2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ıyı aksamlar kıslar.masallah hem sayfamız bayagı bır artmıs hemde suan baslıgı 15 kullanıcı okuyor..hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende düne kadar öyleydim ama bu gün sanki yavaş yavaş iştahım açılıyor.
Az ve sık yememiz lazım.sevdiğimiz şeyleri yiyelim ki midemiz bulanmasınız..
Ayy ben aşerdim şimdii napçam

herkese merhaba bende bir temmuz annesi olucam allah nasip ederse şu an 5 haftalık yni öğrendim dha muhtemel doğum tarihim 18 temmuz.... bn hiç beklemiordum sürpriz oldu.....

benim canım yemek yemeyi bırak yapmayı bile istemiyor ayrıca burnum kokulara karsı cok hassaslastı o yüzden sanırım yemek yapmayıda istemiyorum

kızlar benimde iki gündür uykum geliyor saat 3 gibi bugünde uyuklarken müdür beni yakaladı eve yolladı hehe :)

herkese merhaba bende bir temmuz annesi olucam allah nasip ederse şu an 5 haftalık yni öğrendim dha muhtemel doğum tarihim 18 temmuz.... bn hiç beklemiordum sürpriz oldu.....

canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inş bebegini:CüvCüv::ecrin_bebek:

bademcim ilac kullanıyormusun peki ben doktorada gitmedim esimden bulastı banada sürekli burnum akıyor hapsuruyorum sadece c vitamini alıyorum ama 3 gündür bi düzelme yok

badem transferden önceki günler iki hafta sayılıyor senin transferin adetin 18. günü yapılmış bile olsa sen onu 2 hafta olarak alacaksın transferden sonrasınıda normal sayıyorsun hem ben internetten okudum hemde dr. söyledi ben yarın 4 haftalık oluyorum. sende mi bu şekilde hesapladın

canım aramıza hosgeldın tebrıkler.

kızlar benimde iki gündür uykum geliyor saat 3 gibi bugünde uyuklarken müdür beni yakaladı eve yolladı hehe :)
aslıcım dun sana mesaj yazmıstım okudunmu bılmem.
canım eger okumadıysan senı tekrardan tebrık ederım canım cok sevındım senın adına senı burda gormek cok guzel.
kk nın ılk gebelık sohbet bolumundekı sohbetlere doyum olmazdı degılmı.ayrı bır keyfı vardı.hihoyyyt
buarada benımde cok uykum gelıyor.kaydirigubbakcemile

bademcim ilac kullanıyormusun peki ben doktorada gitmedim esimden bulastı banada sürekli burnum akıyor hapsuruyorum sadece c vitamini alıyorum ama 3 gündür bi düzelme yok

nane limon tarçın bal karışımı..sıcak suda..sadece bunu içiyorum canım..bir de arada bitkisel pastil...

okudum canım teşekkür ettim sana ama sayfa o kadar hızlı ilerliyorki sen beni görmemişsin hehe :) yaa ne günlerdi değilmi

Aslıcığım valla bende neyi baz alacağımı bilemedim..ancak son adet tarihine göre hesapladım..16 ekimdi...buna göre 4 hafta 5 günlük hamile oluyorum..ancak yumurta toplama gününde döllenme gerçekleştirildiğine göre bunu baz alırsam 21 günlük hamileyim...bakalım doktor ne diyecek kontrolde..:1rolleyes:

canım transfer gününü baz alacaksın tansfer günü hariç kaç gün geçtiyse ona 2 hafta ekle aramızda 3-4 gün olması lazım hehe döverim seni önce doğrursan kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…