2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim bilgilerini paylastığın için ben kendi adıma cok tesekkur ederim tabiki paylasıcaz bildiklerimizi ben bir cok seyi burda öğrendim ilk hamileleğim ve yeteri kadar bilgim yok bildikleriniz paylasın lütfenn

Benim de ilk hamileliğim..:asigim:

benimde eşim sigarayı bırakmıştı ama benim şu tedavi dönemimde yeniden başladı ve ara ara içiyor sabah hatta kızdım sakın benim yanımdma içme diye ve biranönce bırak diye

benim eşim sigara içiyor ama evde içmek yasak o da balkonda içiyor.
hele hele şimdi asla yanımda sigara içmiyo içenlerede melek rahatsız olur diye söndürtüyor...

kızlar sıcak icecek olarak ne içiyorsunuz hani meyva çaylarından falan zararlı olacak diye kuşburnu dıışında hiçbir şey içmiyorum ben başka ne içebiliriz

dimesin %100 lük ananas suyu,yine % 100 lük çeşitli meyve suları..bir de embriyonun rahme daha iyi tutundurduğunu duyduğum böğürtlen çayı...ahududu çayı da iyi geliyormuş ama onu bulamadım..benneyaptımki

Arkadaslaar bu arada yumurtanin sarisinin bile pismis olmasi gerekiyormus. Sakatat gibi seylerde yok. Bakteri yuzundenmis. Peynirde eski (pastorize) olacakmis.

Bu arada sigara icin soylenenleri dinleyecegim. :) Su an gunde 6 tane filan iciyorum. Umarim hepsini kesebilirim.

Benden bugunluk bu kadar arkadaslar. Eve gidip biraz uyukluycam.

çay ve kahve ile aranız nasıl fıstıklar.ben günde 2-3 bardak açık çay içiyorum.çalıştığım için iş yerinde canım çekiyo.
çok canım çeker se de 1 fincan az kahveli sütlü nescafe içiyorum

ahududu cayı düşük tehlikesi yaratıyormuş diye formda biri yazmıştı o nedenle böğürtlenide apar topar kestim belki aynı etkiyi yaratır diye

Evet katı yumurta yemek lazım..bir de en az bir büyük bardak süt içiyorum..ama sade içemiyorum..daha önceden evde kalan keçiboynuzu tozu vardı onu ilave ediyorum..bir de kahverengi şeker ya da bal..hayatta içememem sade süt..midem bulanıyo...:çok üzgünüm:

çok sevdiğim kahveden uzak duruyorum fakat sabahları kahvaltıda 2 bardak açık çay içiyorum.

kızlar bizim evde sigara içmek zaten yasak. normalde bile misafirlerimi balkona çıkarıyorum:)

ahududu cayı düşük tehlikesi yaratıyormuş diye formda biri yazmıştı o nedenle böğürtlenide apar topar kestim belki aynı etkiyi yaratır diye
ben de tam aksine embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor diye duymuştum..

çayı,kahveyi,neskafeyi,kolayı kestim tümden..şimdilik alıştım ve yokluklarını hissetmiyorum ama arada bir içmenin zararı olmaz herhalde...ilerde tekrar canım çekerse abartıya kaçmadan içerim...Çok temkinli gördüm kendimi..kaydirigubbakcemile3

çok hızla ilerliyor sayfa farkındaysanız baya bi hareketliyiz .inş bebişlerimizde öyle olur karnımızda yerinde durmazlar :)))

Benimde çikulatayı..kaydirigubbakcemile3
sütlü tatlıları seviyorum genelde...:1rolleyes:

benimde canım hiç yemek yemek istemior ya zorla yiyorum ac olduğumu hissediyorum ama yiyemiyorum canım istemiyor

Arkadaşlar Allah kısmet ederde hamileliklerimiz sağlıklı bir şekilde devam ederse buraya göbişlerimizin resmini koyalım mı? :asigim:gerçi benim dijital bir fotoğraf makinasına sahip olmam gerekicek o zamana dek sanırım..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…