2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bende 14.haftamda hıssettım gercekten mukemmel bır duygu:asigim:
allah herkese bu guzel duyguyu bır an once yasatsın
:1rolleyes:
canım sana katılıyorum gercekten cok guzel bır duygu.Şeniz

canım ben cuma gunu doktoruma sormustum bebek hareketını hıssedıp hıssedemeyecegımızı.
sırf burda tekrar aynı konu acılmasın dıye yazmak ıstememıstım.kaydirigubbakcemile
doktorum yavas yavas kıpırtıları hıssedebılecegımızı soyledı.hihoyyyt
16.haftadan sonrada daha guclu hıssedersın dedı,normaldır hıssetmen dedı.hihoyyyt
dedıgın gıbı bızden baska kım bılecek kı bu hareketın gaz mı yoksa bebek hareketı oldugunu.kaydirigubbakcemile3

demek kı doktorların bebek hareketı konusunda fıkırlerı degısıyor canım.
cunku benım gıttıgım doktorda hıssedebılırsın dedı.hatta 16.haftadan sonra daha kuvvetlı hıssetmeye baslarsın dedı.

Son düzenleme:

öle valla bademcim bizim dr iş yok.. benim bebiş geçen hafta 170 gr 18 cmydi hala hissedemiyorum..hem ben 45 kilo hamile kaldım şimdi 50 kiloyum...

Nilay, Badem, siz hic ustelemeyin. Ben de siiznle ayni gorusteyim. Kaan Kocatepenin gebelik sutesinde 14. haftasini okumasini tavsiye ederim herkesin. doktor diyorki. Anneler ISRARLA! bebegi hissettiklerini iddia etseler de imkansizdir diyor. yani doktor annenin israr edeceginden de emin. ayni buradaki bebegini hissttigini belirten anne adaylarimiz gibi.

Huzunyilinin ikinci bebegi. ilkini kucagina alamamis olsa bile 7. aya kadar gelmis. yani bu asamalari yasamis daha once. bebek hareketleri konusunda tecrubeli. yani belki huzun yili ve diger 2. bebegini bekleyen arkadaslarimiz.

ama ben de kesinlikle ilk bebegini bekleyen annelere katilmiyorum. goz seyirmesi dediginiz, kelebek kipirtisi dediginiz kesinlikle bagirsak hareketi ve biraz daha dikkatli dinleyin, arkasinin keislmeigini goreceksiniz.

neyse hisseden hissetmistir, etmeyen etmemistir,. arkadasim da 8. haftada hissettidigini israrla iddia etti, hicbirimiz fikrinden donduremedik. sabir fikir iste.

Son düzenleme:

Sabit fikirler değişmiyor,yormaya gerek yok kendimizi...

Gerçek tektir....yerimseniben

kesinlikle sonuna kadar bütün söylediklerine katılıyorum canım...
demekkı ınatla hıssetmek ıstemıyosun guzelım
yoksa normal sartlarda 16.haftada baya baya hıssetmen lazımdıyerimseniben
evet canım ben bebeğimi hissetmek istemiyorum zaten bu benim istememle olan bişey ya isteyince hissediyorsun istemeyince hissetmiyorsunkaydirigubbakcemile3

burda herkes hıssetmeye baslasaydı emınım kı bu sefer ınternetlere yada doktorlara danısılmayacaktı.

ben halen anlamıs degılım hareketlerını hıssetmeyen annelerın neyı kanıtlamaya calıstıgını.

kımısı gec hısseder kımısı erken ıllakı herkesın kı 16 hafta yada 18.haftadan sonra olucak degıl ya.
cok ılgınctır kı hıssetmeyen kısılerın doktorları hıssedemezsın dıyor,hıssedenlerın doktoru d da hıssedebılırsın dıyor.
cok entrasan dogrusu.kaydirigubbakcemile3

o zaman soyle yapalım herkes kendı doktorunun dedıgıne ınansın ve kımse kımsenın dusundugunu yada hıssedıp hıssetmedıgını yadırgamasın..kaydirigubbakcemiledelikafadulden

delikafaduldenaynen şekerim öpücem seniŞeniz
bu arada sen hangı hastahaneye gıdıyosun canım:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süpersin Şeniz

canım benımkı degısıyor en son gıttıgım hastane degıldı.
doktorun ozel klınıgıne gıttım.bır ara hangı doktor oldugunu sana yazarım canım.Şeniz

12 gun sonra görucem bende melegımı bakalım buyumusmu yaramaz:asigim:
bazen dıyorum 15 gunde bır gıtsem 1 ay cok uzun gelıyo esım zararlı dıye ızın vermıyo:1rolleyes:

tebrikler
tebrikler

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…