2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gunaydın kızlar
bende dun aksam cok kotuydum
mıdem cok berbattı bugun ıstahım yok nedense
hala kahvaltı bıle yapmadım
bır bardak sut ıctım sadece.

günaydın
anne adayalrım bebeklerimiz nasıl.
ben balki ayrın belki de ertesi gün giderim doktora.
kalp atışalrını ilk defa duyacağız.
doktor öyle demişti.
süre doldu.
kızlar ama 2 gündür mide bulantım hariç kenimi gebe gibi hissedemiyorum neden acaba.
mide kısmın şiş ama alt göbek var ya orası şiş değil .
bebeğim gelişiyordur inşallah.

Merhabalar,
4 hafta 4. günümdeyim. 3 gündür lekelenmem var. 3 gün önce eşimle ilişkiye girdik vesonrasında 3 gündür lekelenmem var. 2 gün önce korkarak doktora gittik. herhangi bir sorun olmadığını, sadece sarı kesenin 3-7 mm arasında olması beklenirken 2,3 mm çıktığını. lekelenme ile ilgili bi bulgu olmadığını normal karşılanabileceğini söyledi. Sizlerin arasında bu şekilde bir sorun yaşayananız varmıdır arkadaşlar? Eşimle çok korkuyoruz. Ayrıca doktorum bu olaydan sonra endol adında bir fitil verdi. Prospektüsünde hamilelerde kullanılmamalıdır yazıyor! doktorumuda değiştiricem galiba... Anadolu yakasında doktor öneriniz varmıdır?

günaydın arkadaslar güzel annişler ve melekleri :)))

brcbgsl: sıkma canını ilk zamanlarda ilişkiyi kanama falan oluyor diye önermiyor zaten dr lar .biz uzak duruyoruz birbirimizden onun için .sarı kese ne oluyor canım onu anlamadım?

tekrar merhaba,
önce gebelik kesesinin oluştuğunu, daha sonra gebelik kesesinin içinde sarı kese denen bi kese olulştuğunu anlattı dr. onun boyundan bahsetmiştim. işallah bişey olmaz bizde artık kardeş kardeş bekliycez bakalım :)

hiç keseyi daha önce görüpte kalp atışı duyulmayan var mı?
allahım ya ne kadar karmsar oldum bne.
az önce yeni doğum yapmış kasım annelerinin hikayerlini okudum gözlerim sulandı
kenimi düşündüm.
ertesi gün doğurucağımı yavrumu kucağıma alacağım ı bilsem uyuyabilir miyim diye.
sonr ailk görüdğüm an ne yaparım acaba diye.
ay allhım hepimzie o günü göstersin inşallah

merhaba arkadaslar cumartesi kan tahlili yaptırdım beta 1790 cıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonda göremedi cok korkuyorum dıs gebelik mi acaba mide bulantım yok sadece bas dönmesi ve gögüsümde hassaslık var

karından bakıldıysa görülmez canım .kanın enaz 6500-10.000 olması gerekli görünmesi için
vaginalle baktırsaydın görünürdü , olumsuz düşünme canım.

6 haftalık olmadan görünmüyormuş.
ben 6 haftalık olunca gitmiştim.
inşallah göreceksin.
inşallah doğurup kıcağına alcaksın

inş dediğiniz gibi olur vaginalla baktırmak iyi değil diyorlar bebege zarar verebilirmiş o yüzden onuda istemiyorum inş sağ salim hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız

kalp atışları vajinal olarak bakıldığında 6.haftadan sonra alınabiliyor. Ama tabii anneden anneye değişiyormuş.
Bilgine

kızlar korkmayın dış gebelik değildir.dış gebelikte çok aşırı kanama falan oluyormuş kötü şeyler getirmeyin aklınıza.bende 23 kasımda gideceğim doktora bakalım inşallah görebiliriz keseyi.
allah yardımcımız olsun kritik bir 3 aydayız.inşallah atlatırız bunları da sağ salim alırız mis kokulularımızı kucağımıza

canım hosgeldın aramıza.tebrıkler canım.
aklına kotu seyler getırme canım 5 hatalıkken daha cok kucuktur o yuzden gozukmemıstır annesı.Şeniz

kızlar birde karnından gözükmesi için idrar torbasının cok dolu yani sıkışık gitmeniz gerek. öyle net görünüyor ultrasyonla.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER!!!!!!!
Ben aranıza yeni katıldım.. 3.tüp bebek denemesinde hamile kaldım.. dün akşam ilk kontrolüm vardı...6+6 günlük hamileyim.. çok şükür kalp atışlarını da görük.. karından ultrasonla bakıldı... ölçümleri de haftasına göre normal çıktı... çok mutluyum... Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin!! İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz ve Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...

kızlar birde karnından gözükmesi için idrar torbasının cok dolu yani sıkışık gitmeniz gerek. öyle net görünüyor ultrasyonla.

evet doktor banada dedi 10 gün sonra idarara sıkısık bir sekilde gel dedi ben cumartesi gittigimde doktoru beklerken lavaboya gitmiştim belkide ondan görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…