Ne alakasi var Huzunyilicim. kim bebeginin hareketini hissetmek istemez. Hissediyoruz hissediyoruz ama hissedilen sey bebek degil. su anda sen belki hissedersin. cunku ilerlemis.Bak belki diyorum. senin aslinda alinman gereken bir durum yok neden alindin ki uzerine. ikinci bebekte 16. haftada hiisedilir diyor. sen de 16. haftadasin ve hissetmen dogal.
Bizim lafimiz 13. 12. haftada hiisedenlere. 14. hafta da cok cok ekstrem. ama olmaz demiyorum. bicak ksigi gibi bir sey degil ki pat diye 15+1 de insan hissetsin. bazen 14. hafta sonunda hissedenler cikacaktir. ama bu demek degil ki herkes o haftalarda hissedecek. hele ilk bebekse 18. haftadan once mumkun degil diyorlar. daha otesi var mi?
doktor yumurta 12-24 saat yasiyor diyorsa, hayir benim ki 4 gun yasadi diyebilir misin? veya doktor kalp damarin tikanmis dese, ben hissediyorum acik diyebilir misin? veya solda yumurtladin dese hayir ben hissettim sagdan diyebilir misin?
yani arkadasa bayagi bayagi (baya baya yazmissin) hissetmen lazim demissin de kusura bakma cok cahilce buldum bu lafini.
Ciddi ciddi arastirmasini yaptim. hem ingilizce hem Turkce. bilsem baska dillerde de yapardim. bir tane kaynak bile sizin dediginizi demiyor.
kıbelecım arık konu amacını astı farkındamısın?
konu inada bindi evet ben ısrarla hısedıyorum dıyorum cunku bu 2.hamılelıgım
ama ılk hamılelıgımdede hıssedıyordum ama sızın doktorlarınıza göre hıssetmem mumkun degıl
pekı ya benım doktorum?
sızın guvendıgınız doktorlar dogru soyluyorda benım doktorum yalanmı soyluyor yanı?
ayrıca ınternette bazı doktorlar genel olarak 16.haftadan ıtıbaren hıssetmeye baslarsınız engec 18 ve 20 dıyorlar
ama nilay arkadaımız 17 haftalık olmus hala hıssetmedıgını soyluyor demekkı kısıden kısıye degısebılıyor
neden bunu kabul etmek bu kadar zorkı
herkesın sabrının bır sınırı var yanı sureklı aynı tas aynı hamam
madem oyle hıssedenlerle hıssetmeyenler bırbırlerıyle muhatap olmasın zaten bu konu sayesınde gruplasmalar basladı bıle
araştırmak lazım zaten böyle şeyleri ama araştırana tabi..anlayana hayatım bu söylediklerin...Ne alakasi var Huzunyilicim. kim bebeginin hareketini hissetmek istemez. Hissediyoruz hissediyoruz ama hissedilen sey bebek degil. su anda sen belki hissedersin. cunku ilerlemis.Bak belki diyorum. senin aslinda alinman gereken bir durum yok neden alindin ki uzerine. ikinci bebekte 16. haftada hiisedilir diyor. sen de 16. haftadasin ve hissetmen dogal.
Bizim lafimiz 13. 12. haftada hiisedenlere. 14. hafta da cok cok ekstrem. ama olmaz demiyorum. bicak ksigi gibi bir sey degil ki pat diye 15+1 de insan hissetsin. bazen 14. hafta sonunda hissedenler cikacaktir. ama bu demek degil ki herkes o haftalarda hissedecek. hele ilk bebekse 18. haftadan once mumkun degil diyorlar. daha otesi var mi?
doktor yumurta 12-24 saat yasiyor diyorsa, hayir benim ki 4 gun yasadi diyebilir misin? veya doktor kalp damarin tikanmis dese, ben hissediyorum acik diyebilir misin? veya solda yumurtladin dese hayir ben hissettim sagdan diyebilir misin?
yani arkadasa bayagi bayagi (baya baya yazmissin) hissetmen lazim demissin de kusura bakma cok cahilce buldum bu lafini.
Ciddi ciddi arastirmasini yaptim. hem ingilizce hem Turkce. bilsem baska dillerde de yapardim. bir tane kaynak bile sizin dediginizi demiyor.
kıbelecım arık konu amacını astı farkındamısın?
konu inada bindi evet ben ısrarla hısedıyorum dıyorum cunku bu 2.hamılelıgım
ama ılk hamılelıgımdede hıssedıyordum ama sızın doktorlarınıza göre hıssetmem mumkun degıl
pekı ya benım doktorum?
sızın guvendıgınız doktorlar dogru soyluyorda benım doktorum yalanmı soyluyor yanı?
ayrıca ınternette bazı doktorlar genel olarak 16.haftadan ıtıbaren hıssetmeye baslarsınız engec 18 ve 20 dıyorlar
ama nilay arkadaımız 17 haftalık olmus hala hıssetmedıgını soyluyor demekkı kısıden kısıye degısebılıyor
neden bunu kabul etmek bu kadar zorkı
herkesın sabrının bır sınırı var yanı sureklı aynı tas aynı hamam
madem oyle hıssedenlerle hıssetmeyenler bırbırlerıyle muhatap olmasın zaten bu konu sayesınde gruplasmalar basladı bıle
canim once duzelteyim en gec degil senin dedigin 18-20.haftadan itibarendir. ayrica ikinci bebek icin 16. haftaya itiraz eden de yok.
internette 14. hafta yazan kaynaklari gosterirsen biz de tesekkur ederiz sana bizi aydinlattigin icin.
benim annem de bebgin 40. gun canlandigini iddia etti. cahillik iste. internet yoktu kitap yoktu.
