2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim bildiğim kadarıyla elevit kullanmaya başladıktan sonra folik asit kullanılmazdı.ama dün dr um bana her ikisinide kullan,folik asidide bırakma dedi.aranızda hem folik asit hem elevit kullanan varmı?

ben transferden sonra her ikisinide kullanıyorum doktorum öyle demişti

rosem cok mecbur kalınca mudahele edıyolarmıs
aslında ılk 3 aylık donemden sonra uygun goruyolar ama eger gercekten cok kotuyse ıstersen bı dışhekımıne gıt çok gecmıs olsun canım

canım tesekkur ederım.aspırın bıraz ıse yaradı gıbı.ılk 3 ay dolmadan ınsallah cok agrı olmaz da bıraz zaman kazanabılırım.senağlama

Canım dr a sormadan aspirin bile alma bence..hamilelikte sadece içinde parasetamol etken maddesi içeren ağrı kesiciler öneriliyor...

iyi aksamlar arkadaslar
rosemcim geçmiş olsun canım
dişler patlamaya hazır bir bmba gibi oluyor gebelikte malesef çok dikkat etmek gerekli.ilk 3 ay müdahalede bulunmuyorlar 3-6 aylık dönemde gerekirse dolgu veya cekim yapıyorlar.
ben sıf bunun için hamiş kalmayı plandığım için geçen ay 2 dişimi dolgu yaptırdım.
umarım gecici bir ağrıdır ve seni üzmez.

evet canım ben de aynen hamişliği planlamadan evvel bir kaç ay dişlerime dolgu yaptırdım,tedavilerini tamamlamaya çalıştım...a.s

hamişlikte de dişler çürüyebiliyor ama biz yine seninle önlemimizi almışısız Bademcim :)))

Hüzün Yılı ;
Azönce bir topicte 7 aylık hamileykrn bebeğini kaybettiğini okudum canım çok üzüldüm ve .Sebebi neydi paylaşabilir misin ?

Hüzün Yılı ;
Azönce bir topicte 7 aylık hamileykrn bebeğini kaybettiğini okudum canım çok üzüldüm ve .Sebebi neydi paylaşabilir misin ?

evet canım gecen sene ekım ayında kaybettım bebegımı ramazan bayramında senağlama
kordon dolanmasından bebegım cok hareketlıydı erkekti
bırden hareketlerı durunca doktora gıttım kalp atışları durmusru yavrumun
3 kere boynuna dolamıs kordonunu yaramaz onu cok özledımsenağlama
insallah bu sefer saglıkla kucagıma alırım yavrumu
:Saruboceq:

Canım dr a sormadan aspirin bile alma bence..hamilelikte sadece içinde parasetamol etken maddesi içeren ağrı kesiciler öneriliyor...
canım bebek aspırının de bır sakıncası olurmukı?forumda hamıslerın kanı sulandırmak ıcın bebek aspırını kullandıgını okumustum
canım bu agrıyan dısım, aksılık bu ya tam yumurta takıbı yaptırıp catlatma ıgnesı oldugum zamanda bırazı kırılmıstı.
ıgne olduktan sonrada belkı bebek vardır dıye bırsey yaptırmadım ıyıkıde yaptırmamısım.adet olursam hemen dıscıye gıdecektım ama hamıs kaldım.
ınsallah cok agrı yapmaz da ılk 3 ayı boyle gecırebılırım.senağlama

