2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:=) ipeğimu, beyaz melek..teşekkür ederim.artık bende bir kız anne adayıyım. Inş yavrukuşumu ellerime alıcagım gunu heyecanla bekliyorum. şimdi bir alışveriş canavarı olucam :=)

UFF NE BİLEYİM YA ŞİMDİ İPEĞİ GÖRÜNCE KENDİMDEN ŞÜPE ETTİM UMARIN BEBİŞ SIKIŞMAZ VE GÖBEĞİM GENİŞLER...YOKSA ÇOK TUHAF OLUR DAR VE BÜYÜK GÖBEKKKK:CüvCüv:

ebru sallıyı bilirsin 40 kg falan o tasıdıysa sen hayli hayli tasırsın güzelimhihoyyyt

Evet zuzucum b gun gecde olsa en guzel hediyem kızım oldu
serra yı bekliyoruz artık.

Serra çocuk melek demek değil mi? aklımda öyle kalmış..Hani kanatlı çocuk şeklinde tasvir edilen melek figürlerine bu isim veriliyor diye biliyorum...Maşallah

Bademcim serra nın anlamını genişlik ve kolaylık olarak biliyorum ama senin söylediğin anlamıda varsa o da guzelmiş:=))

ilsu ,badem,swethome comebayby
selsin
karen ve diğer anneler sizin de göbüşleri çok merak ediyorumbennnnnnnnnnnn

UFF NE BİLEYİM YA ŞİMDİ İPEĞİ GÖRÜNCE KENDİMDEN ŞÜPE ETTİM UMARIN BEBİŞ SIKIŞMAZ VE GÖBEĞİM GENİŞLER...YOKSA ÇOK TUHAF OLUR DAR VE BÜYÜK GÖBEKKKK:CüvCüv:

Ay Allah iyiliğini versin çok güldüm. Bu arada bana koca göbek mi diyosun:asigim:
Benim de bel oyuntum hala duruyor. Kıyafetten öyle görünüyor.
Aşkam eşim resim çekmeyi beceremeyince ver dedim kendim aynadan baka baka çekmeye çalıştım. E ne kadar kendinden uzak tutabilirsin ki.

Beyaz melekçim ben şu an işyerinde oldugum için göbiş koyamıyorum ekrana malum..ama eve gidince çekip koyucam buraya tatlım.:=)

Bademcim serra nın anlamını genişlik ve kolaylık olarak biliyorum ama senin söylediğin anlamıda varsa o da guzelmiş:=))

Ben de şimdi tekrar baktım anlamına..Senin dediğin de yazıyor..Annemin ingiliz kökenli bir öğrencisi vardı.Annesi İngiliz babası Türk..Kızlarının adı Serra idi..Annesi kızının isminin anlamını bu şekilde açıklamıştı..Belki ingilizce de böyle bir karşılığı vardır canım..Şeniz

HAYIR BEN GÖBÜŞÜNÜ ÇOK BEĞENDİM.................
BENİMDE BÖYLE OLSUN İSTİYORUM VE GÖBEĞİM BİRDEN ÇOK KÜÇÜK VE DAR GELDİ GÖZÜME...
BENDE KOCA GÖBEK OLMAK İSTİYORUM HEMENNNNNNNNdelikafadulden

ilsu ,badem,swethome comebayby
selsin
karen ve diğer anneler sizin de göbüşleri çok merak ediyorumbennnnnnnnnnnn

Canım otomatik ayarlı dijital makinam yok malesef...

Anneme çektireyim diyorum ama o da beceremez gibi geliyor bana..yani cep telimle..Cep teli ile çok net olmuyor..Ama önümüzdeki hafta eşim buraya gelince ona çektirmeye çalışayım...

geniş mi bence dar..........
çünkü bu kadar çıkmazdı geniş olsa iç karnım...bana doktorum iç karnın dar dedi..ve evet hiç yağ dokusu yok görüntü net oluyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…