2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

amin canımm ınsallah saglıkla kucagımıza almak nasıp olur
aslında cınsıyetlerı bellı olsada bıan once alısverıse baslasam
kaydirigubbakcemile3

ben de alışveriş için bekletiyorum.
teyzeleri anneanesi bakıyor ama hepsi de 4 aylık olsun hele diyroalrmış
ayy zaten kriz de var işsizlikte var
şu an almam da mümkün değil zatn.
o rızkı ile gelecek inşalah.
bekliyorum.
arada bakacağım.ufak ufak minik beyaz tulumlara hiç dayanamam.biraz büyüüsn bebşim de sevmeye başlayyaım çarşıda görüdkleimi.
ay kızlar bebeği yatırmak için park yatak düşünürmüsünüz.
ben öyle düşünüyorum.
yatak odasında yanıma koymak için.
odasını sonra döşeyeceğim inşallah.
bebeğimin.
sizce nasıl olur.

ben kaçtım herkeze iyi akşamlar kızlar..
Bebişlere ve kendinize iyi bakın.yorulmayın her gün 1 bardak süt için.öptüm

valla bende park yatak almayı dusunuyorum ama dolap ayrı yatak ayrı karman çorman olur gıbıme gelıyo
oyuzden çocuk odası alıcam ayrıca park yatak almayı dusunuyorum :asigim:

Kızlarrr merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

slm kızlar naslsınız?nasıl gıdıyor ?ya benım karnım sımdıden benı rahatzız etmeye basladı sızdede oluyormu ?

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
Ben mikroenjeksiyonla hamile kalanlardanım..gamyoncuiremsu
Bu günkü beta hcg 144 küsur çıktı..Çok yüksek değil ama iyi arttığını düşünüyorum..
Yazılanlara göz attım ..
Kese ne zaman görülür bilmiyorum..Bir o günlere gelsek o zaman ağlayacağım sevinçten..Daha tam olarak sevinemedim..Ama Allahıma şükrediyorum..İlk denememde nasib etti. Allahım her isteyen arkadaşıma yaşatsın bu duyguyu inşallah diyorum:1hug:

Benim henüz herhangi bir şeye aşermem falan yok..Sadce bazan belim ağrıyor ve kasıklarıma kramp giriyor..Bunun dışında iyi sayılırım..Bir de göğüslerimde damarların biraz daha belirginleşmiş olması dikkatimi çekiyor...

Bir kese görünsün,kalp atışları duyulmaya başlasın da ..6-7 aylık hamileyken başlarım alışverişe....Yatak olarak asansörlü büyüyen yatakları düşünüyorum..Tabi daha iyi bir araştırma yaparım o zamana dek fikirlerim de değişebilir..Herkese sağlıklı hamilelikler diyorum..a.s.

aramıza hoş geldiniz yeni hamişler hayırlı olsun tebrik ediyorum sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi...a.s.

Yeni hamişler tebrikler hoş geldiniz.... Kucağa almamız nasip olur inşallah.. Benimde karnım çok şiş bol gelen kotum oturdu göbüşümden

cnm bende buyaz 14kılo vermıstım ardından bır ay sonra hamış oldum :) sanırım eskı pantolonlarım benım hamılelığımde kullanılacak gercı kızımda ben 7kılo almıstım bunda da bakalım en fazla 10kılo dıyorum ama nasıp 63le basladım bısmıllah bakalım ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…