2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim bir sorum olacak, güleceksiniz belki ama. Canı tatlı veya turşu/acılı şeyler isteyen anne adaylarının bebişlerinin cinsiyetlerini belirlemedeki rolü nedir?
Yani canım tatlı istiyor ise kız, turşu ve acı istiyorsa erkek mi? yada tersi mi?

soyle derler: ye tatliyi cikar Hakki'yi ye eksiyi dogur Ayse'yi :))))))

Benim bir sorum olacak, güleceksiniz belki ama. :)) Canı tatlı veya turşu/acılı şeyler isteyen anne adaylarının bebişlerinin cinsiyetlerini belirlemedeki rolü nedir?
Yani canım tatlı istiyor ise kız, turşu ve acı istiyorsa erkek mi? yada tersi mi?

Kızlar benimde normalde göbeğim var ama iyice çıktı yaa... ( şişlik feciii belimde kalınlaştı iyicce... 8-10 kg dan fazla almamalıyım hamilelik boyunca boyuma göre kilom fazla zten... Bazen keşke kussam yiyemesemde kilo almasam diyorum :))

bende cok kılo almaktan korkuyorum.kaydirigubbakcemile
ama bebısler cın herseye deger..

buarada benım bılıdıgımde eksı yıyınce genelde erkek bebek oldugu.bırde kıslar doktorum hamılelıkle ılgılı bır kıtap vermıstı orda dıyorkı kız cocuk mıdeyı cok bulandırırmıs, erkek bebek salgıladıgı hormonlardan dolayı pek mıde bulandırmazmıs.kaydirigubbakcemile3
yoksa hepımızın oglusları mı olucak.:roflol:
sımdılık kımsenın mıdesı bulanmıyor cunku.kaydirigubbakcemile3.

hoşgeldin aramıza BTRKLC.hihoyyyt inş senin de sağlıklı olur hamileliğin. sık sık görürşüz bundan sonra.kaydirigubbakcemile5

tebrikler canım . Hoş geldin. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin...

canım hosgeldın aramıza.Şeniz
senı aramızda gormek cok guzel..
cok sevındım..hihoyyyt

tebirk ederim canım.

canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.umarım haepimiz sağlıklı bebekler nasip ader rabbim.normal doğum yapmak için hep doğal hamile kalmak istemiştim. umarım bağıara bağıra doğurup kucağıma alırım kızlar.çok bekledim. çok istedim. 5 yıldır çok gözyaşı döktüm.a.s

btrklc tekrar hosgeldın aramıza en cici hamisimiz..Şeniz
canım sana doktorun elevıt mı verdı?
benımkıde hemen elevıt vermıstı ama netten arastırdıgıma gore kımı doktorlar ılk 3 ay folık asıte devam ettırmıs kımısı hemen elevıt vermıs.
bende tedırgın oldum halen folık plus ıcıyorum.:bbo:
gercı artık 6 haftalık olduk. acaba baslasam mı elevıte?

benim sabah bulalntım 2 gündür var kızlar bakalım erken basladı ya kız mı olacak
cin takvimine göre erkek çıkıoo ama ..
daha keseyi bile görmedim düşündüğüm şeylere bak:))

Uuu daha çok zaman var önümüzde allahın izni ile kızlar.. Ama ben hemen karnım çıksın istiyorum :)) sanki o zaman tam hamiş olunuyo demi ama göbüşlü göbüşlü....

benim sabah bulalntım 2 gündür var kızlar bakalım erken basladı ya kız mı olacak
cin takvimine göre erkek çıkıoo ama ..
daha keseyi bile görmedim düşündüğüm şeylere bak:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım henuz keselerı bıle gormeden neler dusunuyoruz.
canım kıtapta sadece olabılır yazıyor kesın bırsey demıyor..kaydirigubbakcemile3
saglıklı bır sekılde dogsunlarda hayırlısıyla.:Saruboceq:

Uuu daha çok zaman var önümüzde allahın izni ile kızlar.. Ama ben hemen karnım çıksın istiyorum :)) sanki o zaman tam hamiş olunuyo demi ama göbüşlü göbüşlü....

valla bende işyerindekiler anlamasın diye saklamaya çalışıyorum.
:))))))
ama normal giyersem dar olduğu için beni rahatsız ediyor.
fermuarar felan açılmka zorunda kalıyor..::))
geniş giyersem şapşal oluyorum.ama her ikindede göbüüm maşlalah ben den önce gidiyor hem de mide ile birklte yuvarlaak br karın oluyor ben de:)))))))))))
ama bebeğim nazlı melepim sağlıklı olsunda annesi kıyamaz ona annesi şişerde duba giib olur.:))))))
ay hala ben bir bebeğim oalcaı fikrine alışamadım.
bazen unutuyorum .bazen kendimi çok kaptıryorum.
unuttum mu acaba gel bebeğim artık gel diye ağladığım geceleri.

evet swethome benımde gobısım masallah baya cıktı hatta hamıle pantolonu gıymeye basladım sımdıden dıgerlerı sıkıyo rahat edemıyorum cunku

ay maşallah benim gibiler varmış
ay gecen ağustos ta doğum yapan bir arkadaş vardı o nereye doğuma giderekn böyle idi::)))))))
anam maşllah ben de bazen elimi koyuyorum göbeğime annem annecğim diye konuşuyorum.kiraz kadar o şimdi belkide.öyle yazıyordu nette 8 haftada kriaz kadar olurmuş.
ayy bebeğim acaba bu annenin koca karnınında gaz varda seni sıkıştırıyor mu yoksa diyorum.:)
allahım korur onalrı korur.
akıllı kocacğım da bırak geniş olsun yeri boyu uzun olur OĞLUMUN diyor....
nerden oğlan oluyor anlmadım ya:))))))
:roflol:

çok karışık duygular yaşıyoruz canım. Onu düşünürken ağlayasım geliyor benimde bazen. Bırakma beni derken

bırakmayacak annesi inaşllah.
yavrucuğun allaha emanet
sonrada allah kucağına almayı nasip edecek inşallah.

geçen ryamda gördüm.doğmuş emziiryorum o kdar geçekti ki.
sabah uyandım bir an evet emzirebilirm diye düşündüm.korkuyorum yapabilirmiyim diye
ay mis kokulum ,süt kokulum inşallah o günler d egelecek
hepimize allahım göstersin kucağımaz sağlıkla aldığımız o günleri
amin:Saruboceq:

:roflol:
bızımkıde benım mınık prensesım napıyo dıyo
nerden bılıyosa kız olacagınıkaydirigubbakcemile3

hemen tehdit ediyorum ben.
eğer kız olursa yaktım seni şikayet edeceğim seni kızıma diyorum.
oda beni oğluna şikayet edecekmiş.kızım dedi sana diye:))))
ama hep kız isterdi adam ne olduysa ben hamileyim dedim oğlum diye sevmeye başladı .
ay yavrummm benim sağlıklı olsun daa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…