2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

normal istiyorum ama kısmet tabiki allah hakkımız d ahayırlı olanını verisn.
bağıra bağıra doğurmka derler ya
ama sağlık hereyden çnce gelir bebeğimin ve benim doktor ne derse ona göre şekilleneceğim bende.:)
ama anne gençleşir derler ya normal doğumda yolun yarısı olunca artık gençleşmek ve bebğime genç anne olmak düşüncesi galiba cazip egliyor bana.::))

bende normal doğum istiyorum ama henüz tek bebek mi var çoğul gebelikmi belli değil hayırlısı olsun hakkımızda daha o günlere çok vaaaar

mrb kızlar,bende normal doğum istiyorum Allah nasip ederse,dr uma normalmi sezeryanmı yaparız diye sormak hiç aklıma gelmemişti,daha erken diye düşünüyordum ama haftaya randevumda sorayım bakayım,inşallah bi aksilik olmazda normal yaparım.Normal yapmak istiyorum derkende sakın cesaretimden falan sanmayın,aslında çok korkuyorum ama en ağlıklısı normal doğum diye araştırıp öğrendiğim için normal doğum istiyorum. bu arada benim mide bulantılarım başladı bu sabah, sadece tuzlu çubuk yiyebildim bugün mide bulantısı için napmak lazım fikriniz varmı 2009 güzelleri:)

CANIM BEYAZ TUZLU LEBLEBİLER VARYA ONLARDAN AL GÜN BOYU ATIŞTIR Bİ KAÇ TANE TUZLU OLUNCA İNSANIN İÇİNİ BASTIRIYOR BEN ÇANTAMDA TAŞIYORUM ARTIK. BİDE DENİLDİĞİ GİBİ SIK SIK VE AZ AZ YEMENİN FAYDASINI GÖRDÜM BEN ŞİMDİ SADECE AÇ KALINCA BULANTIM OLUYOR
a.s

Kizlar tuzsuz kabak cekirdegi hakkinda dusunceler. Sigarayi birakmak icin el aliskanligindan kurtulmak icin biraz yiyim diyorum.
Iyi veya kotu taraflari varmi gebelik icin

swethome canım çok çok teşekkür ederim harika olmuş ağlıyorum inan 1 senedir tüp bebek sayfasını okuyordum çizelgeleri görünce öyle hoşuma gidiyorduki bana nasip olmuyacak diyordum çok şükür allahım

kızlar ya çok hızlısınız maşallah artık takip edemiyorum. geriye dönüp okumak çok zor geldi.
sanırım en son doğumdan konuşmuşsunuz. ben de normal doğum istiyorum. sezeryandan sonra iyileşmek daha uzun zaman alıyo sanırım hem daha zor oluyo. hayırlısı..

tşk canım normal yolla oldu daha 5 ay önce 2. tüp bbk denemiştik olmamıştı yılbaşından sonra 3. tüp bbk deniyecektik çok şükür allahıma herkese versin inş:teytey::lepi:

cnm hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıklı bir sekilde kucagına almayoda nasip etsin:ecrin_bebek:

ya bu uyku ne zamana kadar devam edecek arkadaslar günüm hep uykuda geciyor benimde gözlerim hep yanıyor uyumazsam yasarmaya baslıyor(

bende cin gibiyim masallah
kızlar birde benim istahım feci acık ya herşeyi yemek istiyorum nolcak bu halim

Uykum yok ama kafam dağınık gibi bir şey.
Nedense pek uyuklamıyorum.çalıştığım için gece erken yatmaya çalışıyorum.yoksa işyerinde sorun olur:)))))))
düşünemiyorum masa da uyuyan ben başımda elinde sopa ile patron

ayy canım ya calısan için daha zor olsa gerek ben evdeyim istediğim zaman uyuyabiliyorum cok sükür.

biraz yoğundum giremedim...
çalışanlar çok zorlanacak ya benimde uykum var ama napayım.
evde olmak ne güzell

etrafımdaki herkez şimdiden oğlun olacak diyor.
nerden anladınız diyorum içime doğdu diyolar...
oysa benim içime kız doğuyo şimdiden pembe patikleri bile hazır.bide mini bi etek ve bluzu var...
bakalım allah ne nasi
p edecek..
olsun ya kız olsun erkek olsun allah bize anneliği nasip ettiya ne farkeder dimi kızlar...
sizin isteyiniz ve içinize doğan bişey varmı kendinizle ilgili..
benim eşim de kızı olmasını çok istiyo belki bende ondan etkilendim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…