ınternet cokta onemlı degıl benım ıcın ısrarla aynı seyı soyuyorum ben doktoruma guvenıyorum
ayrıca doktorumu arastırabılırsınız.
bu konu benı gercekten gerıyo sızın dusuncenız sıze benımkı bana neden hala uzatılıyo anlam veremıyorum dogrusu daha fazla gerılmek ıstemıyorum bebegım ıyıce kasıldı sinirden.
canım benım kıyamam.
kımsenın kımseyı bu derece uzmeye ve germeye hakkı yok.
boyle olunca acaba ınsanlar sevınıyormu hıc anlamıs degılım.
ALLAH rahatlık versın canım.
acıtasyonmu yapmak lazım anlamıyorum ki benim bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum dememmi lazım? bende ilk bebeğimi kaybettim ama burada konuşuyoruz ya ne bu bebeğine bişey olacağını düşünüyorsan neden bu saate kadar buradasın arkadaşım laf yetiştirmek için
ben sana konuşmaya başladığımızdan beri gülüyorum delikafadulden delikafaduldenpes yanı bukadar pişkınlık olmaz guluyorum sıze :roflol:
neyse ben kaçtım böle pişkın ınsanları hayatımda ılk kez gordum dogrusu ama varmıs malesef...
ben sana konuşmaya başladığımızdan beri gülüyorum delikafadulden delikafadulden
bir daha muhattap olmayı düşünmüyorum zaten seninle pişkinlik ne demek onu bile bilmiyorsundur sen Allah bilir...
Pişkin mi ?
Biz çakma hamileyiz ne de olsa...Bizim bebeklere bişey olmaz...delikafadulden
Üslub harika..Mantıklı bir cevap isteyince pişkin olduk....-tatlicadiarzu-
pes yanı bukadar pişkınlık olmaz guluyorum sıze :roflol:
zaten sureklı guldugunuz ıcın pıskınsınız
lütfen bundan sonra hepimiz çok dikkatli olalım ve böyle olaylara yer vermeyelim kızlar..
şurda hamileliğimizin tadını doyasıya yaşayalım...
Eski konulardan da bahsedip kimseye cevap hakkı doğurmayalım.iletiniz varsa da özelden yazın...
Bence bu topic çok değerliii
kardeş kardeş devam edelim hepimiz eksiksizzzzzzzzzz
ben kendi adıma hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?