E
EU2
Ziyaretçi
Bu gün akşamüstü 6 da randevumuz..Bakalım doktor amca ne diyecek bize...:1rolleyes:Herkeze kocmannn günaydın....
demetçim maşallah kuzun kocaman olmuş gözünaydın tatlım maşallahh prensesimize...
starduş canım dikkat et kendine...bol kalsiyum alıp doğal yollarla geçirmeye çalış şikayetlerini...
badem inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan
bende yarın gidiyorum allahın izniyle sağlıkla görürüm inşallah meleğimi...
Canım bebekler kese içinde sürekli pozisyon değiştiriyorlar.2 gün evvel en son gittiğimde bir yan yatıyorlar bir arkalarına dönüyorlar bazan de tepe taklak duruyorlardı.O kese içindeki su içinde sürekli pozisyon değiştiriyorlar...Sana da gunaydin Beyaz Melek.
Aklima takilan bir se var kac gundur unutuiyirum yazmayi. bebeklerin kafasi hep solda mi olur? yoksa kimisi solda kimisi sagda mi olur?
Çok sağol canım,çok geçmiş olsun bu arada:teselli:badem inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
Güzel haberlerle dön inşallah..Akşam görüşelim...Şenizgünaydın kızlar bugün doktora gidyorum inanılmaz heyecanlıyım:)
Geçmiş olsun canım,ihmal etme,kendini iyi korumaya çalış..a.s.kızlar günaydın nasılsınız ben hasta oluyorum galiba
Aman canım dikkat..dışarda pişan etlerin ne kadar piştiğini bilmiyoruz..Mutlaka iyi pişmiş olmalı..Hatta yumurta bile katı olarak yenmeli...Geçmiş olsun tekrar...:teselli:Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.
hoşgeldiniz badem hanım:)))
bugun heyecan dorukta senin için .
Hoşbulduk İLSU hanım:asigim: kaydirigubbakcemile3
Hem de nasıl heyacan var..Umarım doktordan güzel şeyler duyarım...:1rolleyes: