bademcim bilgilerini paylastığın için ben kendi adıma cok tesekkur ederim tabiki paylasıcaz bildiklerimizi ben bir cok seyi burda öğrendim ilk hamileleğim ve yeteri kadar bilgim yok bildikleriniz paylasın lütfenn
kızlar sıcak icecek olarak ne içiyorsunuz hani meyva çaylarından falan zararlı olacak diye kuşburnu dıışında hiçbir şey içmiyorum ben başka ne içebiliriz
ahududu cayı düşük tehlikesi yaratıyormuş diye formda biri yazmıştı o nedenle böğürtlenide apar topar kestim belki aynı etkiyi yaratır diyedimesin %100 lük ananas suyu,yine % 100 lük çeşitli meyve suları..bir de embriyonun rahme daha iyi tutundurduğunu duyduğum böğürtlen çayı...ahududu çayı da iyi geliyormuş ama onu bulamadım..benneyaptımki
ben de tam aksine embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor diye duymuştum..ahududu cayı düşük tehlikesi yaratıyormuş diye formda biri yazmıştı o nedenle böğürtlenide apar topar kestim belki aynı etkiyi yaratır diye
çay ve kahve ile aranız nasıl fıstıklar.ben günde 2-3 bardak açık çay içiyorum.çalıştığım için iş yerinde canım çekiyo.
çok canım çeker se de 1 fincan az kahveli sütlü nescafe içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?