herkese merhaba bende bir temmuz annesi olucam allah nasip ederse şu an 5 haftalık yni öğrendim dha muhtemel doğum tarihim 18 temmuz.... bn hiç beklemiordum sürpriz oldu.....
evet canım malesef....ama gün geçtikçe daha iyi oluyorum..bademcim sende benim gibi üsüttünmü yoksa hastasın sanırım gecmiş olsun cnm
kızlar benım canım 1 kere yedıgım yemeyı bırdaha yemek ıstemıyo
hep farklı yemekler yemek ıstıyorum sızdede bolemı?
canım aramıza hosgeldın tebrıkler.herkese merhaba bende bir temmuz annesi olucam allah nasip ederse şu an 5 haftalık yni öğrendim dha muhtemel doğum tarihim 18 temmuz.... bn hiç beklemiordum sürpriz oldu.....
aslıcım dun sana mesaj yazmıstım okudunmu bılmem.kızlar benimde iki gündür uykum geliyor saat 3 gibi bugünde uyuklarken müdür beni yakaladı eve yolladı hehe :)
bademcim ilac kullanıyormusun peki ben doktorada gitmedim esimden bulastı banada sürekli burnum akıyor hapsuruyorum sadece c vitamini alıyorum ama 3 gündür bi düzelme yok
canım aramıza hosgeldın tebrıkler.
aslıcım dun sana mesaj yazmıstım okudunmu bılmem.
canım eger okumadıysan senı tekrardan tebrık ederım canım cok sevındım senın adına senı burda gormek cok guzel.
kk nın ılk gebelık sohbet bolumundekı sohbetlere doyum olmazdı degılmı.ayrı bır keyfı vardı.hihoyyyt
buarada benımde cok uykum gelıyor.kaydirigubbakcemile
badem transferden önceki günler iki hafta sayılıyor senin transferin adetin 18. günü yapılmış bile olsa sen onu 2 hafta olarak alacaksın transferden sonrasınıda normal sayıyorsun hem ben internetten okudum hemde dr. söyledi ben yarın 4 haftalık oluyorum. sende mi bu şekilde hesapladın
Aslıcığım valla bende neyi baz alacağımı bilemedim..ancak son adet tarihine göre hesapladım..16 ekimdi...buna göre 4 hafta 5 günlük hamile oluyorum..ancak yumurta toplama gününde döllenme gerçekleştirildiğine göre bunu baz alırsam 21 günlük hamileyim...bakalım doktor ne diyecek kontrolde..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?