2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese hayirli cumalar,
hasta olanlara acil sifalar diliyorum, kendinizi yormayin,
bende mide bulantilarim gecti yavas yavas demistim ya? nerdeeee??? bugun yine basladi allahim ya gecmezse???senağlama

yaa bide benim göbeğim çok dar gibime geliyor neden acaba....................
Bana da öyle geliyor canım:sm_confused: Göbeğim çok gergin sert gibi..Özellikle ortası baya şiş gibi..Daha da büyücek ya İnanamıyorum...benneyaptımki Buraya 2 bebiş nasıl sığacak aklım pek almıyor henüz..:1rolleyes:

Maşallah canım :asigim:

İpeğimu maşallah seninde çıkmış bayağı göbişin benimde böyle dimdik ama :):) sadece göbiş var bende eklemeye çalışıcam resimlerimi becerebilirsem :):)

evet canım ben her gıttıgımde kan tahlılı yaptırıyorum
en son gıdısımde masallah tahlıllerım cok guzel cıktı ve doktorum kan surubunu bıraktırdı

baya bi büğümüş ipek seninki...
ben çok bol şeyler giyersem o kadar da belli olmuyor...
dar giyersem belli oluyor daha çok

13 haftalıkken benim de bol giyince görünmüyordu. Dar giyince de sanki hafif yağlanmışım veya adet olacakmışım da şişmiş gibi görünüyordu. 4 hafta sonra seninki de bu kadar olur sanki.

ayyy eski ama bende eklimmmmmmmmm göbüşü zaten pek değişmedi hala aynı göbüş.............
sizce de çok dar değilmiii ya başka hamişleri görünce tuhaf hissetim kendimi bebişim sıkışmaz inşallah.

[/COLOR][/B]

çok teşekkürler bestbeste ..ınanılmazdı elleri ayakları, hareketleri.artık rahat rahat kız kıyafetleri alabilirim..müthişş bişi buuu....

selsin, demet,ilsu, beyas melek, badem, nar, gaydin ve hüzün yılı hepinize dilekleriniz için teker teker teşekkür ederim. Görüyorumki hepiniz cok dikkatli besleniyosunuz inanılmaz sevindim cidden. Ama 1 güzel haber daha. Doktorum bebeklerin cok extreme bir durum olmadıkca zehirlenme ihtimalinin düşük oldugunu soledi. Hatta üstüne su cumleyi de kurdu: ''O bebegin karnında oluşması ve gelişmesi ne kadar inanılmazsa, basit seylerden dolayı seni bırakıp gitmesi ihtmali de cok düşük. Dolayısıyla lütfen dikkati elden bırakma ama herseyde de bu kadar korkma. Korku dogru adımları atmanı engeller.'' Bende waowwww dedim bunun üzerine ve bilas rahatladm.

Beyaz Melek benimkide böyle canımcım sadece göbeğim var bel oyuntum bile duruyo:) rahat ol sen o yerini bulur meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…