yeter artık bu konu benı ıyıce gerıyo bende ınatla benım cocugum oynuyo dıyorum ve sızın ınancınız umrumda bıle degıl!
canım sana katılıyorum gercekten cok guzel bır duygu.Şenizcanım bende 14.haftamda hıssettım gercekten mukemmel bır duygu:asigim:
allah herkese bu guzel duyguyu bır an once yasatsın:1rolleyes:
tabıkıde gaz sancısı degıl canım:1hug:
ıcımızde oynayan bır varlık var bu ıkısını ayırt edemıyecek kadar şaşkın degılız heraldekaydirigubbakcemile3
ayrıca ıcımızdekı varlıgın oynayıp oynamadıgını bızden baska kımse iyi bılemez buna doktorlarda dahıl!
demek kı doktorların bebek hareketı konusunda fıkırlerı degısıyor canım.canım bilemem ama ben doktorumun söylediğini söylüyorum hissedenler var dedim ben 14. haftada güldü bana imkansız dedi onlar öyle sanıyorlar dedi.bu ikinci hamileliğiyse eğer hissedebilir dedi..bunu sadece benim dr değil çoğu arkadaşın doktoru söylemiş..sen hissettim diyorsan öyledir canım..
2. hamileliğin olmasına rağmen neden söylediklerimi üzerine alıyorsun ben anlamıyorum..ben gayet sakinim sen neden geriliyorsun ki..
Ben de çok zayıfım..Hissettiğimi düşünmüyorum..Çünkü daha 100-150 gr lar en fazla...kasları çok kuvvetsiz.Karın kaslarını ,rahmi zorlayacak kuvvette değiller..Boyları da işaret parmağı kadar sadece...
180 im ve 12 haftalık hamileylen 63 tü kiloydum...Şu an 68 kg ım..Eğer zayıflıksa....
Bizim dr larda iş yok demek ki..-tatlicadiarzu-
delikafadulden
yeter artık bu konu benı ıyıce gerıyo bende ınatla benım cocugum oynuyo dıyorum ve sızın ınancınız umrumda bıle degıl!
öle valla bademcim bizim dr iş yok.. benim bebiş geçen hafta 170 gr 18 cmydi hala hissedemiyorum..hem ben 45 kilo hamile kaldım şimdi 50 kiloyum...
Nilay, Badem, siz hic ustelemeyin. Ben de siiznle ayni gorusteyim. Kaan Kocatepenin gebelik sutesinde 14. haftasini okumasini tavsiye ederim herkesin. doktor diyorki. Anneler ISRARLA! bebegi hissettiklerini iddia etseler de imkansizdir diyor. yani doktor annenin israr edeceginden de emin. ayni buradaki bebegini hissttigini belirten anne adaylarimiz gibi.
Huzunyilinin ikinci bebegi. ilkini kucagina alamamis olsa bile 7. aya kadar gelmis. yani bu asamalari yasamis daha once. bebek hareketleri konusunda tecrubeli. yani belki huzun yili ve diger 2. bebegini bekleyen arkadaslarimiz.
ama ben de kesinlikle ilk bebegini bekleyen annelere katiliyorum. goz seyirmesi dediginiz, kelebek kipirtisi dediginiz kesinlikle bagirsak hareketi ve biraz daha dikkatli dinleyin, arkasinin keislmeigini goreceksiniz.
neyse hisseden hissetmistir, etmeyen etmemistir,. arkadasim da 8. haftada hissettidigini israrla iddia etti, hicbirimiz fikrinden donduremedik. sabir fikir iste.
Sabit fikirler değişmiyor,yormaya gerek yok kendimizi...
