2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kesinlikle hayırlısı melekçiğim allah sanada bebişinede sağlık versin kucağına almayı nasıl etsin.

merhabalar kızlar.
ipeğimu çok tatlı görünüyorsun şekerim.
sizi böyle gördükçe içim gidiyo ben de göbeğim büyüsün istiyorum ama yok hala....

ipekçim maşallah çok tatlı göbüşün ya...
ayyyy hiç karnımın büğüdüğüne bu kadar sevineceğimi sanmazdım...
maşallahhhh göbüşlere
çok yakışmış canım hamilelik maşallh

baya bi büğümüş ipek seninki...
ben çok bol şeyler giyersem o kadar da belli olmuyor...
dar giyersem belli oluyor daha çok

Çok teşekkür ederim kızlar. Darısı göbişi çıkacakların başına.
Artık gazdan tuzdan değil basbayağı bebekten çıkıyor. Eşofmanla pek anlaşılmıyor. Akşam giyinince ben de şaşırdım. Bu kadar büyüdüğünü farketmemiştim. Bu arada hamile pantolonları göbeği daha çok gösteriyor.

kızlar drunuza her gittiğinizde kan tahlili yaptırıyor musunuz?
ben dün sağlık ocağına gittim aylık rutin kilo tansiyon için. kan tahlili de yaptırdım gitmişken. geçen ay drye gittiğimde kan değerlerim oldukça iyiydi yine de dr demir hapı verdi. ben de hergün kullanmasam da kullanıyordum ara sıra. dünkü tahlilde kan değerim biraz düşük çıktı.haplarımı daha düzenli kullanacağım.
demir hapı kullanmayanlar özellikle siz tahlil yaptırıyorsunuz değil mi?

benımde ılk hamılelıgımde 5 aylıkken gobegım bu kadardı
sımdı masallah bundanda buyuk 2.hamılelıgım oldugu ıcın olsa gerek ılk hamılelıgımde cok zayıftım cunku

Kıslar geçmiş olsun Ihlamur kuşburnu elma tarçın kaynatıp şeker yerine bal ile için gün içinde rahatlatıcaktır birde 3-4 yatıp kalın yorganların altında terletin kendinizi sonrasında duş alın gözeneklerinizin açıldığını hissedeceksiniz
Zuzum çok geçmiş olsun canım aman dikkat korktuğun başına gelmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…