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı..
bende 4 ay önce yaşadığım için anlıyorum seni bir an önce zaman geçer ve sen tekrar hamile kalırsın canım..
canım adet döneminde ağrılar olabiliyormuş üzme kendini ağlama kıyamam bebişlerimizi sağ sağlim alıcaz kucağımıza Allahın izniyle..
benimde adet dönemim olduğu için ağrılarım oldu ama bunlar normal..
ağlama canım etkilenir bebişin sonra annesi ağladı diye üzülür
BENİMDE DÜN ANNEM GÖRDÜ KARNIMI ŞOK OLDU :) YAN YATINCA SAĞA SOLA KAYIYO GÖBİŞ :CüvCüv:
göbişli hatunlar olucaz biz şimdiden belli:)))
okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum gözlerim yaşarıyor..
ama gerçekten geçici bu günler ben unutmaya çalışıyorum artık şimdi yine hamileyim ve bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum...geçicek tatlım zor biliyorum..tekrar hamile kalacaksın..
canım benim Allah sabır versin sana(((
15 günde bebiş seni zehirlemesin tatlım . çok fazla müddet vermiş dr un .
benimde 15 gün kalmış bebeğim kalbi atmıyordu...birşey olmuyor yani...
benimde 4 temmuzdu int hesaplayıcısında ama doktorum sezeryan yapıcam sana dedi kürtajdada rahimim açıkmamıştı zaten..
sezeryan olunca 20 haziran falan olacak herhalde..
[ı]kızlar hiç test falan istedi mi doktorunuz...
Toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi
[/ı]
benden istedi bişeyler yaptırdım Allahtan temiz çıktı..ayın 27 sindede aç karna gel dedi yine kan vericem..
arkadaslar içinizde istanbul içinde oturan var mı özellikle anadolu yakasında .hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
ben acıbademde oturuyorum medical parka gidiyordum ama doktorum medipole geçti artık ordayım ben..
Ssk ya 25 ytl canım medıcal park
göztepe medical park ssk ya 35 ytl oldu canım..
benimde önceki hamileliğimde aynı şey olmuştu kesenin etrafında kan vardı ama hiç dışarıya gelmedi..
progestan vermişti doktorum ibirde hiç yataktan kalkmıyordum ben ama yaşayamadı bebeğim..
her hamilelik aynı olacak diye bir kural yok tabi ama dinlen dikkat et kendine..
canım tesekkur ederım.aspırın bıraz ıse yaradı gıbı.ılk 3 ay dolmadan ınsallah cok agrı olmaz da bıraz zaman kazanabılırım.senağlama

geçmiş olsun canım.bencede içme sen doktoruna sormadan yan etki falan yapar..

kızlar geçmişi okudum ne kadar çok sayfa vardı gözlerim döndü valla:)))
maşallah şenleniyor topiğimiz...

kızlar bende 2009 temmuz annesi olucam hayırlısıyla insallah daha dünögrendim hamile oldugumu 4 hafta 3 günlük hamileyim insallah hepimiz sag salim meleklerimizi kucagımıza alırız

kaydirigubbakcemile3 aynen benimde göbeğim çıktı ve hoşumada gidiyor :dance: sadece bebek değil ki regl dönemlerinde nasıl bir şişlik gerginlik oluyosa öyle işte, regl olmadığımız için onunda birikmesinden sebeb eee tabii galiba birazda bizim rahat bırakmamızdan oluyo önce olsaydı aman göbeğim çıkıyo diye iki gün korse takar su içer yediklerime dikkat ederdim giderdi ama şimdi öyle mi :CüvCüv:

canım bende öyle düşünüyorum en azından iki ay kadar aynı odada yatmak düşüncesindeyim.. oğlumda hamileyken odasını hazırlamıştım kesinlikle ayrı odada yatmalı diye düşündüm ama doğunca herşey değişti bu sefer hazırlıksız yakalandım ben onun odasındaki koltukta yattım iki ay kadar minicik bebek yalnız bırakamadım aslında uykum hahfif duyardım ama olmuyor ... fazla uyuduğu zaman bile paniğe kapılırdım nefesini dinlerdim.. bence en doğrusu en az iki ay annenin yanında olması.. sonradan bir alışkanlıkları olmuyor zaten iki aydan sonra oğlumu yatağına yatırdım ben kendi odamda yattım hemen alıştı... ama şimdi bambudan tüllü müllü minik bir yatak almak istiyorum... :CüvCüv:

günaydın anne adaylarııı

bu sabah nasılsınız bakalım? benim öksürüğüm geçmedi daha.. valla öksürürken bile korkuyorum bebeğime bişi olacak diye...

allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
.

Son düzenleme:

canılarım günaydın dünkü bel ağrısından sonra iyiyim.bir ara çok korktum çünkü bir iki damla kan geldi.umarım herşey yolunda gider.26 kasımda bebişi görmeye gitcez.:sm_cool:

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?
nnazann.................?

41 olduk 41 kere masallah güzel hamişlere

günaydın kızlar.... nasılsınız.... benim midem dün çok feci yandı akşamada devam ettiii.. çok canım çekti hamsi tava yaptım ancak bir kaç lokmadan sonra giştmedi lokmalar.. yarıda bıraktım yiyemedim... midem kaışrtı. tamda bulanmıyor ya yanma şişlik tuhaf oldum yani... şu anda hafif hafif dema ediyor.. ama seviniyorum ya meleğim büyüyordru ondan diyorum.. aramızda ki tek iletişim yavrumla, rahatsız olmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…