2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim boyum 1,60 kilom 62 7+5 günümdeyim dün doktor tarttı tekrar yine aynıyım bi değişiklik yok ama ben kendimi şiş hissediyorum inşalalh ilk 4 ayında fazla kilo almayanlar doktorum söyledi hamileliği boyunca 10 kilo alır dedi içimi rahatlattı ama kızlar yemenize çok dikkat edin gerçekten ben ilk kızımda evdekiler ve çevremdekiler aman ye bebiş ister işte bebiş kilo almaz okadar çok yiyodumki gece gündüz ağzım boş durmaz değebilirim ve 24 kilo almıştım kızm da ve 10 kilosu kaldı lütfen çok yemeyle bi alakası yok ne olur dikkat edelim okadar yedim kızım yine 3200 doğdu bünyeyle alakalı bişey ye yeme farketmiyo bebek zaten alacağını alıyo yesende yemesen ben bunda çok dikkatlı ve az öğünler yicem ve doktorum akşam 7 den sonra ana yemek yeme hafif yiyecekler ye gece yatarken sütünü iç dedi öyle devam edicem kısmetse :)

comebaby badem beyaz melek sizleri tüp bebek sayfasından sürekli takip ediyordum bakın rabbim banada kısmet etti

canım gözünaydın allaha şükür..benim bebiş tüp bebek değil ama normal yolla oldu çok şükür.
allah herkeze nasip eder inşallah
sağlıkla kucağına al tatlıma.s.

acaip uykum geldi birden..değilse şu an klavyenin üzerine düşecek kafam..kafamçokkarıştı
:a015:

normal doğumda esasında korkacak hiç bir şey yok eğer doktoruna güvenir onu dinlersen çok rahat oluyo benim akrabam kız adet olunca bütün iş yeri bilirdi hasta olurud hemen hiç dayanamazdı acıya acile götürürdü babası iğneye ama doğuma girdi bu sezeryan olur bağırı çağırır kesin alırlar derken hem çabuk çıktı hemde anlatığına göre çok rahat olmuş son an artık bağırmam gerekiyo heralde dur bi bağırayım demiş şaşırdım

artık sezeryan kalkacak diyorlardı çok önemli bir durum olmadığı sürece
anaaam bi kalkarsa topumuz yandık desene :)))

BENDE NORMAL DOĞUM İSTİYORUM İNAŞLLAH Bİ SORUN ÇIKMAZSA ÖYLE OLACAK :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…