nurdanın kocasının adı üzeyir demek nurdanı bilirsin didimdeki jinekolog karı koca aydını feth ettiler valla
ilsu ,badem,swethome comebayby
selsin
karen ve diğer anneler sizin de göbüşleri çok merak ediyorumbennnnnnnnnnnn
kızlar herkese slm lar gelen gidenden anca okuyabildim geçmişi bende grip oldum sesim boru gbi çıkıo....
canim gunaydin. ilaclarin konusunda sana bir tavsiyem olacak. kendim uygulamaya basladim faydasini gordum.
birincisi herseyini duzene bagla. yani sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapmadan once bir bardak sut ic mesela. ben nesquikli sut iciyorum. 1 saat sonra falan da kahvalti yapiyorum.
ilaclarin her zaamn gozunun onunde olsun. dolaba kaldirma. ben hep unutuyorum rafta falan olunca. yemek masamda tuzlugun ekmekligin yanina koydum. yemek yerken unutsam bile sofrayi kurarken veya toplarken mutlaka aklima geliyor. 3 ogun ymek yiyoruz sonucta ama ilaclari gun icinde karisik degil de mesela hep sabah kahvaltisindan sonra al. ya da aksam yemeginden sonra. yani standart olsun. zamanla alisacaksin bu duzene.
mesela meyveler hemen yemekten sonra yenmemeliymis. oglen 3 gibi hafif miden kazininca meyve gelsin ilk aklina. aksam da yemek yedikten sonra otururken. (bir kac saat sonra)
mesela gece yatarken hem uyumana faydasi olur diye yigurt yemeni tavsiye ederim.
zaten yanlis hatirlamiyorsam 5 porsiyon kalsiyum almaliyiz. sabahki sut. kahvaltida peynir, oglen gene bol yesillikli salata, gece yogurt iste biraz porsiyonlari buyuk tut. 5 olur.
yani demek istedigim hayatini duzenle. dedigin gibi cep telefonu da kurabilirsin. her gece 9 da seni uyarsin.
iyiyim canım sen nasılsın:CüvCüv:
Oğluşum karnesini aldı geldi, tatile girdik onun sevinci var şimdi evdehihoyyyt
geçmiş olsun sanada melekcim gaviscon veya reniee yazdır canım doktoruna a sınıfı o iki şurup ben de de var gastrit kullandım ilk gebeliğimde.takvimim kendi kendine gitti başka siteden yapıyorum şimdi ama ikizlere uygun bulamıyorum dogru düzgün
günaydınnnnnnnnn :teytey:
güzel bi gün olur inş hepimiz için a.s.
hasta olan anneciklere çok geçmiş olsun,aman dikkat edin edin kendinize a.s.
dr gidecek arkadaşlarımızda inş güzel haberle gelirler inşa.s.
yarında ben hasret giderecem yavrumla
çook özledim bebişimi:asigim:
veee gösterirse cinsiyetini de öğrenecemmmmmm inş. :dance::dance:hihoyyythihoyyyt
kızlar ne güzel siz sürekli doktora gidiyosunuz benim doktorum ayda bir çağırıyosenağlama çok özledim bebeğimi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?