2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu arada kıslar gercekten topıc ıkıye bolunmus durumda.
yazık gercekten cok uzuluyorum boyle olmasına.

herkesın gercegı kendıne ınanıp ınanmamak kısıye kalmıstır.
gulmeler yada alaycı ıfadeler gercekten hıc bırımıze yakısmıyor.

kusura bakmayın ama her seye muhalefet tavırlar,usluplar cok cırkın geldı bana.:mymeka:

12 gun sonra görucem bende melegımı bakalım buyumusmu yaramaz:asigim:
bazen dıyorum 15 gunde bır gıtsem 1 ay cok uzun gelıyo esım zararlı dıye ızın vermıyo:1rolleyes:
canım benım beklemek gercekten cok zor gelıyor ınsana.meleklerımızı cok ozluyoruz.:1hug:
ama esıne bende katılıyorum canım nede olsa ultrason cıhazı cokta masum bır alet degıl.yasakkelime

tebrikler
tebrikler

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bunları kımse benı tebrık etsın dıye yazmadım canım ama yınede tesekkur ederım.
topıgın bu halı gercekten cok sıkıcı olmaya basladı.
bırsey dıyorsun mutlaka muhalefet bırseyler yazılıyor.

tabıkıde herkes aynı seyı dusuncek yada ınanıcak dıye bırsey yok ..
yalnız onemlı olan yazılardakı tavır,uslup bence.
zaten burda herkes bırbırını ancak yazdıkları kadar tanıyor,tanıyabılır.
sevgıler canımcım..

Son düzenleme:
bu arada geçmişi okumadım ama ben izmirliiyim izmir bergama aranızda izmirden olan varmı
ben 17+3 haftalığım ticker yapamadım

bu arada geçmişi okumadım ama ben izmirliiyim izmir bergama aranızda izmirden olan varmı
ben 17+3 haftalığım ticker yapamadım

Canım ben izmirliyim ,şu an 2 haftalığına ailemin yanındayım..Ama Bolu da yaşıyorum normalde....Karşıyaka Mavişehirdeyim şu an...

maibu hosgeldın aramıza.a.s.
bu arada ben cıkıyorum.
hepınıze ıyı geceler temmuz annelerı.
bebeklerınıze ve kendınıze ıyı bakın.:1hug:

canım ınsallah ıyı haberlerını alırız:1hug:
cınsıyetı bellımı bebısın?
:asigim:

ben bebeğimin hareketlerini hisseidyorum...süper bir duygu
cinsiyetimiz 11 haftadan beri hiç değişmedi hep oğlan dedş doktorumuz
çarşamba günü kesinleşicek sanırım %100 netleşir
kilo durumlarınız nasıl ben henüz hiç kg almadım ama süper besleniyorum anlamış değilim
nazar deymesin bebeğimizde gününden önce ilerliyor...

canım cok dogru soyluyosun
hamılelıgın verdıgı stres olsa gerek
aksi birsey düşünmek istemıyorum
ayrıca okadar cok gerılıyorumkı bazen bu topıcı görmek bile ıstemıyorumkaydirigubbakcemile
canım benım lutfen gerılıp bebegının de bundan etkılenmesıne ızın verme.
kım ne dusunurse,yada neye ınanırsa ınansın.
burda sadece fıkırlerımızı hıssettıklerımızı paylasıyoruz.
kımsenın bırseyler kanıtlmaya yada ıspatlamaya calıstıgı yok kı.
oyle olsa hepımız doktorların,tıpcıların bulundugu sıtelerde olurduk.

sadece herkes neye ınanırsa ınansın bırazcık uslubune dıkkat etmıs olsa ,belkı kımsenın kalbı kırılmayacak.

kendıne ve bebegıne cok ıyı bak canımcım.ben sımdı cıkıyorum.cok opuyorum senı.

hepınıze ALLAH rahatlık versın.

masallah bır oglumuz daha olucak:teytey:
banada doktorum erkek dedı ama kesın degıl 7 subatta randevumuz var bakalım doktorumuz ne dıcek:asigim:
bende hıc kılo almadım sadece 1 kılo almısım :icecream:
masallah bebegım gayet ıyı

Doktorların olduğu bir sitede olmadığımız için doktorlarımızın söylediklerini hiçe sayalım..Onlarda kim oluyormuş...-tatlicadiarzu-
Kendi bildiğimizi düşündüğümüz şeyler yeter bize...
Bizmi bilecez onlarmı...sositososito :tomato:
Halt etmiş o hissetmez diyen doktorlar ...:)))

evet uslup çok önemli rosemcim yok senin doktorunun söylediği umrumda değil falan demekte çok ayıp ama duyuyoruz ve cevap vermek gerekiyor...eğer bu topik bazılarını geriyorsa gelmek zorunda değiller zorla değilya benim muhtemel doğum tarihim 4 temmuz ama haziran sonu sezeryanla doğum yapıcam yinede hem haziran anneleriyle hemde temmuz anneleriyle konuşuyorum çünkü ben bu topiği açtığımda daha kimse yoktu sonra arkadaşlar gelmeye başladı ve ben bir kısmını çok sevdim..
ama beni geren kişileride görmemezlikten gelirim umrumda olmazlar...gerilme bebeğin etkilenir diyorsun sonrada taraf oldu diyorsun canım hatırlatırım biz hepimiz hamileyiz...

demekkı ınatla hıssetmek ıstemıyosun guzelım
yoksa normal sartlarda 16.haftada baya baya hıssetmen lazımdıyerimseniben

Ne alakasi var Huzunyilicim. kim bebeginin hareketini hissetmek istemez. Hissediyoruz hissediyoruz ama hissedilen sey bebek degil. su anda sen belki hissedersin. cunku ilerlemis.Bak belki diyorum. senin aslinda alinman gereken bir durum yok neden alindin ki uzerine. ikinci bebekte 16. haftada hiisedilir diyor. sen de 16. haftadasin ve hissetmen dogal.

Bizim lafimiz 13. 12. haftada hiisedenlere. 14. hafta da cok cok ekstrem. ama olmaz demiyorum. bicak ksigi gibi bir sey degil ki pat diye 15+1 de insan hissetsin. bazen 14. hafta sonunda hissedenler cikacaktir. ama bu demek degil ki herkes o haftalarda hissedecek. hele ilk bebekse 18. haftadan once mumkun degil diyorlar. daha otesi var mi?
doktor yumurta 12-24 saat yasiyor diyorsa, hayir benim ki 4 gun yasadi diyebilir misin? veya doktor kalp damarin tikanmis dese, ben hissediyorum acik diyebilir misin? veya solda yumurtladin dese hayir ben hissettim sagdan diyebilir misin?

yani arkadasa bayagi bayagi (baya baya yazmissin) hissetmen lazim demissin de kusura bakma cok cahilce buldum bu lafini.

Ciddi ciddi arastirmasini yaptim. hem ingilizce hem Turkce. bilsem baska dillerde de yapardim. bir tane kaynak bile sizin dediginizi demiyor.

evet bademcim valla doktorlar nerden bilecek onlar öylesine konuşuyorlar zaten senelerce tıp okumuşlar boşuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…