2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek bence karnın o kadar küçük değil ya bende senle aynıyım hatta 1 gün var sanırım senle aramda benimde var o kadar çok fazla büyümedi benime sanırım yapıyla alakalı bişiy bu bende eşime çektiricem yarın eklemek istiyorum göbişimii kaydirigubbakcemile3

saolun kızlar boşuna dememişler izmirin havasına bide kızına güven olmaz dün günlük güneşlikti bugün yağmmur çamur... hava deişikliği böle yaptı beni...

çok saol canım a.s. çok güzel püf noktaları aslında yazdıkların ..
ilaçlarım da aslında çok gizli kapalı yerde değiller , ekmekliğn üzerine sotelenmişler ama benim aklım bir karış havadayken onları orada görmüyorum tabi :mymeka:
sade yoğurt yiyemiyorum , midemi bulandırır öncelerden beri , meyveli yoğrut yesem sade yoğurdun yerini tutar mı acaba ? belki de hiç yememekten iyidir değil mi ?
bir de ilaçlarım sadece sabah - sabah akşam - sabah öğle akşam - sadece akşam - sadece gece olunca ve 2 haftada bir kontrole gidip geldiğimde ya yeni bir ilaç ekleniyor diğeri çıkarılıyor , yada alma şeklim değişince 2 aydır bir düzen oturtamadım .
ama daha dikkatli olucam bundan sonra , senin verdiğin püfler de yardımcı olacak bana , tekrar teşekkürler :1hug:

kafamçokkarıştı ah canım ah bende gastrit çıktı endeskopi çektirdim....
ondan sonra doktor bana (genel cerrah)gaviskon verdi........vermez olaydı...ilacı içmemle tüm yediklerimi dışarı çıkarttım acayip bidem bulandı hayatımda o nasıl bi bulantı tarif edemem abartısız tam iki saat ağladım ilacı içtikten sonra...
içiş o içiş oldu bidaha o ilacın adını duyunca midem karışıyor.........
içmem mümkün değil yani...:çok üzgünüm:

sana da kocaman günaydın canım Şeniz
inşallah yarın k kontrolün iyi geçer ve ebişim ciniyetni öğrenirsiniz .
Allah sağlıklı , hayırlı evlatlar versin canım :Saruboceq:

ah canım gastirt tetikliyor şimdi mideni işte .hamilelikte de yanıyor tabiki .ikisi birbirne karışmıştır .çok geçmiş olsun gastrit çok zor .

kızlar ne güzel siz sürekli doktora gidiyosunuz benim doktorum ayda bir çağırıyosenağlama çok özledim bebeğimi:çok üzgünüm:

image ye gir canım açılan ilk sayfada gözet var ona tıkla.............
bilgisayarında kayıtlı resimler açılacak onlardan ilgili resmi seç....
sonra altta ki resize image yazan kutuyu seç ve 640*480 ölçülerini işaretle
sonra tamam de....
karşına çıkan img adresini kopyala ve sayfaya ekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…