2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canın sen bebeğinin 16 mm olduğundan eminmisin? Bir bebek ançak 8. haftada 14-20mm değerlere sahip olabilir. 6mm'dir. Benim bebeğim 4+6'yen 6mm'ydi. 6. haftada olması gereken ise 8-10 mm arası.

canım benimde az bulantım oluyor ama leyla gibiyim baş dönmem var..
karın ağrım benimde oluyor hafta hafta takip ediyorum netten adet zamanları gelince adet sancısı gibi ağrılar çok normalmiş..
evet canım duyulması gerek ama eğer karnından baktıysa duyamayabilir alttan bakılınca duyuluyor..korkma güzel haber veririsin inşallah...
ben bilmiyordum fitil olarak kullanıldığını sabah öğle akşam 2şer tane içiyorum ben...
allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...
kaç kilo ile hamiş kaldınız kızlar
amin tatlım ben 45 kiloyla hamile kaldım canım ama bir kaç kilo aldım...
canım 6 haftalık duyuluyo kalp atışı ama belli olmaz tabi...
6+2 de falan duyuluyor ama ultrosanografi ile daha erken duyuluyor diye biliyorum...
bebişlere isim düşündünüzmü...
ben daha hamile klamadan eşimle karar vermiştik.
kız olursa öykü
erkek olursa poyraz koyacağım...
siz düşünmüşmüydünüz.
ahh ne güzel isimler:)))
bizde kız olursa nil
erkek olursa efe koymayı düşünüyoruz inşallah...
Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız vallahi ben biraz kafayı taktım çok mutsuzum((kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim oluyo günde 2 3 damla kadar buda beni çok korkutuyorpregestan vermişti doktor onu lullanıyorum bir haftadır günde 2 tane alıyorum inşallah bebişime bişey olmazzve miyde bulantısı az ama baş dönmesi baya var az bi iş yapayım kendimi tutamıyorum yatıyorum hep halsizlik eştahım yok deyebilirim yesemde olur yemesemde aramıyorumm acaba bebişime bişeymi olacak beni yanlızmı bırakıcakk( bugün 7+2 yim ve ümitsizliğe kapılıyorum bu konuda bilgisi olan varmı yada çevresinde böyle benim gibi geçirenn off off off çok endişeliyim çokkk...:çok üzgünüm:senağlama

canım üzme kendini bende senin gibi 7+2 yim aynı belirtiler bendede var şimdi bile çok başım dönüyor bilgisayara her baktığımda baş dönmem çoğalıyor sanki..
kanamam olmuyor benim...ama bazen yerleşme kanaması olabiliyor korkma canımcım...

Dilara canım. Sakın ümitsizliğe düşüp kendini de bebeğini de üzme.
İyi ve güzel şeyler düşün. Doktorunlada irtibat halindeysen korkacak birşey yoktur Allahın izniyle,
bebişine kavuşursun inşallah canım benim.

inşallah dediğin gibidir herşeye razıyım yeterki bebişim dursun...

amin canım cümlemizi bebişlerinden ayırmasın rabbim allahıma dua ediyorum bırakmasın beni neyse ben yatayım yatmaktan bi haftadır heryerim koptu hepinize sağlıcaklı günler kendiniz iyi bakın kızlarra.s.

canın sen bebeğinin 16 mm olduğundan eminmisin? Bir bebek ançak 8. haftada 14-20mm değerlere sahip olabilir. 6mm'dir. Benim bebeğim 4+6'yen 6mm'ydi. 6. haftada olması gereken ise 8-10 mm arası.

canım bebek değil,kese 16 mm di,benim geçen çarşamba 10 mm di,sonra cuma gübü dr a gittiğimde 16 mm olmuştu kesesi

ters bir durum yoktur canım Allahın izniyle .
kalp atışlarını duyunca için rahatlar bak gör .çoğu kişi öyle lekelenmelerle hamileliğini tamamlıyor.

kızla çok üşüyorum ve göbeğim resmen kocamn oldu gene .
siiznde göbeğiniz öğleden sorna artıoyormu acaba?

Ben de cumartesi doktora gittim. Ben 6 haftalik gibi hesapliyordum ama gec yumurtlama olmus, 5 haftalik dedi. 5.8mm'ydi. 2 hafta sonraya cagirdi kalp atislari icin. onu da bir duysaydim. endiselenmekten tam havaya giremedim valla. bu arada bende de bulanti falan yok cok sukur. Insallah boyle devam eder..

canım geçen hafta ben yaşadım o kahverengi lekelenmeleri,ve acayip başım dönüyordu,bende dr a gittim,1 gün hastanade 2 serum taktılar,tansiyorum büyük 7 küçük 4 olmuş meğer,baş dönmelerim tansiyon düşünkülündenmiş,tansiyon düşüklüğüde bebeğin Allah korusun düşmesine sebep olabiliyormuş,bende progestan kullanıyorum,ben günde 3 tane kullanıyorum,dr um hiç kalma yat dedi bana,bende yaklaşık 4-5 gün sadece wc için kalktım ve şimdi iyiyim çok şükür,sakın stres yapıp üzülme,sadece yorma kendini bide mümkünse tansiyonunu takip et.benim dr um sıkı sıkı tembih etmişti bie wc dışında asla ayağı kalmayacaksın diye,çok şükür atlattık,sende atlatırsın üzülme

kızlar eğer kese sizde öyleyse bende neden büyükki,acaba ikiz gebelik falan olabilirmiki,çünkü benim eşimin ikizi var,ama eğer kese anormal değerde olsa dr um söylerdi herhalde,kafam karıştı şimdi,inşallah bi terslik yoktur

kızla çok üşüyorum ve göbeğim resmen kocamn oldu gene .
siiznde göbeğiniz öğleden sorna artıoyormu acaba?

ARTIYOR CANIM ARTIYOR BENİMDE TOMBUL DEĞİLİM 54 KİLOYUM BOYUMDA 1,65 AMA ÖĞLEN ŞİŞMEYE BİR BAŞLIYOR GÖBEK GECE YATARKEN GÖBEKLİ OLUYORUM RESMEN AMA O ŞİŞLİK BİLE HOŞUMA GİDİYOR SEVE SEVE UYUYORUM GÖBEĞİMİ kaydirigubbakcemile3

evet swethome benımde gobısım masallah baya cıktı hatta hamıle pantolonu gıymeye basladım sımdıden dıgerlerı sıkıyo rahat edemıyorum cunku

bende 47 kiloyum boyum seninle aynı ama yinede göbişim akşamları kocaman oluyor dün kayın valideme gittik şaşırdı karnımın çıktığını görünce...şişlikmi ne bu böyle bebek olamaz bu kadar çabuk ama bende bebiş gibi seviyorum:))

kıslar benımde gobegım hemen cıktı.
acıkcası cok sasırıyorum bu kadar cabuk gobıslerımızın cıkmasına.
halbukı bebısler henuz mıcıktır,bu gobekler nıye boyle kocaman oldu bırden yahu..kaydirigubbakcemile3
cogumuzun mıde bulantısı yok acaba yedıklerımız mı gobeklerı sısırıyor..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…