Tebrikler canım:1hug:KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDITABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar.... Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......
çok güzel canım maşallah....
benim yengeç olacak ve ben çok istiyordum yengeç olmasını....
az önce pisikoloğumla konuşuyordum telefonda o da yengeç burcu bebekler anneye çok düşkün olurlar dedi..en beğendiği burçlardan biriymiş yengeç:asigim:
Benim bıcırıklar normalde aslan olucak gibi görünüyorlar ama ikiz olduklarından büyük ihtimalle erken doğacaklar ve yengeç olucaklar...Benim burcum kova,yükselenim yengeçmiş...:1rolleyes: Hem mantık hem de duygu insanıyım yani...evet kızlar yengeç burcu hem erkek hem kızları ailelerine ve evlerine çok düşkün olurlarmış .
Kızlar...Bakırköy Kadın Doğum Hastenesi hakkında bişey bileniniz var mı?Bugün eşime bir arkadaşı oranın birçok özel hastaneden iyi olduğunu söylemişte...Ben doktorumdan memnunun ve değiştirmek istemiyorum ama eşim'' KK ya bir sor dedi'' Ben de size bi sorayım dedim...
KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDITABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar.... Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......
Ya böyle aşama aşama gitmek, durumları paylaşmak çok güzel.Eminim sonra okuduğumuzda nerden nereye dicez.Başta yaşadığımız bulantılar,mide yanmaları,ağrılar,kalp atışlarını duymamız...Sonra bebişlerimizin cinsiyetleri..Sonra onlar için aldığımız eşyalar,doğum hikayelerimiz hepsi ne kadar heyecan verici ya.Ben eşime bahsediyorum kulübümüzden haberi var :).Bademcim özellikle senin verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim.Bilmediğim çoğu şeyi burdan öğrendim diyebilirim. Ay ben yine duygusallaştım ya,zaten bugünlerde dokunsalar ağlıcak gibiyim.Oyyyyyyy
BADEMCİMteşekkür ederim canım. senin İZMİRE ( memleketime) yolculuk ne zaman? az kaldı öğrenmene bebişlerin cinsiyetini değilmi?
evet canım sezeryan olunca 37. haftada bile aldıkları oluyormuş
slm kızlar gecmişi oku oku bitiremedim.akdaş canım tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah kucagına almayıda nasip etsin.benim yarın kntrl.vardı ama dokdorumuz yarın olmayacakmıs az önce ögrendim ve aksam 6 icin randevu aldık cinsiyet konusunda ögrenemicekmisim gibi geliyo kızımın olmasını istiyorum ama icimdende erkekmiş gbi geliyo ama bakalım hayırlısı nolur dua edin cok korkuyorum saglıklı olsunlarda bebişlerimiz en önemlisi o cünkü en son 7haftalıkiken kalp atısları icin gitmiştim ve fasulye tanesi kadardı.suan 14+4 üm.sizleri okudukca kıpırdadı hopladı zıpladı uyuyodu vs.diye anlatınca sanki o heyecanınızı sizlerle bende yasıyodum ve simdi sıra bende coooook heyecanlı ve cooookk endişeliyim ooooffffff....
Boyundan tahmin etmeliydim İzmirli olduğunukaydirigubbakcemile3
Bu pazar inşallah canım..a.s.
evet kızlar yengeç burcu hem erkek hem kızları ailelerine ve evlerine çok düşkün olurlarmış .
Ben hala calısıyor olurum diye düşünüyodum 37.hafta cıkarım diodum işten. Servise atlar doğuma giderim :roflol:
selam
ben sezeryan düşünmüyorum tabii bi aksilik olmazsa...
normal doğum yapmak istiyorum bağırmak istiyorum:sm_cool:
selam
ben sezeryan düşünmüyorum tabii bi aksilik olmazsa...
normal doğum yapmak istiyorum bağırmak istiyorum:sm_cool:
slm kızlar gecmişi oku oku bitiremedim.akdaş canım tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah kucagına almayıda nasip etsin.benim yarın kntrl.vardı ama dokdorumuz yarın olmayacakmıs az önce ögrendim ve aksam 6 icin randevu aldık cinsiyet konusunda ögrenemicekmisim gibi geliyo kızımın olmasını istiyorum ama icimdende erkekmiş gbi geliyo ama bakalım hayırlısı nolur dua edin cok korkuyorum saglıklı olsunlarda bebişlerimiz en önemlisi o cünkü en son 7haftalıkiken kalp atısları icin gitmiştim ve fasulye tanesi kadardı.suan 14+4 üm.sizleri okudukca kıpırdadı hopladı zıpladı uyuyodu vs.diye anlatınca sanki o heyecanınızı sizlerle bende yasıyodum ve simdi sıra bende coooook heyecanlı ve cooookk endişeliyim ooooffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?