benim canım daha çok ekşi turşu falan istiyor ama tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum...Benim bir sorum olacak, güleceksiniz belki ama. :)) Canı tatlı veya turşu/acılı şeyler isteyen anne adaylarının bebişlerinin cinsiyetlerini belirlemedeki rolü nedir?
Yani canım tatlı istiyor ise kız, turşu ve acı istiyorsa erkek mi? yada tersi mi?
ahh yok canım kusmazsın inşallah bebeğin beslenemez o zaman...kilo alsan nolcak verirsin sonra...Kızlar benimde normalde göbeğim var ama iyice çıktı yaa...( şişlik feciii belimde kalınlaştı iyicce... 8-10 kg dan fazla almamalıyım hamilelik boyunca boyuma göre kilom fazla zten... Bazen keşke kussam yiyemesemde kilo almasam diyorum :))
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3bende cok kılo almaktan korkuyorum.kaydirigubbakcemile
ama bebısler cın herseye deger..
evet canım herşey bebişler için..
buarada benım bılıdıgımde eksı yıyınce genelde erkek bebek oldugu.bırde kıslar doktorum hamılelıkle ılgılı bır kıtap vermıstı orda dıyorkı kız cocuk mıdeyı cok bulandırırmıs, erkek bebek salgıladıgı hormonlardan dolayı pek mıde bulandırmazmıs.kaydirigubbakcemile3
yoksa hepımızın oglusları mı olucak.:roflol:
sımdılık kımsenın mıdesı bulanmıyor cunku.kaydirigubbakcemile3.
ahh canım benim inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerimizi alırız kucağımıza...kızlar hepinize çok teşekkür ederim.umarım haepimiz sağlıklı bebekler nasip ader rabbim.normal doğum yapmak için hep doğal hamile kalmak istemiştim. umarım bağıara bağıra doğurup kucağıma alırım kızlar.çok bekledim. çok istedim. 5 yıldır çok gözyaşı döktüm.a.s
çin takvimine nasıl bakılıyor bilen varmı..sat tanmı bakılıyor yoksa yumurtlama olduğu zamandanmı?benim sabah bulalntım 2 gündür var kızlar bakalım erken basladı ya kız mı olacak
cin takvimine göre erkek çıkıoo ama ..
daha keseyi bile görmedim düşündüğüm şeylere bak:))
bende park yatak değilde sadece yatak alıp yatak odasına yanıma koymayı düşünüyorum..ben de alışveriş için bekletiyorum.
teyzeleri anneanesi bakıyor ama hepsi de 4 aylık olsun hele diyroalrmış
ayy zaten kriz de var işsizlikte var
şu an almam da mümkün değil zatn.
o rızkı ile gelecek inşalah.
bekliyorum.
arada bakacağım.ufak ufak minik beyaz tulumlara hiç dayanamam.biraz büyüüsn bebşim de sevmeye başlayyaım çarşıda görüdkleimi.
ay kızlar bebeği yatırmak için park yatak düşünürmüsünüz.
ben öyle düşünüyorum.
yatak odasında yanıma koymak için.
odasını sonra döşeyeceğim inşallah.
bebeğimin.
sizce nasıl olur.
amin canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldinhihoyyytKızlarrr merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin...İyi akşamlar kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah :Saruboceq: doğum 20 temmuz dedi doktor
Bugün kesemi gördüm miniminnacık daha bayramdan önce6 sındada kalp atışını dinlemeye gidicem Allahın izniyle... kaydirigubbakcemile2
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin hihoyyyt
bızde de ye eksıyı cıkar ayseyı ye tatlıyı cıkar hakkıyı derler
btrklc tekrar hosgeldın aramıza en cici hamisimiz..Şeniz
canım sana doktorun elevıt mı verdı?
benımkıde hemen elevıt vermıstı ama netten arastırdıgıma gore kımı doktorlar ılk 3 ay folık asıte devam ettırmıs kımısı hemen elevıt vermıs.
bende tedırgın oldum halen folık plus ıcıyorum.:bbo:
gercı artık 6 haftalık olduk. acaba baslasam mı elevıte?
slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım 5 kasım da hamıle olduğumu öğrenmiştim ama gecen pazar kanamam geldi ve bebeğim düştü.5 kasımda beta 121 çıkmıştı.ertesi günü ateşlendim gece 39a kadar çıktı ateşım acile gittik doktor ilaç kullanma duşa gir ılık dedi.duşa girdim,sirkelı su yaptık ama düşmedi.ertesi günü hastaneye gittim.doktor beta yaptı yıne 7 kasımda beta 134 çıktı doktor bebek gelışmıyo galıba dedi.folık acid verdi eve yolladı.tam p.tesi başka bir kadın doğum uzmanına gidecektım.pazar günü kanamam geldi.hastaneye yatırdılar serum ilaç falan verdiler ama kanamamda durmadı.bebeğim düştü.doktor kanaman durup hamılelık devam etse bile bebek gelışmıyo dedi.anca toparlandım yatıyodum.aman dikkat edin güzel anneler kendinize ve bebeğinize.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.Allah hepinizi nazarlardan korusun.temmuz annesi olamıcam ama yakanızı bırakmam.umudumu yitirmeyeceğim.herşeyın hayırlısı olsun.verende Allah alanda.doktor 6 ay korunun sonra düşünürsün dedi ama uzun değil mi bu süre yaa 3-4 ay sonra diye düşünüyodum ama bakalım bu hafta yine kontrole gidicem.hepinizi öpüyorum.kendinize,bebişlerinize,sevdiklerinize iyi bakın.
slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım 5 kasım da hamıle olduğumu öğrenmiştim ama gecen pazar kanamam geldi ve bebeğim düştü.5 kasımda beta 121 çıkmıştı.ertesi günü ateşlendim gece 39a kadar çıktı ateşım acile gittik doktor ilaç kullanma duşa gir ılık dedi.duşa girdim,sirkelı su yaptık ama düşmedi.ertesi günü hastaneye gittim.doktor beta yaptı yıne 7 kasımda beta 134 çıktı doktor bebek gelışmıyo galıba dedi.folık acid verdi eve yolladı.tam p.tesi başka bir kadın doğum uzmanına gidecektım.pazar günü kanamam geldi.hastaneye yatırdılar serum ilaç falan verdiler ama kanamamda durmadı.bebeğim düştü.doktor kanaman durup hamılelık devam etse bile bebek gelışmıyo dedi.anca toparlandım yatıyodum.aman dikkat edin güzel anneler kendinize ve bebeğinize.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.Allah hepinizi nazarlardan korusun.temmuz annesi olamıcam ama yakanızı bırakmam.umudumu yitirmeyeceğim.herşeyın hayırlısı olsun.verende Allah alanda.doktor 6 ay korunun sonra düşünürsün dedi ama uzun değil mi bu süre yaa 3-4 ay sonra diye düşünüyodum ama bakalım bu hafta yine kontrole gidicem.hepinizi öpüyorum.kendinize,bebişlerinize,sevdiklerinize iyi bakın.
zaman zaman banada bole aglama krızlerı gelıyo nedense hıc yoktan yere aglıyorum :))
canım çok geçmiş olsun.üzüldüm kaybına umarım çabuk toparlarsın.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?