2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hangi hastaneye gidiyorsun öğrenebilirmiyim?

canım benım kıyamam.
kımsenın kımseyı bu derece uzmeye ve germeye hakkı yok.
boyle olunca acaba ınsanlar sevınıyormu hıc anlamıs degılım.
ALLAH rahatlık versın canım.

acıtasyonmu yapmak lazım anlamıyorum ki benim bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum dememmi lazım? bende ilk bebeğimi kaybettim ama burada konuşuyoruz ya ne bu bebeğine bişey olacağını düşünüyorsan neden bu saate kadar buradasın arkadaşım laf yetiştirmek için

pes yanı bukadar pişkınlık olmaz guluyorum sıze :roflol:

pes yanı bukadar pişkınlık olmaz guluyorum sıze :roflol:
ben sana konuşmaya başladığımızdan beri gülüyorum delikafadulden delikafadulden
neyse ben kaçtım böle pişkın ınsanları hayatımda ılk kez gordum dogrusu ama varmıs malesef...

bir daha muhattap olmayı düşünmüyorum zaten seninle pişkinlik ne demek onu bile bilmiyorsundur sen Allah bilir...

Pişkin mi ?

Biz çakma hamileyiz ne de olsa...Bizim bebeklere bişey olmaz...delikafadulden

Üslub harika..Mantıklı bir cevap isteyince pişkin olduk....-tatlicadiarzu-

ben sana konuşmaya başladığımızdan beri gülüyorum delikafadulden delikafadulden

bir daha muhattap olmayı düşünmüyorum zaten seninle pişkinlik ne demek onu bile bilmiyorsundur sen Allah bilir...

Bilen birinin konuşmasına benziyor mu? Konu ile ne alaka pişkin kelimesi...Ben hep gülüyorum..Artık kesinlikle muhattabım değil...kaydirigubbakcemile2

Pişkin mi ?

Biz çakma hamileyiz ne de olsa...Bizim bebeklere bişey olmaz...delikafadulden

Üslub harika..Mantıklı bir cevap isteyince pişkin olduk....-tatlicadiarzu-

öyle olur zaten aman boşver tatlım ya kimlerle muhattap olacağımızı anlamış olduk işte...
uslup diyenlerde görsünler işte...

Kızlar bu konu da da birbirinize girmişsiniz ya helal olsun. Zaten sizi emsal gösterip duruyorlar bu bölüme tanınan imtiyazları ve sizde beni yani böyle haksız çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Size güvenen de mi suç sizde mi ? Lütfen biraz saygılı olun... Şimdi çıkacaklar tepeme gene burada ortam gerildi ama tartışanlar neden ceza yemedi diye. Lütfen yahu lütfen....

Selam kizlar,
Ben girmeyeli bayagi karismis ortalik. Neyse stress yaratmayalim. :)
Ben Istanbul'da hamile kiyafetleri almaya gideniniz varmi. Uygun fiyatli yerler bilirmiyorsunuz sormak istedim.

lütfen bundan sonra hepimiz çok dikkatli olalım ve böyle olaylara yer vermeyelim kızlar..
şurda hamileliğimizin tadını doyasıya yaşayalım...
Eski konulardan da bahsedip kimseye cevap hakkı doğurmayalım.iletiniz varsa da özelden yazın...
Bence bu topic çok değerliii
kardeş kardeş devam edelim hepimiz eksiksizzzzzzzzzz
ben kendi adıma hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum kızlar

canım valla bende aynen , yani bebişimle ilgili birşey öğrendiğimde ya da bir sıkıntım olduğunda hemen sizinle paylaşmak istiyorum..
Neden peki??
Çünki biz hepimiz şu an aynı duyguları yaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz..
Ben içinizden birisi dr dan geldiğinde iyi haberlerle sanki kendim gelmişim gibi seviniyorum,
ya da biriniz hastalandınız mı çok üzülüyorum...
Lütfen birbirimizi kırmayalım..
Bende hepinizi çok seviyorumkaydirigubbakcemile5

günaydına.s.a.s.
kilitlendi diye çok üzülmüştüm
çünkü paylaştığımız çok şey var
güzel paylaşımlar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…