kızlar benim bildiğim kadarıyla elevit kullanmaya başladıktan sonra folik asit kullanılmazdı.ama dün dr um bana her ikisinide kullan,folik asidide bırakma dedi.aranızda hem folik asit hem elevit kullanan varmı?
slm kızlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sonucumu da daha dün öğrendim inş. herşey yolunda giderse bebeğim internetteki hesaplamalara göre 30 temmuzda doğacak :) kılpayı yırtmışım yoksa 2009 ağustos anneleri arasında olacaktım bademden bizim tüp bebek kızlarından ayrılacaktım hehe :)
kızlar benim bildiğim kadarıyla elevit kullanmaya başladıktan sonra folik asit kullanılmazdı.ama dün dr um bana her ikisinide kullan,folik asidide bırakma dedi.aranızda hem folik asit hem elevit kullanan varmı?
cnm hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın işallah
yazını görünce içim bi tuhaf oldu geçen sene bu zamanlar ben de hamileymişim ama haberim yoktu
5 kasımda öğrenmiştim vayyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee
şimdiyse kızımın 4.ayına 5 gün kaldııııııııııııııı
rosem kız sende mi hamişsin bi zamanlar ne muhabbet ederdik kk da sohbet odasında sen beni unuttun sanrıım :) çok sevindim senin adınada demekki ikimizede kısmet bu zamanaymış diş ağırınıda dr.una sor istersen. benim dr.um kasık ağrılarım için poral isimli bir ilaç varmış emerek kullanılıyormuş onu kullanabilirsin bi zararı olmaz demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?