ah canım elbise giyiyiym bende en iyisi .. çok acıtıyor pantolonlar çünkü.
3-4 aylık gibi görünüyorum aynen bende.
eşim dün diyor karnın baya çıkmış nasıl seviniyor :))
Benim boy 1,50 kilo 57 mahvoldum ben ............
((
kızalr benim karnım çok kötü ya çok şiş .hatta giyindiğim pantolonun düğmesini açarak oturuyorum yoksa göbeğim acıooo.benim gibi olanınız var mı aranızda
kızlar merhabalar.
size bi tavsiyem olacak naçizane. özellikle 4-5 haftalık olanlara mide bulantıları başlamayanlara. bilmiyorum benim gibi olan var mı ama kendimde gördüğüm için sizi de uyarmak istedim.
ben 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve yediklerime özen göstermeye çalıştım. bazi şeyler faydalı olduğu için abartılı bi şekilde yedim. mesela süt içemediğim için kaşar peyniri ve sütlü tatlıya ağırlık verdim. pekmez içmeye çalıştım zorladım kendimi. ceviz yedim muhakkak sevmediğim halde. sonra mide bulantılarım başladı ve bu fazla fazla tükettiğim herşeyden tiksinir oldum. şimdi fazla bulantım yok çok şükür ama hala tiksiniyorum bunlardan ve asla yiyemiyorum. aslında başlarda 12. haftaya kadar falan yediklerimiz ne olursa olsun bebeklerimiz vücudumuzdan karşılayabiliyormuş ihtiyaçlarını. bilmiyorum ne kadar doğru ama şimdi diyorum ki keşke abartmasaydım bazı şeyleri. bence siz de dikkat edin. çok abartınca sonunuz benim gibi olmasın
bu arada belki şişliğiniz içtiğiniz sütten kaynaklanıyordur. ayaklarınızı da sıcak tutmayı unutmayın
Benim boy 1,50 kilo 57 mahvoldum ben ............
((
Benimkide seviniyor. Birde ne cektigimizi anlasalar.CADIARZU
Bende elbiseleri cikartim. Ozellikle ise giderken hem rahat hem de kolay oluyor. Ama yinede kendimi 4-5 aylik hamile gibi hissetmekten kurtulamiyorum.
Bu arada sigarayi halen birakamadim. Tavsilerinizi bekliyorum kizlar. Hep midem bulanir insallah su sigaradan diyorum ama yinede iciyorum.:Saruboceq: senağlama
Benimkide seviniyor. Birde ne cektigimizi anlasalar.CADIARZU
Bende elbiseleri cikartim. Ozellikle ise giderken hem rahat hem de kolay oluyor. Ama yinede kendimi 4-5 aylik hamile gibi hissetmekten kurtulamiyorum.
Bu arada sigarayi halen birakamadim. Tavsilerinizi bekliyorum kizlar. Hep midem bulanir insallah su sigaradan diyorum ama yinede iciyorum.:Saruboceq: senağlama
kızlar benim trombosit sayım düşüktü sonra biras yükseldi .o kanda pıhtılaşma görevini yapıomus.
dr bana asprin falan sakın içme dedi.
asprin kullanmadan önce tam kan sayımınızdaki "plt" oranını göz önüne alrak kullanın .aksi takdirde kanama olursa durdurmak zor oluyormuş
Arkadaşlar bir şey daha var..Mutlaka et yiyeceksek çok iyi pişmiş et yemeliymişiz..değilse gebelik toksoplazması diye bir rahatsızlık olurmuş..Ben çok yazdım böyle lütfen kimse ukalalık yapıyor diye düşünmesin ,çok üzülürüm cidden..Ama bebek isteyince ve insanın önüne bazı engeller olunca ,istediğine kolayca değil de anca tedaviler sonucu ulaşmak durumundaysa normalden çok daha fazla araştırma yapıp öğrenmek zorunda hissediyor kendini..Birşeyler paylaşmak,bilgilenmek amaç..
KIZLAR YAPMAYIN ne olur sigara içmeyin.ben sigara kullanmıyordum hiç içmedim.yetişkinlere bile gösterdiği zararları düşünün.nasıl bebeğinizi o zehirle boğmaya kıyabilirsiniz.
sigara bebeğinizden önemli mi....
önemliyse için....
ama bebeğinizin herşeyden önemli olduğunu düşünüyorum.o yüzden ona bu sıkıntıları yaşatmayın ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?