2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nar ve badem benım dogum gunumde dogum yapıyorsunuz:asigim:
sızın bebısler hem yengec hem aslan burcu olucak
cunku 23 temmuz hem aslana hem yangece gırıyoŞeniz

(23 Temmuz - 22 Ağustos) dan itibaren Aslan burcu oluyormuş..Ancak ben normal doğum yapamayacağım için epidural sezaryan düşünüyorum..Onu da iki hafta evvel yaparlar...Rahim ağzı açılmadan yapmak gerekirmiş...O da aşağı yukarı 9 temmuza geliyor..Hayırlısı hepimiz için:1hug: :asigim:

aa gerçektenmi benim ilk sezeryan tabi buda öle olacak bende geç olsa biraz daha diye düşünüyordum taşınıcam çünkü tayin zamanımız tam eyvah yolda doğuracam beeen :1shok::1shok:

badem canım sanırım doğumumuz bile aynı zamanda olacak benimde rahim ağzı problemim olduğu için normal doğum olmazmış

KIZLAR NASİPSE BENİMDE DOĞUMUM SEZERYAN OLACAK...
ama ben epiduralde kararsızım henüz.genel anestezi ile de yaptırabilirim
epidural çok bel ağrısı yapıyormıuş

KIZLAR NASİPSE BENİMDE DOĞUMUM SEZERYAN OLACAK...
ama ben epiduralde kararsızım henüz.genel anestezi ile de yaptırabilirim
epidural çok bel ağrısı yapıyormıuş

ben epidurali bebeğimi doğar doğmaz bana gösterecekleri için,o mucize anını yaşayıp mutluluk gözyaşlarımı doya doya akıtabilmek için istiyorum...:1rolleyes::asigim:

benim iki arkadaş epidural oldu çok rahat olduğunu söylediler narkozlu olmuştum kızımda sonradan bana daha zor gibi geldi narkoz aldığınız için ertesi gün bir gıcık gelmişti konuşamıyordum bile zaten dikiş var öksüremezsin çok zorlandım çok

ben epidurali bebeğimi doğar doğmaz bana gösterecekleri için,o mucize anını yaşayıp mutluluk gözyaşlarımı doya doya akıtabilmek için istiyorum...:1rolleyes::asigim:

aslında bende böyle düşünüyorum bebeği doğar doğmaz görmek ve o anı yaşamak istiyorum...
ben geçenlerde pisikoloğa gitmiştim.beli tutulmuş resmen yürüyemiyordu.geçmiş olsun noldu dedim.o da 2 tane epiduralli doğumum var her yıl 1-2 defa mutlaka belim tutulur hareket ettiremem dedi.çok korktum o yüzden.
bide çok heycanlı olur epiduralli diye düşünüyorum bende o kadar yürek varmı bilmem.
rahim filmi,aşılama gibi basit işlemleri bile anestezili yaptırdığıma göre bakalım doğumda ne olacak..
ama bende istesim o anı yaşamayı:asigim:

ben ılk dogumumu normal yaptım cok zor oldu cunku benım catı cok darmıs
2 gece hastanede bekledım sunı sancı verdıler yok bı turlu ne sancı ne acılma
doktorum bu dogumumu sezaryen olucak catı cok dar dedı
sanırım bende kısmet olursa sezaryen olucam

benim ilk doğumun belden uyuşturmalı oldu sezaryanım yani ayıkken herşeyin tadını çıkardım çok rahat geçirdim sadece ameliyattan 6 saat sonra seni kaldırıp yürütüyolar sanki dünya başına yıkılıyo o anı atlattınmı gerisi kolay yine öyle olucam inşallah allah nasip kısmet ederse o günleri..:)

Selam Kizlar....
Narcim, ben deliksiz uyuyan bir insan artik geceleri en az 2 kere kalkiyorum. Uykusuz gecelere hazirlik yaptiriyor bizim bebisler acaba :)
Gunduzleri bilgisayar basinda kafam uyusuyor ama.
Hersey tersine donmus gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…