bu arada bende gece çok idrara kalkıorum en az 3 kere uykum bölünüo..... başka kalkan varmı böle gece..
herkese merhaba arkaslar
gecmısı okudum ve bebek hareketlerı konusunda uzuldugumu anlatmak ıstedım..senağlamasenağlama
bu sayfada duygularımızı,dusuncelerımızı,hıssetıklerımızı paylasıyoruz.ekmegın ustune su serper gıbıde bu duguların uzerıne ara ara bılgılerımızı oğrendıklerımızı paylasıyoruz.ama nedense son zamanlarda tıbbı konuları tartısma sayfası gıbı oldu..burdakı herkesın bır doktoru var herkes doktoruna guvenıyor gebelıgını doktoruyla paylasıyor sadece doktor ve gebe bayan arsında olan ozel ayrı bır ıletsım var herkesın gebelıgı ve doktoru aynı degıl.kıyaslamak asla soz konusu olmamalı..bebek hareketlerı konusunda herkez en erken 16. haftada ve ıkıncı hamılelıgını yasayan annelerde gorulduğu konusunda bılgıye sahıp ve bu konuda mutakıp.kımse bunun aksını idda etmıyor..
pekı sebeb nedır bu konuyu bu kadar uzatan anlamıyorum..arada bır kac kısının bu hareketlerı 15.haftada hıssetmesı anormal bır durummu?mukun degılmı?asla olmuycak bır durummu ?15+6. hafta olmazmı gunu gununemı hıssedılmesı sart yada yasadığım duygunun doğrulunun onaylanmasımı sart..ben doktorumu doktorumda benımı kandıyor? burda ney kanıtlanmaya calısılıyor neden konun kapanmasına ragmen tekrar acılıp ınatla ısrarla uzerıne gıdılıyor..bu durum yuzunden kendımı yalancı gıbı hısedıyorum ve hıc bıse paylasmak ıstemıyorum ıyıce sayfadan sızden gebelığımden uzaklasıyorum..lutfen bu gebelık benım ben yasıyorum ben hıssedıyorum.bunun doğrulugunun terazısı ,saglaması gereken kısı tarafından yapılıyor.burda bunun doğrulunun onaylanmasını degıl paylsılmasını rıca edıyorum..
işte bende sırf bu haksızlıklar,düzensizlikler yüzünden devlet hastanesi ve ssk ile anlaşmalı özel hastaneleri tercih etmiyorum...........
doktorum da özel hastanem de özel...
başka türlü insan muamelesi göremeyeceğiz çünküü
ayy kıyamam sana:1hug: ben varım cnm izmirdeyiz ikimizde allah kısmet ederse görüşürüzzzz bebeklerde görüşürrr kaydirigubbakcemile5
çok güsel laf ettin bu arada yıkılıoooohihoyyyt
bu arada bende gece çok idrara kalkıorum en az 3 kere uykum bölünüo..... başka kalkan varmı böle gece..
ŞenizCanım,,,
böyle alınganlıklar yapma...ben bu konuda sana katılıyorum.her bireyin hamileliĞİ farklı herkez hamileliğini farklı yaşar...
kiminin çok midesi bulanır kiminin bulanmaz....bulanmayan yalan söylüyor demek değildir...
doktorlar ilk 3 ay bulantı olur diyor mesela..olmayanlar da var ama...
ben henüz bişey hissetmedim ama 15-16 haftadan sonra hissedilebileceğini düşünüyorum...
hissedilmesi de normal,hissedilmemesi de normal..........
tecrubeli anneler hisseder deniliyor.............demekki hissedilebilir o haftalarda..ilk bebeğine hamile olanlar senin tecruben yok hissedemessin demek bana pek mantıklı gelmiyor...
doktorum da 15-16 haftadan sonra hafif hafif hissedebilirsin dedi..........
kimse güçlü tekmelerden bahsetmiyor kanumca..ama küçük küçük dalgalanmalar olabilir...
herkez istediğini düşünüp istediği fikri savunabilir..
herkeze saygım sonsuz..ama başkaları senin gibi düşünmüyor diye kimseyi suçlama..
o da onun düşüncesi..
aramızda ol ve birlikte paylaşımda bulunaım canım...
sevgiyle kala.s.
bende sık kalkıyorum. üstelik uykularımda uyur uyanık arası hiç dinlenemiyormuşum gibi geliyor üstelik mesanemdede ağrı oluyor..
evet dr hakkındada size katılıyorum..bzıları çok ukala küçük dağları ben yarattım havasında
sorularına cevap vermiyorlar bile sanki herşeyi kendileri biliyor ama bazılarıda çok tatlı herkes aynı kefede değil
hemşireler daha berbat bikere birine 'seni buraya köpek diye mi bağladılar'... dedim.
aslında sakinimdir
sibel o carpintilar bendede oluyo arada, neden bilmiyorum hatta bazen kalp krizi gecircekmis gibi oluyorum ve korkuyorum acikcasi,
bende canim en az 2 kere kalkiyorum geceleri idrar icin ve hic hosuma gitmiyo bazen tutuyorum sonrada korkuyorum acaba bebegim rahatsiz oluyomudur diye
bende de oluyordu o nefes kesilmesi.nefes alamama.çok kötü birşey.doktora söyledim.sonra demir hapına başlattı.bir kutu bitirdim demir hapını.şu an öyle sıkıntım kalmadı.kan sayımı yaptırdınmı
sabah hastaneye gittim kızlar dün dra aşırı derecede idrara çıktığımı sölemiştim tahlil yaptırdım bazen aşağıyada sızı yapıyordu.birde ilaç yazdırmak istedim kendi drum başka bi şehirde özeline gidiyorum hastanedeki dr yazmadı terbiyesiz ilk defa bir drla kavga ettim benim hakkım dedim sizi şikayet edicem diye vede hasta haklarına şikayette bulundum ben sekretermiyim diyor yani onun özeline gitmiyorum diye ama düzgün bi dr olsa niye gitmiyeyimki neyse az önce sağlık ocağında yazdılar yani drun terbiyesizliğiydi.başımda çatlıyor bu arada öğlen başladı. ilaçda içmek istemiyorum minoset içebilirsin dediler ama
canım merhaba ben daha önce siteye üyeyken sırf bu anlamsız atışmalar bildiğimi bile paylaşma korkum yüzünden üyeliğimi sildirmiştim.şidi ise kendime söz vererek girdim canımın sıkılmasını kimsenin beni kırmasını istemiyorum umarım da böyle bi ortam olmaz
Arkadaşlar iyi akşamlar
ben eve gidiyorum...
midem yanıyo kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?