Benim bir sorum olacak, güleceksiniz belki ama. Canı tatlı veya turşu/acılı şeyler isteyen anne adaylarının bebişlerinin cinsiyetlerini belirlemedeki rolü nedir?
Yani canım tatlı istiyor ise kız, turşu ve acı istiyorsa erkek mi? yada tersi mi?
Kızlar benimde normalde göbeğim var ama iyice çıktı yaa...( şişlik feciii belimde kalınlaştı iyicce... 8-10 kg dan fazla almamalıyım hamilelik boyunca boyuma göre kilom fazla zten... Bazen keşke kussam yiyemesemde kilo almasam diyorum :))
hoşgeldin aramıza BTRKLC.hihoyyyt inş senin de sağlıklı olur hamileliğin. sık sık görürşüz bundan sonra.kaydirigubbakcemile5
CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ GÖZÜN AYDIN.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
BENİMDE SAT TARİHİM 12 EKİM SANIRIM ÇOK AZ ARAMIZ VAR.SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAHHH
:
BEN SENİN HALAYINI BURDAN ÇEKEYİMa.s.
tebrikler canım . Hoş geldin. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin...
canım hosgeldın aramıza.Şeniz
senı aramızda gormek cok guzel..
cok sevındım..hihoyyyt
tebirk ederim canım.
canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim sabah bulalntım 2 gündür var kızlar bakalım erken basladı ya kız mı olacak
cin takvimine göre erkek çıkıoo ama ..
daha keseyi bile görmedim düşündüğüm şeylere bak:))
Uuu daha çok zaman var önümüzde allahın izni ile kızlar.. Ama ben hemen karnım çıksın istiyorum :)) sanki o zaman tam hamiş olunuyo demi ama göbüşlü göbüşlü....
ARTIYOR CANIM ARTIYOR BENİMDE TOMBUL DEĞİLİM 54 KİLOYUM BOYUMDA 1,65 AMA ÖĞLEN ŞİŞMEYE BİR BAŞLIYOR GÖBEK GECE YATARKEN GÖBEKLİ OLUYORUM RESMEN AMA O ŞİŞLİK BİLE HOŞUMA GİDİYOR SEVE SEVE UYUYORUM GÖBEĞİMİ kaydirigubbakcemile3
evet swethome benımde gobısım masallah baya cıktı hatta hamıle pantolonu gıymeye basladım sımdıden dıgerlerı sıkıyo rahat edemıyorum cunku
akıllı kocacğım da bırak geniş olsun yeri boyu uzun olur OĞLUMUN diyor....
nerden oğlan oluyor anlmadım ya:))))))
:roflol:
çok karışık duygular yaşıyoruz canım. Onu düşünürken ağlayasım geliyor benimde bazen. Bırakma beni derken
:roflol:
bızımkıde benım mınık prensesım napıyo dıyo
nerden bılıyosa kız olacagınıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?