Benim ikinci bebeğim kızlar uzun süren bir aradan sonra..Çok erken öğrendim bu sefer hamile olduğumu müthiş bir mide ağrısıyla yorgunluk hat safhada ne kadar belirti var hepsi üzerimde ..En son 1 ekim hastalanmıştım erken teşhis olunca beklemek istedim bugün 3 gün geçiyor ve tam 4+2 günlük ..Doğru diyorlarmış ilkinde hiç anlamadım herkez keyfini çıkar diyor şuan ..Kaç gündür buraya yazmak istedim ama yine bekledim henüz doktoruma gitmedim daha erken en son dün gece test yaptım ve çift kırmızı ..
Oysa ben 2 hafta önce öğrenmiştim mucize gibi okadar küçük nasıl çıkar deyip durdu doktorum telefonda..Oldumu oluyor işte
Uykusuzluk konusunda size katılıyorum erkenden kalkıyorum..Ve üşüme yazmış bir arkadaşım aynen ayaklarım buz gibi onun dışında halsizlik baş dönmesi dediğim gibi hertürlü belirti ara ara olup bitiyor..
İnternette yayınlanan takvimlere baktığımda doğum temmuz -8 sizlerle birlikte tatlı bir 9 ay diliyorum Rabbimden ..Sağlıkla ,huzurla,bol sohpetle kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah Rabbim a.s. a.s.
benim sabah bulantılarım başladı canım yataktan kalkmadan bir kaç tane tuzlu kraker yiyorum...günaydın
temmuz anneleir hayırlı sabahlar
nsılsınız bugün.
mide bulantısı başlayan var mı aranızda acaba ?
bende gitmedim p.tesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla dr gitmek için kasık ağrım var..günaydın bende şuan hiç bi belirti yok sadece ağız tadım değişik ve üşüme devam ediyo herhalde kansızlık var bende doktora gitmedim henüz sizler gittinizmi...yerimseniben
6 haftalıkken kalp ataışı duyuluyor canım..Merhaba, bu tarihlere benimde kafam karışıyor. Son adetin ilk günü baz alınıyor. Son adet tarihim 22 eylül, 28 günde oluyorum. İnternetteki hesaplayıcalara göre 6 haftalık hamileyim fakat, Şimdi kafamın karıştığı soru şu 22 sinde adettim 28 inde bitti zaten bu hafta hamile kalamam bir hafta kafadan gitti. İlk bir haftadan sonra başlamıyormu yumurtlama (ki ben adetten bir hafta sonra diğer adete 1 hafta kala yani aradaki 15 gün Diye biliyorum yumurtlama dönemini). 2 hafta gitti. ben nasıl 6 haftalık hamile oluyorum ben bunu anlamıyorum. bide ne zaman kalbp atışlarını duycaz bilen varmı?
bende gitmedim p.tesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla dr gitmek için kasık ağrım var..
varmı sizde kızlar kasık ağrısı?
bende arada oluyo oda uzanıp kendimi gerdiğimde dikkat etmiyorum bi an hafif bi batma oluyo yoksa şuan için bişey yok bence korkma arada böyle gelip geçici ağrılar kramplar girebilir nasılsa doktora gideceksin pazartesi bol bol dinlenmeye bak keyfini çıkar...yerimseniben:CüvCüv:
cnm tam olarak hamile kaldığın günün bilinmesi olanaksız olduğu için son adet tarihi baz alınıyor.. aslında 4 haftadır bebişinlesin ama 6 haftalık hamile olarak hesaplıyacaksın , adet tarihi baz alınıyor ..
kalp atışlarını 6. haftadan sonra duyarsın .. yani şu anda içnde minik bir kalp daha atıyo ... çok duygulandım walla ..
ben bi 10 gün daha beklicem git gel yapmak istemiyorum hem bebişi hem kalp atışlarını duyarım belki diye nasıl geçecek şu 10 gün ne durumdayım bebiş ve ben merak ediyorum..:) kızlar ya ben çok kilo alıcam sanırım 61 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla doğuma gircem bide boyumda yok 1,60 yandım ben tombiş yuvarlak bişey olucamm
kızlar dün bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış. Çok dua edin bebişime bana sıkı sıkı tutunsun
ay canım allahım bebeğini de seni de korusun bu ne demek miş canım.
rahim ağzına yakın olmak ne gibi sonuçlar doğururmuş ne zaman bebek yukarı çıkarmış söyledi mi doktorun.
peki sen ne gibi tedbirler alacakın.
canım allahım bebeğine de sana da tekrar tekrar şifa verisn.sağlık verisn.
sağlıklı doğum nasip etisn.
canım olsun bebiş gelsinde sonra verilir kilolar..bende bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahıjm ya boy 1,60 kg 58
ama ben hiç durmadan yiyorum.
işyerine meyve geirdm hızımı kessin diye:)))
ama karnım ehr zaman zil çalıyorrrrrrrr:lepi:
fakat kg almaya başaldım gibi geliyor bana .
benim göbek ve mide kabartsı bende önde gidiyor.zaten bende göbek ve mide olayı vardı.
birazda midem da gaz oluşunca hamilelri gibi gezerdim.
çok şükür hamileyim ama şimdi de sanki 4 aylık hamile gibiyim.
göbek benen önde gidiyor.
yandıkm ki ne yandım.olsun bebişim dünyaya gelinc ekucağıma lınca geceleri vızlayacak, bsele yıka büyüt ev işleri derken vereceğim inşallah.
oyy bebişim seni değişirmiyim ben bir kaç kg ya gel bebişim küsme gel anneciğim.:)):ecrin_bebek:
kızlar dün bebişimin kesesini gördük ama rahim ağzına çok yakınmış. Çok dua edin bebişime bana sıkı sıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?