2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bızde cuma gunu gıdıcez doktora ozaman 6 haftalık oluyoruz ınsallah keseyıde kalp atışlarınıda goruruz melegımızın eger 1 hafta sonra gel falan derse bıdaha gıdemem cunku ben corluda oturuyorum

Merhaba arkadaşlar.Okudum da çoğu arkadaş mide bulantısı var,midem yanıyor demiş..Bende henüz böyle şeyler yok..Acaba daha erken mi yoksa ben hamile değilmiyim diye şüphelendim kendimdenkaydirigubbakcemile
6 haftalık olmadan görünmüyormuş.
ben 6 haftalık olunca gitmiştim.
inşallah göreceksin.
inşallah doğurup kıcağına alcaksın
Doktor beni de 2 hafta sonrası için çağırdı..Sanırım hem keseyi hem de kalp atışlarını aynı zamanda görüp duyabilmek için..:1rolleyes:
inş dediğiniz gibi olur vaginalla baktırmak iyi değil diyorlar bebege zarar verebilirmiş o yüzden onuda istemiyorum inş sağ salim hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız

Ben de artık vajinal ultrasona girmek istemiyorum..Mikro tedavisi sırasında bıktım iyice..:çok üzgünüm:

İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz..:Saruboceq:

istanbula mı geleceksin canım dr için ,?

evet canım ıstanbula gelıcem hamıle oldugumu bılmeden once randevu almıstım
gercekten mukemmel bır doktormuş kendısı başhekım ve batıbahat hospıtalın sahıbı cok met ettıler hatta okadar dolukı 2 hafta sonrasına gun verdıler ınsallah ıyı cıkar sureklı ona gıderım

Soruyu üstüme alınmışım-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

herkez için hayırlı olur inşallah kızlar.
Meleklerimizi görüp kalp atışlarını duyacağız buna inanın

doktor çok önemli kızlar.iyi bir jinekolog sorunsuz bir hamilelik için şart.allah hepinizi iyilerle karşılaştırsın

kızlar ben de doktorun muayenhanesine değil,
özel hastanedeki yerine gidiyorum.
ama malesef sıra bekliyoruz.
ve bu işyerind esıkıntı oluyorç
saat yada sıra numarası önceen verilmiyor.
ve biz sabah gidip bayağı bir beklemek zorunda kalıyoruz.
benim patron da burdan yarım saat ayrıslıram herhalde boşuna maaş ödeediğini zannediyor.
ve hemen kapris yapıyor.
ve doktor çok iyi olduğu için de bırkamka istemiyorum.çok candan ve iyi bir doktor.
bir yol bulmaya çalışıyorum.o yzüden ne zaman nasıl gitsem diye kendime sıkıntı ediyorum.
sizlerden özel hastaneye gidip te, randevu ile takip eden var mı
?

anadolu yakasında özel hastanede çalışan prof önerileriniz varmıdır?

evet canım çalışırken bu gibi izin almalar zor oluyor ilk bebeğimde çalışıyodum bende ve hep herşey sıkıntı oluyodu patron için anlıyorum seni ben şimdilik yine kızımın doktoruna gidiyorum özel küçükköy bilge hastanesi cengiz toksöz doktorum ssklı olduğum için 10 ytl para veriyorum gitmeden 2 gün önce arayıp randevu alıyorum saatim gelincede giriyorum doktorumdan çok memnunum hiç bir zamanda değişmem bugünde kontrolüm vardı şuan için bi sorun yok dedi ve gönderdi 1 ay sonra ense kalınlığı ve ikili test yapılcak onun için çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin...
:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım Anadolu yakasında sana süper bir doktor tavsiye ediyorum
muayenehanesi SUADİYEDE
SU-MED
DR.Erdoğan SAĞLAMER
tel:4163212

tünaydın arkadaşlar gecmişi okuyayım dedim ilk önce
ilk kontrole gittiğimizde vajinadanmı bakılıyor karındanmı

ben özel pembe mavi tüp bebek merkezine gidiyorum bursa da.
Doktorum orda görev yapıyor şu anda.gittiğimde hiç beklemiyorum.hiç randevu almasamda doktoum muayne eder.birde ben genelde doktorumu arayıp ta öyle ayarlıyoruz saatini.o şu saatte gel bende orda olurum diyor .çok ilgili ve mükemmel bir kadın doktorum.

ya arkadaşlar benim midemle ilgili hiç şikayetim yok sadece sabahtan kasık ağrım oldu korkmadım desem yalan olur hala korkuyorum ben regli olacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…