Resat Bahat'i da merak ettim dogrusu.
ınternet cokta onemlı degıl benım ıcın ısrarla aynı seyı soyuyorum ben doktoruma guvenıyorum
ayrıca doktorumu arastırabılırsınız.
bu konu benı gercekten gerıyo sızın dusuncenız sıze benımkı bana neden hala uzatılıyo anlam veremıyorum dogrusu daha fazla gerılmek ıstemıyorum bebegım ıyıce kasıldı sinirden.
araştırmak lazım zaten böyle şeyleri ama araştırana tabi..anlayana hayatım bu söylediklerin...
biz zaten 14. hafta hissedilmez diyoruz ama sen bu yazdığında 14.haftadan eser yok noldu hani14. hafta hissetmeye başlamıştın..ben hissetmiyorum evet dünya kadar hareket var karnımda bebek kadar şiddetli bir şey hissetmedim yada hissetmek istemedim baya bayakaydirigubbakcemile3 delikafadulden
7 şubatı bekliyoruz..Dr. Reşat Bahat bey....gamyoncuiremsu
Doktorların olduğu bir sitede olmadığımız için doktorlarımızın söylediklerini hiçe sayalım..Onlarda kim oluyormuş...-tatlicadiarzu-
Kendi bildiğimizi düşündüğümüz şeyler yeter bize...
Bizmi bilecez onlarmı...sositososito :tomato:
Halt etmiş o hissetmez diyen doktorlar ...:)))
badem sanırım ne demek ıstedıgımı ya anlamıyorsun yada dıkkatlı okumuyorsun.
ben doktorların soyledıklerını hıce sayalım demıyorum kı.
sadece burda fıkırlerımızı,hıssettıklerımız paylasıyoruz.mesela hergun bırsey oldugunda neden hemen bırbırımıze soruyoruz fıkır alıyoruz demek ıstıyorum.
bırseyler kanıtlama pesınde degılız dıyorum.
doktorlara ınanmasak neden sureklı kontrole gıdelım kı,ustelık benım doktorumda bana hareketlerı hıssedebılıcegımı soyluyor.pekı buna ne demelı?
kımsenın de doktorlardan daha cok sey bıldıgı ıdda ettıgı yok zaten.
aklım huzun yılında kaldıgı ıcın tekrar yazılanlara bakayım dedım.evet uslup çok önemli rosemcim yok senin doktorunun söylediği umrumda değil falan demekte çok ayıp ama duyuyoruz ve cevap vermek gerekiyor...eğer bu topik bazılarını geriyorsa gelmek zorunda değiller zorla değilya benim muhtemel doğum tarihim 4 temmuz ama haziran sonu sezeryanla doğum yapıcam yinede hem haziran anneleriyle hemde temmuz anneleriyle konuşuyorum çünkü ben bu topiği açtığımda daha kimse yoktu sonra arkadaşlar gelmeye başladı ve ben bir kısmını çok sevdim..
ama beni geren kişileride görmemezlikten gelirim umrumda olmazlar...gerilme bebeğin etkilenir diyorsun sonrada taraf oldu diyorsun canım hatırlatırım biz hepimiz hamileyiz...
canim once duzelteyim en gec degil senin dedigin 18-20.haftadan itibarendir. ayrica ikinci bebek icin 16. haftaya itiraz eden de yok.
internette 14. hafta yazan kaynaklari gosterirsen biz de tesekkur ederiz sana bizi aydinlattigin icin.
benim annem de bebgin 40. gun canlandigini iddia etti. cahillik iste. internet yoktu kitap yoktu.
Resat Bahat'i da merak ettim dogrusu.
kaynak gösteren falan yok çünkü kaynakta yok...
Kaynak : kk temmuz anneleri topiğinde 14.haftadan evvel hatta 12 . haftada bebeklerini hisseden anneler...gamyoncuiremsu
aklım huzun yılında kaldıgı ıcın tekrar yazılanlara bakayım dedım.
aklım huzun yılında kaldıgı ıcın tekrar yazılanlara bakayım dedım.
ama ortamın bu derece gerılmesı sızı bılmem ama benı gercekten cok uzdu.:çok üzgünüm:
nılaycım tabıkıde hepımız hamılelıgın verdıgı etkıyle herseyden etkılenıyoruz.ben herkese hıtaben konusmaya dıkkat etmıstım yazılarımda ama sanıırım bıraz yanlıs anlasıldı.
dedıgın gıbı topıgı ılk sen acmıstın gercekten o zamanlar cok sakın bır ortam vardı.maalesef boyle olması uzucu.
bence olay ıyıce abartıldı.
isi dalga boyutuna tasımanızı kınıyorum..
bır bebek hareketı neymıs boyle yahu tartısma ve dalga konusu olucak kadar.
yazık bence cok yazık.
canım benım kıyamam.ben cıkıyorum rozemcım cok sagol canım
ıyıce kasılsım cok gerıldım daha fazla kalmak ıstemıyorum bebegıme bısey olur dıye korkuyorum
tekrar görusuruz ınsallah canım
neden bademcım hayırdırCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?