kızlar benim bildiğim kadarıyla elevit kullanmaya başladıktan sonra folik asit kullanılmazdı.ama dün dr um bana her ikisinide kullan,folik asidide bırakma dedi.aranızda hem folik asit hem elevit kullanan varmı?
rosem cok mecbur kalınca mudahele edıyolarmıs
aslında ılk 3 aylık donemden sonra uygun goruyolar ama eger gercekten cok kotuyse ıstersen bı dışhekımıne gıt çok gecmıs olsun canım
merhaba kıslar.
benımde bugun mısafırım vardı pek gıremedım kk ya.
buarada benım dısım agrıyor.senağlama
dayanılmayacak gıbı degıl ama eger agrı artarsa ne yaparım..senağlama
bıraz bebek aspırını koydum dısıme bırsey olurmu acaba?
hamılelıkte dıs yaptırmak sakıncalı mı?senağlama
rosem kız sende mi hamişsin bi zamanlar ne muhabbet ederdik kk da sohbet odasında sen beni unuttun sanrıım :) çok sevindim senin adınada demekki ikimizede kısmet bu zamanaymış diş ağırınıda dr.una sor istersen. benim dr.um kasık ağrılarım için poral isimli bir ilaç varmış emerek kullanılıyormuş onu kullanabilirsin bi zararı olmaz demişti.
iyi aksamlar arkadaslar
rosemcim geçmiş olsun canım
dişler patlamaya hazır bir bmba gibi oluyor gebelikte malesef çok dikkat etmek gerekli.ilk 3 ay müdahalede bulunmuyorlar 3-6 aylık dönemde gerekirse dolgu veya cekim yapıyorlar.
ben sıf bunun için hamiş kalmayı plandığım için geçen ay 2 dişimi dolgu yaptırdım.
umarım gecici bir ağrıdır ve seni üzmez.
Hüzün Yılı ;
Azönce bir topicte 7 aylık hamileykrn bebeğini kaybettiğini okudum canım çok üzüldüm ve .Sebebi neydi paylaşabilir misin ?
canım bebek aspırının de bır sakıncası olurmukı?forumda hamıslerın kanı sulandırmak ıcın bebek aspırını kullandıgını okumustumCanım dr a sormadan aspirin bile alma bence..hamilelikte sadece içinde parasetamol etken maddesi içeren ağrı kesiciler öneriliyor...
canım bu agrıyan dısım, aksılık bu ya tam yumurta takıbı yaptırıp catlatma ıgnesı oldugum zamanda bırazı kırılmıstı.iyi aksamlar arkadaslar
rosemcim geçmiş olsun canım
dişler patlamaya hazır bir bmba gibi oluyor gebelikte malesef çok dikkat etmek gerekli.ilk 3 ay müdahalede bulunmuyorlar 3-6 aylık dönemde gerekirse dolgu veya cekim yapıyorlar.
ben sıf bunun için hamiş kalmayı plandığım için geçen ay 2 dişimi dolgu yaptırdım.
umarım gecici bir ağrıdır ve seni üzmez.
canım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı..slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım 5 kasım da hamıle olduğumu öğrenmiştim ama gecen pazar kanamam geldi ve bebeğim düştü.5 kasımda beta 121 çıkmıştı.ertesi günü ateşlendim gece 39a kadar çıktı ateşım acile gittik doktor ilaç kullanma duşa gir ılık dedi.duşa girdim,sirkelı su yaptık ama düşmedi.ertesi günü hastaneye gittim.doktor beta yaptı yıne 7 kasımda beta 134 çıktı doktor bebek gelışmıyo galıba dedi.folık acid verdi eve yolladı.tam p.tesi başka bir kadın doğum uzmanına gidecektım.pazar günü kanamam geldi.hastaneye yatırdılar serum ilaç falan verdiler ama kanamamda durmadı.bebeğim düştü.doktor kanaman durup hamılelık devam etse bile bebek gelışmıyo dedi.anca toparlandım yatıyodum.aman dikkat edin güzel anneler kendinize ve bebeğinize.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.Allah hepinizi nazarlardan korusun.temmuz annesi olamıcam ama yakanızı bırakmam.umudumu yitirmeyeceğim.herşeyın hayırlısı olsun.verende Allah alanda.doktor 6 ay korunun sonra düşünürsün dedi ama uzun değil mi bu süre yaa 3-4 ay sonra diye düşünüyodum ama bakalım bu hafta yine kontrole gidicem.hepinizi öpüyorum.kendinize,bebişlerinize,sevdiklerinize iyi bakın.
canım adet döneminde ağrılar olabiliyormuş üzme kendini ağlama kıyamam bebişlerimizi sağ sağlim alıcaz kucağımıza Allahın izniyle..günaydın sitenin en güzel hamileleri..
umarım herkez iyidir.akşam çokkarnım ağırdı.karnım ağırdı diye ağladım..
