2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aramıza h.gniz inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu arada benimde 2.çocuğum olacak allah kısmet ederse 4 yaşında bi kızım var bundada 4 ayda anca tuttu biraz naza çekti kendini hepimize sağlıklı günler diliyorum...a.s.

merhaba arkaslar ,oncelıkle hepinızı kutluyorum insallah saglıklı bır sekılde bebıslerınızı kucagınıza alırsınız.bende temmuz anne adayı olarak, kabul edersenız sızlerle bırlıkte olucam.
benımde s.a.t 26 eyluldü. 28 gunde bır adet oluyordum adet gunum gelmeden test yaptım ve pozitif cıktı doktora gıttığımde erken olduğunu sımdı gorunmeyecegını soyleyıp kan testı ıstedı.24 ekımde kan degerim 496.3 cıktı 15 gunluk olabılcegınısoyleyıp 5 kasımda tekrar gelmemı ıstedı.cok heyecanlıyım.beklemek zor gelıyo.sımdı ben kac haftalık olduğu konusunda tereddut edıyorum s.a.tarıhımımı baz alıcam anlayamadım.ve gıttığımızde sadece kesemı gorulcek yoksa bebısımde gorulcekmı?sızlerınde benım gıbı boyle kafası karısıyomu :))
insallah hepimiz saglıklı sorunsuz keyıflı gunler gecırerek bebıslerımız kucagımıza alırız.a.s.

Son düzenleme:
Merhaba, bu tarihlere benimde kafam karışıyor. Son adetin ilk günü baz alınıyor. Son adet tarihim 22 eylül, 28 günde oluyorum. İnternetteki hesaplayıcalara göre 6 haftalık hamileyim fakat, Şimdi kafamın karıştığı soru şu 22 sinde adettim 28 inde bitti zaten bu hafta hamile kalamam bir hafta kafadan gitti. İlk bir haftadan sonra başlamıyormu yumurtlama (ki ben adetten bir hafta sonra diğer adete 1 hafta kala yani aradaki 15 gün Diye biliyorum yumurtlama dönemini). 2 hafta gitti. ben nasıl 6 haftalık hamile oluyorum ben bunu anlamıyorum. bide ne zaman kalbp atışlarını duycaz bilen varmı?

cnm kafanız karışmasın sakın.. mesela ben ilk ultrason fotoğrafını elime alınca acaba yolk kesesi bu mu bebek şu mu normal mi bu görüntü ...... bir sürü şeye kafamı takmıştım netteki görüntülerle karşılaştımıştım daha neler neler ... şimdi gülüyorum o hallerime :) yani tadını çıkartın stres olmayın bak biz bebişlerimizi kucağımıza aldık bile sizler de sağlıcakla alacaksınız inş.. stres olmamak elde değil yaşadığımız için biliyorum ama yine de çok hoş duygular sonuna kadar yaşayın hiç bişey sizi endişelendirmesin üzmesin inş. ..

cnm tam olarak hamile kaldığın günün bilinmesi olanaksız olduğu için son adet tarihi baz alınıyor.. aslında 4 haftadır bebişinlesin ama 6 haftalık hamile olarak hesaplıyacaksın , adet tarihi baz alınıyor ..

kalp atışlarını 6. haftadan sonra duyarsın .. yani şu anda içnde minik bir kalp daha atıyo ... çok duygulandım walla ..

Son düzenleme:
günaydın
temmuz anneleir hayırlı sabahlar
nsılsınız bugün.
mide bulantısı başlayan var mı aranızda acaba ?
benim sabah bulantılarım başladı canım yataktan kalkmadan bir kaç tane tuzlu kraker yiyorum...
günaydın bende şuan hiç bi belirti yok sadece ağız tadım değişik ve üşüme devam ediyo herhalde kansızlık var bende doktora gitmedim henüz sizler gittinizmi...yerimseniben
bende gitmedim p.tesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla dr gitmek için kasık ağrım var..
varmı sizde kızlar kasık ağrısı?
6 haftalıkken kalp ataışı duyuluyor canım..
sen hiç kafanı karıştırma sat tan itibaren say...
sat 22 eylülse senin şuan 5+4 oluyor 6 değil canım...

bende gitmedim p.tesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla dr gitmek için kasık ağrım var..
varmı sizde kızlar kasık ağrısı?

