canım hosgeldın aramıza.tebrıkler canım.
aklına kotu seyler getırme canım 5 hatalıkken daha cok kucuktur o yuzden gozukmemıstır annesı.Şeniz
Doktor beni de 2 hafta sonrası için çağırdı..Sanırım hem keseyi hem de kalp atışlarını aynı zamanda görüp duyabilmek için..:1rolleyes:6 haftalık olmadan görünmüyormuş.
ben 6 haftalık olunca gitmiştim.
inşallah göreceksin.
inşallah doğurup kıcağına alcaksın
inş dediğiniz gibi olur vaginalla baktırmak iyi değil diyorlar bebege zarar verebilirmiş o yüzden onuda istemiyorum inş sağ salim hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız
Merhaba arkadaşlar.Okudum da çoğu arkadaş mide bulantısı var,midem yanıyor demiş..Bende henüz böyle şeyler yok..Acaba daha erken mi yoksa ben hamile değilmiyim diye şüphelendim kendimdenkaydirigubbakcemile
Doktor beni de 2 hafta sonrası için çağırdı..Sanırım hem keseyi hem de kalp atışlarını aynı zamanda görüp duyabilmek için.
badem canım bendede bulantı yok sadece bas dönmesi ve gögüslerde hassaslık var daha erken sanırım bulantı için a.s
istanbula mı geleceksin canım dr için ,?
istanbula mı geleceksin canım dr için ,?
evet canım ıstanbula gelıcem hamıle oldugumu bılmeden once randevu almıstım
gercekten mukemmel bır doktormuş kendısı başhekım ve batıbahat hospıtalın sahıbı cok met ettıler hatta okadar dolukı 2 hafta sonrasına gun verdıler ınsallah ıyı cıkar sureklı ona gıderım
Soruyu üstüme alınmışım-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
kızlar ben de doktorun muayenhanesine değil,
özel hastanedeki yerine gidiyorum.
ama malesef sıra bekliyoruz.
ve bu işyerind esıkıntı oluyorç
saat yada sıra numarası önceen verilmiyor.
ve biz sabah gidip bayağı bir beklemek zorunda kalıyoruz.
benim patron da burdan yarım saat ayrıslıram herhalde boşuna maaş ödeediğini zannediyor.
ve hemen kapris yapıyor.
ve doktor çok iyi olduğu için de bırkamka istemiyorum.çok candan ve iyi bir doktor.
bir yol bulmaya çalışıyorum.o yzüden ne zaman nasıl gitsem diye kendime sıkıntı ediyorum.
sizlerden özel hastaneye gidip te, randevu ile takip eden var mı
?
kızlar ben de doktorun muayenhanesine değil,
özel hastanedeki yerine gidiyorum.
ama malesef sıra bekliyoruz.
ve bu işyerind esıkıntı oluyorç
saat yada sıra numarası önceen verilmiyor.
ve biz sabah gidip bayağı bir beklemek zorunda kalıyoruz.
benim patron da burdan yarım saat ayrıslıram herhalde boşuna maaş ödeediğini zannediyor.
ve hemen kapris yapıyor.
ve doktor çok iyi olduğu için de bırkamka istemiyorum.çok candan ve iyi bir doktor.
bir yol bulmaya çalışıyorum.o yzüden ne zaman nasıl gitsem diye kendime sıkıntı ediyorum.
sizlerden özel hastaneye gidip te, randevu ile takip eden var mı
?
Merhabalar,
4 hafta 4. günümdeyim. 3 gündür lekelenmem var. 3 gün önce eşimle ilişkiye girdik vesonrasında 3 gündür lekelenmem var. 2 gün önce korkarak doktora gittik. herhangi bir sorun olmadığını, sadece sarı kesenin 3-7 mm arasında olması beklenirken 2,3 mm çıktığını. lekelenme ile ilgili bi bulgu olmadığını normal karşılanabileceğini söyledi. Sizlerin arasında bu şekilde bir sorun yaşayananız varmıdır arkadaşlar? Eşimle çok korkuyoruz. Ayrıca doktorum bu olaydan sonra endol adında bir fitil verdi. Prospektüsünde hamilelerde kullanılmamalıdır yazıyor! doktorumuda değiştiricem galiba... Anadolu yakasında doktor öneriniz varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?