2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Allah yardım etsin vallahi benim iştahım açıktır genelde :) inşallah fazla almam 8-10 kg geçerse yandım :))
ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi çözülür...

benim canım daha çok ekşi turşu falan istiyor ama tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum...
herkes ekşi ve tuzluya erkek tatlıya kız diyor ama görücez bakalım...
ahh yok canım kusmazsın inşallah bebeğin beslenemez o zaman...kilo alsan nolcak verirsin sonra...
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
ahh canım benim inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerimizi alırız kucağımıza...
bende normal doğum yapmak istiyorum ama doktorum şimdiden sezeryan olucak dedi...
kürtaj bile çok zor olmuştu benim bebeğimi kaybettiğimde...
benim sabah bulalntım 2 gündür var kızlar bakalım erken basladı ya kız mı olacak
cin takvimine göre erkek çıkıoo ama ..
daha keseyi bile görmedim düşündüğüm şeylere bak:))
çin takvimine nasıl bakılıyor bilen varmı..sat tanmı bakılıyor yoksa yumurtlama olduğu zamandanmı?
benim sat eylül ama yumurtlamam ekim ayında oldu hangisine bakıyım..
biri kız diğeri erkek çıkıyor:)))
bende park yatak değilde sadece yatak alıp yatak odasına yanıma koymayı düşünüyorum..
oda yapmayı düşünüyorum şimdilik çünkü seneye taşınıcaz zaten taşındıktan sonra alırım..inşallah o günler gelsinde..
Kızlarrr merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
amin canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldinhihoyyyt

İyi akşamlar kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah :Saruboceq: doğum 20 temmuz dedi doktor

Bugün kesemi gördüm miniminnacık daha bayramdan önce6 sındada kalp atışını dinlemeye gidicem Allahın izniyle... kaydirigubbakcemile2

Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin hihoyyyt

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin...

bızde de ye eksıyı cıkar ayseyı ye tatlıyı cıkar hakkıyı derler

öyle derler canım ama ben daha hiç ekşi yiyip kız doğuran tatlı yiyip erkek doğuran görmedim hep tam tersi oldu tanıdıklarımda...

kızlarr Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin..sağllıkla yavrulanızı kucağınıza alın inş..çok güzel bişey anne olmak...9 ay şimdi size hiç geçmeyecek gibi gelir..geçen sene bende sizin gibi yeni hamileydimm

slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım 5 kasım da hamıle olduğumu öğrenmiştim ama gecen pazar kanamam geldi ve bebeğim düştü.5 kasımda beta 121 çıkmıştı.ertesi günü ateşlendim gece 39a kadar çıktı ateşım acile gittik doktor ilaç kullanma duşa gir ılık dedi.duşa girdim,sirkelı su yaptık ama düşmedi.ertesi günü hastaneye gittim.doktor beta yaptı yıne 7 kasımda beta 134 çıktı doktor bebek gelışmıyo galıba dedi.folık acid verdi eve yolladı.tam p.tesi başka bir kadın doğum uzmanına gidecektım.pazar günü kanamam geldi.hastaneye yatırdılar serum ilaç falan verdiler ama kanamamda durmadı.bebeğim düştü.doktor kanaman durup hamılelık devam etse bile bebek gelışmıyo dedi.anca toparlandım yatıyodum.aman dikkat edin güzel anneler kendinize ve bebeğinize.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.Allah hepinizi nazarlardan korusun.temmuz annesi olamıcam ama yakanızı bırakmam.umudumu yitirmeyeceğim.herşeyın hayırlısı olsun.verende Allah alanda.doktor 6 ay korunun sonra düşünürsün dedi ama uzun değil mi bu süre yaa 3-4 ay sonra diye düşünüyodum ama bakalım bu hafta yine kontrole gidicem.hepinizi öpüyorum.kendinize,bebişlerinize,sevdiklerinize iyi bakın.

Son düzenleme:

ewet canım folic plus kullanıyordum.yeterli değil dedi.yok bence druna güvena.s.

canım çok geçmiş olsun.üzüldüm kaybına umarım çabuk toparlarsın.:1hug:

canım cok gecmıs olsun uzulme yıne olur ınsallah boyle durumlarda ne denır hıc bılemıyorum çok cok gecmıs olsun:teselli:

günaydın nasılsınız.
bebekler iyi mi?
kızlar ben dün ağlamaktan öldüm.hiç yok sebebten ağla ağla bir ha oldum.
gözleim hala şiş.
siz de de böyle ağlama krizleri var mı hiç
ama bayağı içli çili ağladım.boş boş değil.hatta kocamın beni de bebeği de sevmediğine karar verdim neden bilmem ağlarken onlaı düşünüyordum:)))))

zaman zaman banada bole aglama krızlerı gelıyo nedense hıc yoktan yere aglıyorum :))

ya bir de kocam demez mi o akdar hamile görüdk senin gibi ağlayanını görmedik........
ana bunu diyen sen misn ağlamalrım artık hiç susmadı..
bebeğime zarar vermek istemedm ama umarım etkilenmmeiştir.
birde dünden beri adet sancıalrı var bende.aslında adet günüm tam bugün ve adet oluyor gibi hissediyorum kendimi sancıarı felan aynı.umarım tehlikeli bir şey değildir.

günaydın sitenin en güzel hamileleri..
umarım herkez iyidir.akşam çokkarnım ağırdı.karnım ağırdı diye ağladım..
şimdi daha iyiyim.allah hepimizin yardımcısı olsun.
geçmişi okudum düşük yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun.allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun tatlım.
swethome canım hamişlikte olur böyle duygu dalgalanmaları ama ne olur güçlü ol üzme kendini de bebişi de.
herkeze sağlıklı mutlu birr gün diliyoruma.s.:Saruboceq:Şeniz

canım çok üzüldüm. böyle zamanda söylenen bütün kelimeler yetersiz kalıyor biliyorum. bende yaşadım. allah bir daha yaşatmasın canım kimseye....

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar melekler ve koruyucuları nasıllar ??

Annem bir melek canım çok geçmiş olsun ... Ben de geçirdim allah bir daha yaşatmasın canım....

Arada banada ağlama krizleri geliyor kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…