şimdi daha iyiyim.allah hepimizin yardımcısı olsun.
geçmişi okudum düşük yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun.allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun tatlım.
swethome canım hamişlikte olur böyle duygu dalgalanmaları ama ne olur güçlü ol üzme kendini de bebişi de.
herkeze sağlıklı mutlu birr gün diliyoruma.s.:Saruboceq:Şeniz
benimde adet dönemim olduğu için ağrılarım oldu ama bunlar normal..ya bir de kocam demez mi o akdar hamile görüdk senin gibi ağlayanını görmedik........
ana bunu diyen sen misn ağlamalrım artık hiç susmadı..
bebeğime zarar vermek istemedm ama umarım etkilenmmeiştir.
birde dünden beri adet sancıalrı var bende.aslında adet günüm tam bugün ve adet oluyor gibi hissediyorum kendimi sancıarı felan aynı.umarım tehlikeli bir şey değildir.
göbişli hatunlar olucaz biz şimdiden belli:)))BENİMDE DÜN ANNEM GÖRDÜ KARNIMI ŞOK OLDU :) YAN YATINCA SAĞA SOLA KAYIYO GÖBİŞ :CüvCüv:
okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum gözlerim yaşarıyor..nasıl başlıcam ne dicem inanki bilmiyom bi kaç gündür yoktum. Kanamam oldu demiştim daha önce ertesi günde devam edince ve kahverengi değilde kırmızı olunca doktorum çağırdı hemen gittik. 2 miş bebklerim 1 düşüyo dedi diğerini tutalım hastaneye yatıralım dedi. Yattık serum taktılar 5 gün yattım O kadar ağır iğneler vurdular ki bebğim için sıktım dişimi progestan aldım günde 3 defa hç kalkmadan yattım. Dün kalp atışlarını duymamız gerekiyordu, ve biraz daha büyümüş olacaktı gece hafta çarşamba günü dittim doktora 5,3 mm idi. Dün gittik ve bebğimin kalbi atmıyo hiç büyümemeiş. Bebeğim beni bıraktı. tedaviyi kestik düşmesini beklicez çok küçük olduğu için doktorum kürtaj yapmayaılım dedi doğal olarak düşmesini bekleyelim dedi. 15 gün beklicez düşmezse kürtaj olcam. Naıl bi acı bu böğle çiğerimin yandığını hissetim saf gibi oldum kim ne diyo duymuyom bile. ben artık anne olamıcam. Beni listeden çıkar hurrem. Benim o tarihte deoğum heycanım olmucak. Benim bebeğim doğmucak.
benimde 15 gün kalmış bebeğim kalbi atmıyordu...birşey olmuyor yani...canım benim Allah sabır versin sana(((
15 günde bebiş seni zehirlemesin tatlım . çok fazla müddet vermiş dr un .
benimde 4 temmuzdu int hesaplayıcısında ama doktorum sezeryan yapıcam sana dedi kürtajdada rahimim açıkmamıştı zaten..rozem daha güzel olacak inşallah.bebişlerimn cinsiyetleri belli olunca yanlarımıza yazarız..ama ben doğum tarihimden henüz net emin değilim.pazar günü doktora gideceğim işte o zaman herşey netleşecek tam olarak
benden istedi bişeyler yaptırdım Allahtan temiz çıktı..ayın 27 sindede aç karna gel dedi yine kan vericem..[ı]kızlar hiç test falan istedi mi doktorunuz...
Toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi[/ı]
ben acıbademde oturuyorum medical parka gidiyordum ama doktorum medipole geçti artık ordayım ben..arkadaslar içinizde istanbul içinde oturan var mı özellikle anadolu yakasında .hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
göztepe medical park ssk ya 35 ytl oldu canım..Ssk ya 25 ytl canım medıcal park
benimde önceki hamileliğimde aynı şey olmuştu kesenin etrafında kan vardı ama hiç dışarıya gelmedi..Kızlar benim morelim çok bozuk. Ne olur bana bir akıl verin. Dün akşam doktora gittik. Kesemiz 11mm olmuş. 1 hafta önca 6mm'ydi. Bugün tam 6 haftalık olduk. Doktorun söyledikleri beni üzdü. Kesenin arkasında kanlanma var lekelenmelerin olabilir cinsel ilşkiye girme dedi. Yaptırmam gereken testleri verdi. Haftaya P.tesi günü kalp atışlarını duymak için çağırdı. Başka hiç birşey söylemedi ilaç falanda vermedi. Ben kanama kelimesini duyunca aklım başımdan gitti. Hiç bişey sormadım. Bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu. 4 saattir hiç bişey yok. 5 dakikada bir tuvaletteyim. Çok kotkuyorum. Bebeğim düşermi? Bu haftalarda lekelenme olması normal mi? Kesenin etrafındaki kan düşüğe neden olurmu? Böyle bişey yaşayan oldumu aranızda?
canım tesekkur ederım.aspırın bıraz ıse yaradı gıbı.ılk 3 ay dolmadan ınsallah cok agrı olmaz da bıraz zaman kazanabılırım.senağlama
bende 47 kiloyum boyum seninle aynı ama yinede göbişim akşamları kocaman oluyor dün kayın valideme gittik şaşırdı karnımın çıktığını görünce...şişlikmi ne bu böyle bebek olamaz bu kadar çabuk ama bende bebiş gibi seviyorum:))
ben de alışveriş için bekletiyorum.
teyzeleri anneanesi bakıyor ama hepsi de 4 aylık olsun hele diyroalrmış
ayy zaten kriz de var işsizlikte var
şu an almam da mümkün değil zatn.
o rızkı ile gelecek inşalah.
bekliyorum.
arada bakacağım.ufak ufak minik beyaz tulumlara hiç dayanamam.biraz büyüüsn bebşim de sevmeye başlayyaım çarşıda görüdkleimi.
ay kızlar bebeği yatırmak için park yatak düşünürmüsünüz.
ben öyle düşünüyorum.
yatak odasında yanıma koymak için.
odasını sonra döşeyeceğim inşallah.
bebeğimin.
sizce nasıl olur.
kızlar bende 2009 temmuz annesi olucam hayırlısıyla insallah daha dünögrendim hamile oldugumu 4 hafta 3 günlük hamileyim insallah hepimiz sag salim meleklerimizi kucagımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?