2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim bildiğim kadarıyla elevit kullanmaya başladıktan sonra folik asit kullanılmazdı.ama dün dr um bana her ikisinide kullan,folik asidide bırakma dedi.aranızda hem folik asit hem elevit kullanan varmı?

Benim şimdilik göğüslerde şişkinlik hissi ve arada bir gelen kasık karmplarından başka bir şikayetim yok...

kızlar benim bildiğim kadarıyla elevit kullanmaya başladıktan sonra folik asit kullanılmazdı.ama dün dr um bana her ikisinide kullan,folik asidide bırakma dedi.aranızda hem folik asit hem elevit kullanan varmı?

canım benim doktorum folik asiti bıraktırıp eveviti öyle verdi zaten elevitin içinde folik asit var ekstra kullanmaya gerek yok bildiğim kadarıyla zaten folikasitin fazlasıda zararlı

Canlarım, karın ağrısı çok normalmiş. Benim de karnım ağrıyor ve doktoruma sordum. Adet görecekmiş gibi ağrılar çok normalmiş. İlk zamanlar oluyormuş. Korkulacak birşey yok yani. İçinizi ferah tutun olmaz mı.

Inşallah bişey olmaz.bana veya çocuğuma..o kadar hassasım ki herşeye üzülüp ağlıyorum allah yardımcım olsun

slm kızlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sonucumu da daha dün öğrendim inş. herşey yolunda giderse bebeğim internetteki hesaplamalara göre 30 temmuzda doğacak :) kılpayı yırtmışım yoksa 2009 ağustos anneleri arasında olacaktım bademden bizim tüp bebek kızlarından ayrılacaktım hehe :)

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?

toplam 40 hamiş masallah nazar deymesın

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin sağlıklı huzurlu bi hamilelik geçirmen dileğiyle tebrik ederim...a.s.

canım ben hamile kalmadan önce kullanıyordum.dr onu kes bunu al dedi. günde bir tane elevitin içinded folic asit var zaten.a.s.

Benim doktorumda hem folbiol hem eleviti verdi. Folbiolü 3 aydan sonra kesicez elevite doğuma kadar devam ediceksin dedi. Doktoruma güveniyorum. Sen doktorun ne derse onu yap vardır bir bildiği benneyaptımki

AYYY canım üstüste mi hamile kaldın:bbo:

Ben hamile kalmadan 3-4 ay önce folik plusa başlamıştım..Şimdi de günde 1 kez alıyorum...

benımde bulansammı bulanmasımmı arası bısı karar veremıyor sanırım ama sbhları kahvaltı yapamıyorum sonrada okula gıdınce cok acıkıyorum gozlerım kararıor oğleye doğru kendıme gelıyorum bu seferde bas ağrısı oluyor

ama kızlar ben cok ayva yıyıorum durmedan cnm ayva ve tatlı tuzlu seyler ıstıyor
sızded de varmı bole durunlar?

benim mide bulantım ,mide yanmam yok..sanırım erken daha bunun için..Kız çocuk hayal ediyordum ama dişleri çürütmezsem çok çikolata yiyorum..Görecez bakalım hakkıyı mı çıkarcam yoksa ayşe yi mi:roflol:

merhaba kıslar.
benımde bugun mısafırım vardı pek gıremedım kk ya.
buarada benım dısım agrıyor.senağlama
dayanılmayacak gıbı degıl ama eger agrı artarsa ne yaparım..senağlama
bıraz bebek aspırını koydum dısıme bırsey olurmu acaba?
hamılelıkte dıs yaptırmak sakıncalı mı?senağlama

rosem kız sende mi hamişsin bi zamanlar ne muhabbet ederdik kk da sohbet odasında sen beni unuttun sanrıım :) çok sevindim senin adınada demekki ikimizede kısmet bu zamanaymış diş ağırınıda dr.una sor istersen. benim dr.um kasık ağrılarım için poral isimli bir ilaç varmış emerek kullanılıyormuş onu kullanabilirsin bi zararı olmaz demişti.

canımmm hıc unuturmuyum senı askolsun.o sohbet odasındakı gunlerı hıc unutmuyorum cunku ayrı bır tadı vardı.
kk ya gırınce bırseyler yazıp hemen cıktım.
tebrık ederım canım.hatta gebelıge baktım baslıgın varmı dıye.ama bulamadım.:çok üzgünüm:
aramıza hosgeldın.ŞenizŞeniz
bebek aspırını bıraz ıyı geldı gıbı canım.doktoruma gıdınce sorucam bakalım ne dıcek.:çok üzgünüm:

rosem cok mecbur kalınca mudahele edıyolarmıs
aslında ılk 3 aylık donemden sonra uygun goruyolar ama eger gercekten cok kotuyse ıstersen bı dışhekımıne gıt çok gecmıs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…