bende arada oluyo oda uzanıp kendimi gerdiğimde dikkat etmiyorum bi an hafif bi batma oluyo yoksa şuan için bişey yok bence korkma arada böyle gelip geçici ağrılar kramplar girebilir nasılsa doktora gideceksin pazartesi bol bol dinlenmeye bak keyfini çıkar...yerimseniben:CüvCüv:

sağol tatlım ama korkuyorum işte önceki hamileliğimde düşük tehlikem varkende kasığım ağrıyordu..inşallah hepimiz güzel haberler alırız:1hug:

Kızlar iiyi geceler Allahım izin verirse bende 2009 temmuz annesi olacam. Bugün moralim biraz bozuk sadece

Selam kızlar.. ooo ben gelmeyeli sayfalar dolmuş bile. maşallah:)) Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkürler. Ben de önceki gün doktora gittim. Allah'ın izniyle keseyi gördük. Herşey çok güzel. ama doktor 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım dedi. 11 kasımda kısmetse kalp atışlarını duycaz bebeğimizin. çok heyecanlıyız.
Bu arada bende bulantı, aşerme hala yok. Sizlerde başladı mı? Sadece gecenin bir vakti midemin zil çalmasıyla uyanıyorum, yani çok sık acıkmaya başladım. Doktor bana doğumun haziran ayında bile olabilir dedi. Bakalım kısmet.

ay inanmıyorum demekki kalbi atıyor ve ben bu hafta gidice belki kalbinin atışını duyabilcem çok sevindim.

bende bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahıjm ya boy 1,60 kg 58
ama ben hiç durmadan yiyorum.
işyerine meyve geirdm hızımı kessin diye:)))
ama karnım ehr zaman zil çalıyorrrrrrrr:lepi:
fakat kg almaya başaldım gibi geliyor bana .
benim göbek ve mide kabartsı bende önde gidiyor.zaten bende göbek ve mide olayı vardı.
birazda midem da gaz oluşunca hamilelri gibi gezerdim.
çok şükür hamileyim ama şimdi de sanki 4 aylık hamile gibiyim.
göbek benen önde gidiyor.
yandıkm ki ne yandım.olsun bebişim dünyaya gelinc ekucağıma lınca geceleri vızlayacak, bsele yıka büyüt ev işleri derken vereceğim inşallah.
oyy bebişim seni değişirmiyim ben bir kaç kg ya gel bebişim küsme gel anneciğim.:)):ecrin_bebek:

kızlar dün bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış. Çok dua edin bebişime bana sıkı sıkı tutunsun

kızlar dün bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış. Çok dua edin bebişime bana sıkı sıkı tutunsun

ay canım allahım bebeğini de seni de korusun bu ne demek miş canım.
rahim ağzına yakın olmak ne gibi sonuçlar doğururmuş ne zaman bebek yukarı çıkarmış söyledi mi doktorun.
peki sen ne gibi tedbirler alacakın.
canım allahım bebeğine de sana da tekrar tekrar şifa verisn.sağlık verisn.
sağlıklı doğum nasip etisn.

canım bişey demedi dinlen ve ağır kaldırma dedi çok moralmi bozdu

canım onu herkees söylüyorlar.zülme.senin daha 4 hafta imiş.gelişecek bebeğin annesi.
vitamin felan verdi mi folik asit verdi mi?
birde arakadaşalrım hep normal zamanda bile yatarken ayaklarını biraz yüksepe koy demişlerdi.
her hamilenin dinelenmesi gerekiyor ilk 3 aylık döemi aşana kadar canım.
hiç canını sıkma dinlen ve ne zaman gideceksin bir daha doktora.
sen duanı et dinlen canım oalcka her şye güzle olacka

canım 15 gün sonra dedi ben şu anda annemlerdeyim bu hafta evime gideceğim ama pazartesi günü farklı bi doktora gidecem bu gittiğim hiçbir bilgi vermedi annemde randeu almış başka bi doktora

çok geçmiş olsun nurcum inşallah bi daha ki sefere hayırlı haberlerini alırız aman dikkat et kendine

canım olsun bebiş gelsinde sonra verilir kilolar..
benimde boyum 1,63 kg 46 bende biraz zayıf hamile kaldım ama şimdi iştahım açıldı yavaş yavaş alıcam:)))

canım kıyamam dualarım seninle ama sen yinede başka dr git bencede...
inşallah önemle bir problem yoktur..dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…