiyorum dudagim ucukluyor. ben daha cop a lmadim, o kadar guzel seyler varken. cionsiyetini ogrendikten sonra almak istiyorum. bir de bir kere daha goreyim iyi oldugundan emin olayim ondan sonra.
mama sandalyeleri, bebek koltukleri hadi onlari birak bebek yataklari falan da cok pahali. bunlarin tamamini en iyi marka 100 dolara toparlarsin. bebek kol;tugu da bebek arabasi icinde olarak 200 dolar.
neyse getirebildigimi getirecegim artik insallah. Allah saglik versin de eksikleri kalsin.
bebislerrinize birseyler aldiniz mi hic?
bır de bır sey daha soracagım. benım su ana kadar mıde bulantım olmadı. bu haftalardan sonra olabılır mı acaba
bademcim ,aslında imkanın varsa ve seni sağlık koşulları bakımıdan zorlamayacaksa alışverişe ist.a git derim ,, ben ist.a gtmek zorunda kalıcam belki hafta başda yada 3 hafta sonra , ama istirahatim devam ettiği için evden k.yaka çarşıya bile yarım saat için ancak gidip geziyoruz , o da mecbur kalırsak .. böyle olmasaydı bütün alışverişlerim ist.a gittiğim zamanlarda yapmayı istiyordum ..
ist.sana çok yakın üstelik , orada seçeneklerin daha fazla olacak ve fiyat olarak daha uygundur , dolayısıyla daha fazla şey alabilirsin
özellikle bakırköye gitsen yeter zaten , bilmeyenler için yazıorum , bakırköy gürçaşının altında hem hamileler için özellikle iç çamaşırı , doğuma hazırlık ürünleri ve bebek kıyafet-aksesuarları yönünden hem çok çeşit var hem de uygun .. bebek arabası ,park yatak ve pusetler de var orada ama onlar için saraçhane alt geçidine gidilmeli kesinlikle yerimseniben
canım zannetmiyorum baştan nasıl giderse sonuna kadar hamileliğini rahat geçirirsin benim ilk kızımdada hiç bulanmamıştı hamilemiyim değilmiyim hiç anlamıyodum anlıcağınız çok rahattım başta nasılsa öyle gidiyo yani miyde bulantın olucağını sanmıyorum canım benim şimdi 2. bu farklı bunda halsizlik ve başta biraz bulantım oldu arada halen oluyo bulantım ama çıkaracak gibi değil hafif gelip geçiyo ve tam tam grip atlattım diyodumki dün mecbur dışarı çıktım halamın kızının düğünü vardı gittik tabiki dün soğuk ve yer çok uzaktı arabay müsait bi yerde değildi 20 dakika o soğukta yürüdüm kafamda şapkamda vardı sıkı giyindiğim halde evi zor buldum halen yatıyorum tekrar grip oldum offf off :çok üzgünüm:ne yapcam hiç gitmicek sanırım dışarı çıkmaya gelmicek...senağlama
Teşekkür ederim arkdaşalr.
Ilk gün panik oldum dişimi sıktım .sonra birden ağlamaya başladım.
Saçma geldi bana bu testler bilmem neler
yani ben bebeğimi seviyorum hep öyle dedim aşkım seni seviyorumç.
Hele elini ağzına götürüp gelmesi felan bayıldım ben ya byauldım o harekte o kadar narin ve dans eder gibi hareket ediyorud ki canım yavrum benim.
Ona allahın izni ile bir şey olmayacak.
Rabbim melekliğine bağışlasın.
Rabbim korusun hepimzin kinide .
Allahım çok büyük
benimde iki günür bulantım var kusmamak için kendimi zor tutuyorum.
meraba anneler
annecik benim bebeğimde ultrasyonda 4 gün geri ama bu gelişmediğini göstermiyor sat a göre 4 gü geç döllendiğini gösteriyor.
anneler yürüyüş yapıyormusunuz. soğuklar bastırdı karda kayıp düşecem diye korkudan çıkamıyorum evde yürüyüş yapıyorum.
hareket yapmak şartmş kan pıhtılaşıp bebeğe zarar vermesin diye
geçmiş olsun canım .. halen devam adiyor demek benneyaptımki
neyseki bu haftalardan sonra hafiflermiş , az kalmış ...
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün biz 12. haftada gittik cinsiyetini öğrenemedik şimdi randevummuz 17 ocak hayırlısıyla sağlıkla gelsinde
şimdi doktorum aradı.ikili test sonucum normal değerlerinde çıkmış.ense kalınlığını zaten biliyorduk.kan tahlilimde normal çıkmış
kızlar merhabalar 2 haftadır tekıp edemedim umarım hepiniz iyisinizdir.biz bebişimle istrahatliydik.bugun iş başı yaptık.benim birsürü sağlık problemim var,onlarla uğraşmaktan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kilo alamıyorum aksine kilo verdim yemek yiyemiyorum.bebeğimi nasıl taşıcam böyle ona zarar vermekten çok korkuyorum.1no2 3.aya girdik bulantı yok,karnımda hiç değişiklik yok ve zayıflıyorum anlayacağınız biz mutsuz ve endişeliyiz.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?