tamam canım,hemen bu akşam yazarım neler oldu,dr ne dedi,nasıl baktı,kese ölçülerini falan hepsini ayrıntılı bi şekilde alıcam,geçen cuma kese 16 mm di bakalım ne kadar gelişmiş,yada gelişmişmi,kesede bebek varmı yada bu günlerde olması gereken ne,görünmesi gereken ne hepsini sorucam dr a. ya ben çok heyecanlı,endişeli ve streliyim kızlar,geçen cuma keseyi görene kadar dış gebelikmi diye kafayı yiyordum,keseyi gördüm anında acaba boş gebelikmi acaba diye korkmaya başladım,ama anormal stres yapıyorum,bebeği görsem kesede biliyorum bu sefer ya kalbi atmazsa diye stres yapıcam,kalp sesini duysam bu sefer diğer testleri başlıcak acaba bebek sağlıklımı,sakatmı falan diye stres yapmaya başlıcam,sizde bu kadar stres yapıyormusunuz,ben çok kızıyprum kendime ama elimde değilsürekli kendimi dinliyorum farkında olmadan.sizde böylemisiniz yoksa bendemi bi sorun var acaba,bu gidişle bi psikoloğa gidicem sanırım
canım benimde az bulantım oluyor ama leyla gibiyim baş dönmem var..[ı]herkeze günaydın nasılsınız.benim zaman zaman karnım ağrıyo kızlar.canım hiç yemek yemek istemiyor.özellikle tatlı bişey hiç istemiyo.
Henüz aşırrı mide bulantım da yok sizler nasılsınız[/ı]
evet canım duyulması gerek ama eğer karnından baktıysa duyamayabilir alttan bakılınca duyuluyor..korkma güzel haber veririsin inşallah...Arkadaşlar günaydın. Ben C.tesi günü dr.a kontrole gittim. 6+5 'sin dedi bana . Ancak bebeğimin kalp atışını duyamadık. Haftaya tekrar gel dedi. Normalde bu haftada duyulması gerekmiyor mu? Yani anormal bir durum sözkonusu olabilir mi? Aynı durumda olan kimse oldu mu hiç?
ben bilmiyordum fitil olarak kullanıldığını sabah öğle akşam 2şer tane içiyorum ben...[ı]bende 3 adet progestanı fitil olarak kullanıyorum.doktorum bir zararı yok rahmi kalınlaştırıp bebeğin sımsıkı tutunmasını sağlar dedi.
Sonradan keşke dememek için kullanmanı tavsiye ederim dedi[/ı]
amin tatlım ben 45 kiloyla hamile kaldım canım ama bir kaç kilo aldım...allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...
kaç kilo ile hamiş kaldınız kızlar
6+2 de falan duyuluyor ama ultrosanografi ile daha erken duyuluyor diye biliyorum...canım 6 haftalık duyuluyo kalp atışı ama belli olmaz tabi...
ahh ne güzel isimler:)))bebişlere isim düşündünüzmü...
ben daha hamile klamadan eşimle karar vermiştik.
kız olursa öykü
erkek olursa poyraz koyacağım...
siz düşünmüşmüydünüz.
dilara kötü şeyler düşünme kendini yorma yatmaya çalış
geçmiş olsun
selam kızlar nasılsınız vallahi ben biraz kafayı taktım çok mutsuzum((kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim oluyo günde 2 3 damla kadar buda beni çok korkutuyor pregestan vermişti doktor onu lullanıyorum bir haftadır günde 2 tane alıyorum inşallah bebişime bişey olmazz ve miyde bulantısı az ama baş dönmesi baya var az bi iş yapayım kendimi tutamıyorum yatıyorum hep halsizlik eştahım yok deyebilirim yesemde olur yemesemde aramıyorumm acaba bebişime bişeymi olacak beni yanlızmı bırakıcakk ( bugün 7+2 yim ve ümitsizliğe kapılıyorum bu konuda bilgisi olan varmı yada çevresinde böyle benim gibi geçirenn off off off çok endişeliyim çokkk... :çok üzgünüm:senağlama
canım üzme kendini bende senin gibi 7+2 yim aynı belirtiler bendede var şimdi bile çok başım dönüyor bilgisayara her baktığımda baş dönmem çoğalıyor sanki..
kanamam olmuyor benim...ama bazen yerleşme kanaması olabiliyor korkma canımcım...
Dilara canım. Sakın ümitsizliğe düşüp kendini de bebeğini de üzme.
İyi ve güzel şeyler düşün. Doktorunlada irtibat halindeysen korkacak birşey yoktur Allahın izniyle,
bebişine kavuşursun inşallah canım benim.
canın sen bebeğinin 16 mm olduğundan eminmisin? Bir bebek ançak 8. haftada 14-20mm değerlere sahip olabilir. 6mm'dir. Benim bebeğim 4+6'yen 6mm'ydi. 6. haftada olması gereken ise 8-10 mm arası.
canın sen bebeğinin 16 mm olduğundan eminmisin? Bir bebek ançak 8. haftada 14-20mm değerlere sahip olabilir. 6mm'dir. Benim bebeğim 4+6'yen 6mm'ydi. 6. haftada olması gereken ise 8-10 mm arası.
selam kızlar nasılsınız vallahi ben biraz kafayı taktım çok mutsuzum((kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim oluyo günde 2 3 damla kadar buda beni çok korkutuyor pregestan vermişti doktor onu lullanıyorum bir haftadır günde 2 tane alıyorum inşallah bebişime bişey olmazz ve miyde bulantısı az ama baş dönmesi baya var az bi iş yapayım kendimi tutamıyorum yatıyorum hep halsizlik eştahım yok deyebilirim yesemde olur yemesemde aramıyorumm acaba bebişime bişeymi olacak beni yanlızmı bırakıcakk ( bugün 7+2 yim ve ümitsizliğe kapılıyorum bu konuda bilgisi olan varmı yada çevresinde böyle benim gibi geçirenn off off off çok endişeliyim çokkk... :çok üzgünüm:senağlama
kızla çok üşüyorum ve göbeğim resmen kocamn oldu gene .
siiznde göbeğiniz öğleden sorna artıoyormu acaba?
ARTIYOR CANIM ARTIYOR BENİMDE TOMBUL DEĞİLİM 54 KİLOYUM BOYUMDA 1,65 AMA ÖĞLEN ŞİŞMEYE BİR BAŞLIYOR GÖBEK GECE YATARKEN GÖBEKLİ OLUYORUM RESMEN AMA O ŞİŞLİK BİLE HOŞUMA GİDİYOR SEVE SEVE UYUYORUM GÖBEĞİMİ kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?