2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım cok tesekkur ederım.benım jınekologumda kıstlerın hamılelıkten dolayı olabılcegını soylemıstı ınslalah oyledır.
ınsallah hıc buyumezler kuculurler.:Saruboceq:

tesekkurler canım maalesef bıraz strese gırdım dun.
ama bugun daha ıyıyım cok sukur.hihoyyyt

buarada AKDASCIM lıste cok guzel olmus ellerıne saglık.a.s.
ben henuz bebegımın ısmı konusunda bıraz kararsızım.aklımda bırkac ısım var ama henuz hıcbırıne karar vermıs degılız.:ecrin_bebek: kesınlesınce soylerım canım.
normal dogum yapmak ıstıyorum eger yapabılırsem,sartlar uygun olursa.delikafadulden
61 kıloyla hamıle kaldım suan 63 kıloyum.

Son düzenleme:
Ayy bende yemekten sonra canım istemedi yemedim o yüzden...
Aç karnına ancak yiyebilirim yoksa yemekten sonra bişey yiyemiyorum bende

aa ben hiç bilmiyorum kaç gün kaldı...
ama 11 temmuzda yani eşimle bizim nikah günümüzde sezeryanla kavuşturacak bebişimi bize inşallah....

badem dün kötüydü bu gün de girmedi umarım iyidir...bende telefonu var ama şimdi geç oldu yarın da girmezse ararım bakalım

bütün akşam bebeğimin kıyafetlerine bakıp konuşuyorum onlarla..ah canım kızım giydiği günleri bi görsem

hepinize iyi geceler güzel anneler.........
ben yatıyorum şimdi...
malum sabah erkenden kalkıyorum......
bu akşam çok bile durdum........
yoksa 8-9 gibi yatıyorum normalde
hiç dayanamıyorum çünkü uyluma sadece cuma cumartesi geç yatıyorum..
hepinizi öptüm iyi geceler

aa ben hiç bilmiyorum kaç gün kaldı...
ama 11 temmuzda yani eşimle bizim nikah günümüzde sezeryanla kavuşturacak bebişimi bize inşallah....
inşallah ne güzel bir günde gelecek bebişiniz:)))...neden sezeryana karar verdin canım?
ben aslında normal doğum yapmak istiyorum ama malesef daha önceden kötü bir şey yaşadığım için dr sezeryan diyor..26 haziranda kavuşacağım bende inşallah...
badem dün kötüydü bu gün de girmedi umarım iyidir...bende telefonu var ama şimdi geç oldu yarın da girmezse ararım bakalım

evet dün kötüydü biraz bende yarın yokum evde merak ederim geçmişide komple okuyamıyorum bana özelden yazarsan sevinirim melekcim...

bütün akşam bebeğimin kıyafetlerine bakıp konuşuyorum onlarla..ah canım kızım giydiği günleri bi görsem
Allahın izniyle o günleride göreceğiz tatlım...
benimde bir sürü kıyafeti oldu oğlumun nasıl minikler nasıl tatlılar

iyi geceler canım kızınada sanada tatlı uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…