Gerçek tektir....yerimseniben
aynen sekerımŞeniz
aynen sekerımŞeniz
kesinlikle sonuna kadar bütün söylediklerine katılıyorum canım...Nilay, Badem, siz hic ustelemeyin. Ben de siiznle ayni gorusteyim. Kaan Kocatepenin gebelik sutesinde 14. haftasini okumasini tavsiye ederim herkesin. doktor diyorki. Anneler ISRARLA! bebegi hissettiklerini iddia etseler de imkansizdir diyor. yani doktor annenin israr edeceginden de emin. ayni buradaki bebegini hissttigini belirten anne adaylarimiz gibi.
Huzunyilinin ikinci bebegi. ilkini kucagina alamamis olsa bile 7. aya kadar gelmis. yani bu asamalari yasamis daha once. bebek hareketleri konusunda tecrubeli. yani belki huzun yili ve diger 2. bebegini bekleyen arkadaslarimiz.
ama ben de kesinlikle ilk bebegini bekleyen annelere katilmiyorum. goz seyirmesi dediginiz, kelebek kipirtisi dediginiz kesinlikle bagirsak hareketi ve biraz daha dikkatli dinleyin, arkasinin keislmeigini goreceksiniz.
neyse hisseden hissetmistir, etmeyen etmemistir,. arkadasim da 8. haftada hissettidigini israrla iddia etti, hicbirimiz fikrinden donduremedik. sabir fikir iste.
evet canım ben bebeğimi hissetmek istemiyorum zaten bu benim istememle olan bişey ya isteyince hissediyorsun istemeyince hissetmiyorsunkaydirigubbakcemile3demekkı ınatla hıssetmek ıstemıyosun guzelım
yoksa normal sartlarda 16.haftada baya baya hıssetmen lazımdıyerimseniben
Sabit fikirler değişmiyor,yormaya gerek yok kendimizi...
Gerçek tektir....yerimseniben
burda herkes hıssetmeye baslasaydı emınım kı bu sefer ınternetlere yada doktorlara danısılmayacaktı.
ben halen anlamıs degılım hareketlerını hıssetmeyen annelerın neyı kanıtlamaya calıstıgını.
kımısı gec hısseder kımısı erken ıllakı herkesın kı 16 hafta yada 18.haftadan sonra olucak degıl ya.
cok ılgınctır kı hıssetmeyen kısılerın doktorları hıssedemezsın dıyor,hıssedenlerın doktoru d da hıssedebılırsın dıyor.
cok entrasan dogrusu.kaydirigubbakcemile3
o zaman soyle yapalım herkes kendı doktorunun dedıgıne ınansın ve kımse kımsenın dusundugunu yada hıssedıp hıssetmedıgını yadırgamasın..kaydirigubbakcemiledelikafadulden
kesinlikle sonuna kadar bütün söylediklerine katılıyorum canım...
evet canım ben bebeğimi hissetmek istemiyorum zaten bu benim istememle olan bişey ya isteyince hissediyorsun istemeyince hissetmiyorsunkaydirigubbakcemile3
delikafaduldenaynen şekerim öpücem seniŞeniz
bu arada sen hangı hastahaneye gıdıyosun canım:1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süpersin Şeniz
canım benımkı degısıyor en son gıttıgım hastane degıldı.
doktorun ozel klınıgıne gıttım.bır ara hangı doktor oldugunu sana yazarım canım.Şeniz
burda herkes hıssetmeye baslasaydı emınım kı bu sefer ınternetlere yada doktorlara danısılmayacaktı.
ben halen anlamıs degılım hareketlerını hıssetmeyen annelerın neyı kanıtlamaya calıstıgını.
kımısı gec hısseder kımısı erken ıllakı herkesın kı 16 hafta yada 18.haftadan sonra olucak degıl ya.
cok ılgınctır kı hıssetmeyen kısılerın doktorları hıssedemezsın dıyor,hıssedenlerın doktoru d da hıssedebılırsın dıyor.
cok entrasan dogrusu.kaydirigubbakcemile3
o zaman soyle yapalım herkes kendı doktorunun dedıgıne ınansın ve kımse kımsenın dusundugunu yada hıssedıp hıssetmedıgını yadırgamasın..kaydirigubbakcemiledelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?